FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo Matchreport : https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... ht/3404512
Kod nas ekipa 17,4 godina u Zelji 18.0
Kod nas ekipa 17,4 godina u Zelji 18.0
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
"uslju "samo ti spominjes u svakom tekstu na tome ti se pisanje svodi ,a on ni manje ni vise najtrofejniji trener kluba ,koji je proslost ,njemu sve najbolje u daljem zivotu .belosevic28 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 20:30Treneri u Akademiji moraju biti k'o sto neko rece kvalitetni, alla Segrt, Basic pa i Vule Trivunovic...moze se to posloziti, kosta sve to jbg ali bi se dugoricno isplatilo.
Sve te promjene stoje, ali koliko jadan moras biti da se sprdas s Akademijom pa ismijavati kako "imamo dva kontenera" ?! Vise puta je nacrtano i obojeno da se ne gradi jer uhljebi na vlasti koce, ne daju dozvolu ! Al jok ismikavaj Tana, Nama sve zarad uslje koji nije 200 KM klubu donirao !!!
Pa ko je donirao sabrina rumeni ili plinovodza cija je firma sponzor bila zelji a on sjedi u upravi Sarajeva pa mu se nabilo na nos to i onda je ispravio to ,sta su oni donirali ili uradili po pitanju Akademije nisu je u zivotu spomenuli ,ovo je uradjeno vecinom u Slininom mandatu ,ako se busamo sa 10 miliona budzetom lahko se to podmaze gdje treba da se gradi ,ali bitnije je 100 ljudi imati u administraciji i placati ih,mi jadni posteni naivni ,zato ce se tako izgraditi i stadion i kamp nikada ,to nije ismijavanje to je nasa realnost samo se mi eto hvalimo nekom akademijom ,sve to i Zrinski i Siroki imaju
Na posteno ako neko misli da ce nesto u Bosni uraditi nek se seli ili ubije lakse ce mu biti ...
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 05 sep 2020, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Jarane, vidi ako si tako jak, brate odes sutra memicu dole i reci mu to. Kad znate se skupiti pred upravom zbog husrefa, evo prilke, pred opstinu ilidza i hop gotovo. Dobijes dozvolu za gradnju..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
memic za pare i **** jede ,kad se za panja zinedina dalo toliko para moglo je se i arapu ilidjanskom dati da se to sve prepravi kako nama odgovara ,ovde se samo pare gledaju ,mozes ti k. protestovat ..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Po onome sto ja znam mi smo predali dozvole za gradnju...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne mozes graditi na poljoprivrednom zemljistu, mozes samo staviti montirane objekte, to je ono sto se dole nalazi.
To je sad druga stvar, da li moze il ne moze se prebaciti.
Al zemljiste je trenutno poljoprivredno dobro, i na njemu po zakonu ne smijes nikakav objekat graditi osim montaznog.
Iskreno, samo neka asfaltiraju onaj prilaz, za ostalo me qurac boli... Sasvim dovoljno da nemas nikakvih prepreka da se igraci u akademiji razvijaju kako treba, a igraci prvog tima treniraju i imaju sve sto im je potrebno.
-
- Kontakt:
Naviko bosnjo da "podmaze" hahahah tako je i babo Ade Jahica podmazivao pa bjese uzalud, eno Ado patike u SADu prodaje... Imaju ljudi koje stvari rjesavaju pravno, legalno, sukladno propisima, zakonima...tako nam i stadion isposlovase, a to nikome prije ove Uprave nije poslo za rukom.
Bas zaboli nekoga sto ga ti nazivas rumenim, beracem rize, starom qrvetinom itd dokle god nize uspjehe na svim zivotnim poljima...
Bas zaboli nekoga sto ga ti nazivas rumenim, beracem rize, starom qrvetinom itd dokle god nize uspjehe na svim zivotnim poljima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kamp bi trebao imati hotel za igrače, medicinsku ambulantu, saunu, teretanu, bazen ,restoran itd. sve ono što je potrebno jednom kampu.Zip je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:34To je sad druga stvar, da li moze il ne moze se prebaciti.
Al zemljiste je trenutno poljoprivredno dobro, i na njemu po zakonu ne smijes nikakav objekat graditi osim montaznog.
Iskreno, samo neka asfaltiraju onaj prilaz, za ostalo me qurac boli... Sasvim dovoljno da nemas nikakvih prepreka da se igraci u akademiji razvijaju kako treba, a igraci prvog tima treniraju i imaju sve sto im je potrebno.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Pa eto zivi bili i vidjeli kad cemo imati kamp i stadion takvim razmisljanjem jer ovo nije Njemacka ili Engleska mozda je u Olovu drugacije ali u Sarajevu ti je tako ...belosevic28 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:37Naviko bosnjo da "podmaze" hahahah tako je i babo Ade Jahica podmazivao pa bjese uzalud, eno Ado patike u SADu prodaje... Imaju ljudi koje stvari rjesavaju pravno, legalno, sukladno propisima, zakonima...tako nam i stadion isposlovase, a to nikome prije ove Uprave nije poslo za rukom.
Isto kao sto i ti nazivas isto tako nekog zabole ,a mene **** zaboli za njihove uspjehe u njihovim zivotnim poljima jer oni su prolazna pojava a Sarajevo je vjecno ...
-
- Kontakt:
Opet me pokisavas spustiti na tvoj nivo komunikacije potencirajuci neku paralelu Olova i Sarakeva al bezuspjesno. Bas zbg tog podmazivanja kojima su ljudi skloni ovo nike Spanika niti Engleska. Ti i dalje podmazuj i glasaj za Memica i alla Memice. Svi smo mi prolazni, i svi smo svkesni toga osim vas nekoliko al nejse. Da je ovo najuspjesnija Uprava FKS je fakt, a ti pokusaj argumentovano osporiti to.
P.S. Ako su argumenti plinovodja i moke porijeklo nemoj izalud...
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
amypitar je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:38Kamp bi trebao imati hotel za igrače, medicinsku ambulantu, saunu, teretanu, bazen ,restoran itd. sve ono što je potrebno jednom kampu.Zip je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:34To je sad druga stvar, da li moze il ne moze se prebaciti.

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Pa eto imacemo stadion i kamp u Bosni na posteno ,hocemo 2088 godine mozda ,ja ne glasam ni za koga ,ako je ovo najuspjesnija uprava ko je najuspjeniji trener Sarajeva ako cemo se time voditi ,onaj kojeg ti usljo nazivas ,onaj koji je sa Sarajevom osvoji titulu kada se za kikirikija nije imalo ,tada bi Marinovic ja mislim jedva cekao da sjede na klupu kluba , a sto se tice uprave oni su uspjesni zbog novca koji nam je omogucio Fedja i Tan a ne zbog samih njih ...belosevic28 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:47Opet me pokisavas spustiti na tvoj nivo komunikacije potencirajuci neku paralelu Olova i Sarakeva al bezuspjesno. Bas zbg tog podmazivanja kojima su ljudi skloni ovo nike Spanika niti Engleska. Ti i dalje podmazuj i glasaj za Memica i alla Memice. Svi smo mi prolazni, i svi smo svkesni toga osim vas nekoliko al nejse. Da je ovo najuspjesnija Uprava FKS je fakt, a ti pokusaj argumentovano osporiti to.
-
- Kontakt:
haris004 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 09:04Od tebe sam očekivao da braniš ovog momka. Ja sam pokušavao i baš mi se svidjelo u pripremnim što iz ničeg napravi priliku. Po meni najveći talenat i najveći kvalitet od svoje generacije, ali eto ima neku blokadu očito. Možda mu privatno stvari nisu najbolje ali mislim da se kvalitet ne treba dovoditi u pitanje.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:39Nesto bi za Zinedina prokomentarisao. Od 20. jan. u FKS Toliko treninga, pa i neke minute i sljeduje otkup. Dakle nije "macak u vreci".
Ako bas ne proigra, onda Marinovic i Hadzija nisu dobro postupili. Pogotovo Marinovic, obzirom na U21.
@hare prijatelju ne citas na pravi nacin. Naravno da ima podrsku, nema potrebe braniti nikog. Ja jedino stojim iza toga da Akademci dobiju sansu i da im se oproste neke greske koje se prastaju recimo Ahmetovicu, Velkoskom i drugim strohanima

Evo pokusat cu ga i odbraniti. Nije mi bilo tesko pronaci str.23580+(star pdf) , gdje se sa odusevljenjem docekalo da ce ostati u FKS 3 god.
Podrska Zinedinu, ali i podrska treba granice. FKS prije svih pojedinaca. Pozz
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ovo sam napisao prije tekme sa Radnikom.
Nije stadion al je kamp

-
- Kontakt:
Ko mu spori uspjehe? Ja pricam kakav je necojk, cim vas huska protiv kluba kojeg voli vise od zivota. Opet mijesas jabuke i kruske... Sto meni ili tebi neko ne povjeri te silne milione ? Evo javno se nudim da raspolazem "tudjim novcem" nekog milionera ili u raji "beraca rize"...
To sto se hvalis da ne galsas i da se u Sarajevu zavrsava sve podmazivanjem govori o tebi, nikako o seher Sarajevu niti Klubu.
To sto se hvalis da ne galsas i da se u Sarajevu zavrsava sve podmazivanjem govori o tebi, nikako o seher Sarajevu niti Klubu.
Ja akademije i govana fuj, fuj....
Nevezano za danasnji poraz, ali je akademija zrela za sviježe krvi. Nine Dzeno trener koji će ti mo.ke pripremiti za prvi tim. Što neko spomenu Vuleta, mislim da bio idealan. Ali treba malo počistiti i u mlađim kategorijama.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, BeYaZ, bordobijeli, bordobijelisampion, chamberlain24, F1921B, feniksptica, Ferrante071, Google Adsense [Bot], Hamagara, HordeSaSjevera, laznokrilo, moram, mosarajvosa83, MSOZ101, nedimmmm1337, Oerde, Posejdon, relativizam, rimljanin90, Rule_hz, siroliver69, svabonja, tajsamja, UltraSa46, VolimoSarajevo i 179 gostiju.