UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO

Jutros

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I penal cist ko suza,bukvalno sve bez greske odradio.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ko su pomocnici?
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ibrišimbegović (najbolji) i Beljo za kojeg je ovo ofsajd

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Strasno jbt haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
To da Pjanic ne igra za reprezentaciju kao za klub je notorna glupost, igra na istom nivou za reprezentaciju kao sto igra za klub, naravno pored tri puta losijih igraca tesko je izgledati dobro kao u Juventusu. Visca za razliku od njega u reprezentaciji igra sa boljim igracima nego u klubu i jednostavno lik je los i iznova dokazuje zasto se i pred sjajnih igri i brojki u turskoj nikada nije prodao u bolju ligu i napravio korak naprijed u karijeri. Kolasinac je u ovakvom nikad gorem Arsenalu jedan od najlosijih igraca stoga i ne cude njegove partije.nyhc je napisao/la: ↑05 sep 2020, 13:58Lijep pozz svima.. Može bit to što kažeš, a i možda je Višća jedan od onih igrača koji u klubovima igraju puno bolje nego za reprezentacije. Ako ćemo pošteno ni Pjanić za reprezentaciju ne igra onako dobro kao za klubove iako je imao strašnih partija u reprezentativnom dresu. Meni lično je i Kolašinac zasada razočarenje, očekivao sam dosta više od njega s obzirom na njegovu dosadašnju klupsku karijeru.Tristan10 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 13:44Da ovaj Istanbul Basaksehir nastupa u Danskoj ligi vjerujem da bi bili iza Midtjylland i Kopenhagena. I onda imamo igraca koji na vrhuncu karijere igra na tom nivou. Nema kvaliteta za vise, i samo sto Turski klubovi investiraju puno, mi mislimo da je neki kvalitet.
-
- Kontakt:
Zeničani će moći uživo gledati utakmicu u ponedjeljak. Ovi što žive u zgradama oko stadiona. 

Nije baš notorna glupost. Ako tako postavljaš stvari, hajmo i ovako - ok, u reprezentaciji ima lošije suigrače nego što je imao u Lyonu, Romi i Juventusu. Ali isto tako, u većini kvalifikacijskih utakmica ima jednako tako i lošije protivnike nego što ih je imao igrajući za ove klubove. A mogu bit i cicija pa upitati kako to da Džeko podjednako zabija u klubovima kao u reprezentaciji (bez obzira na lošije igrače).. Inače, vidim da ovdje ljudi obožavaju ići iz krajnosti u krajnost pa doživljavaju moj post kao da ja želim reći da je Pjanić u reprezentaciji loš. Ne, nije loš, dobar je i praktički nezamjenjiv. Ali uzimajući sve ove parametre u obzir, dojma sam da je moglo više i bolje.japa je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:36
To da Pjanic ne igra za reprezentaciju kao za klub je notorna glupost, igra na istom nivou za reprezentaciju kao sto igra za klub, naravno pored tri puta losijih igraca tesko je izgledati dobro kao u Juventusu. Visca za razliku od njega u reprezentaciji igra sa boljim igracima nego u klubu i jednostavno lik je los i iznova dokazuje zasto se i pred sjajnih igri i brojki u turskoj nikada nije prodao u bolju ligu i napravio korak naprijed u karijeri. Kolasinac je u ovakvom nikad gorem Arsenalu jedan od najlosijih igraca stoga i ne cude njegove partije.
-
- Kontakt:
Protiv Poljaka cemo vidjeti znamo li igrati lopte. Sinoc je fokus bio samo na odbrani.
Pa uzmi prosjek golova i asistencija i vidjeces da i Pjanis otprilike ima slicne statistike u klubu i reprezentaciji. Njegov nivo za reprezentaciju i klub je otprilike tu negdje.nyhc je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:44Nije baš notorna glupost. Ako tako postavljaš stvari, hajmo i ovako - ok, u reprezentaciji ima lošije suigrače nego što je imao u Lyonu, Romi i Juventusu. Ali isto tako, u većini kvalifikacijskih utakmica ima jednako tako i lošije protivnike nego što ih je imao igrajući za ove klubove. A mogu bit i cicija pa upitati kako to da Džeko podjednako zabija u klubovima kao u reprezentaciji (bez obzira na lošije igrače).. Inače, vidim da ovdje ljudi obožavaju ići iz krajnosti u krajnost pa doživljavaju moj post kao da ja želim reći da je Pjanić u reprezentaciji loš. Ne, nije loš, dobar je i praktički nezamjenjiv. Ali uzimajući sve ove parametre u obzir, dojma sam da je moglo više i bolje.japa je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:36
To da Pjanic ne igra za reprezentaciju kao za klub je notorna glupost, igra na istom nivou za reprezentaciju kao sto igra za klub, naravno pored tri puta losijih igraca tesko je izgledati dobro kao u Juventusu. Visca za razliku od njega u reprezentaciji igra sa boljim igracima nego u klubu i jednostavno lik je los i iznova dokazuje zasto se i pred sjajnih igri i brojki u turskoj nikada nije prodao u bolju ligu i napravio korak naprijed u karijeri. Kolasinac je u ovakvom nikad gorem Arsenalu jedan od najlosijih igraca stoga i ne cude njegove partije.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- svrakino1921
- Kontakt:
Šta li si ti gledao nocas?zeljovac21 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:45Protiv Poljaka cemo vidjeti znamo li igrati lopte. Sinoc je fokus bio samo na odbrani.
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Ja znam sta sam ali ne znam sta si ti. Svaki pozicioni napad mi nismo uspjeli odigrati, nije bilo dovoljno hrabrosti da se odigra nesto naprijed, svaka lopta je isla golmanu nazad...u pojedinim trenucima muka je bilo gledati.slusalica je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:36Šta li si ti gledao nocas?zeljovac21 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:45Protiv Poljaka cemo vidjeti znamo li igrati lopte. Sinoc je fokus bio samo na odbrani.
U situacijama gdje nam na krilima škripi i treba nam igrač koji redovno igra u solidnoj ligi je malo nepravedno ne pozvati Hotića. #samokažem
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.