NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Ima Tešanj. Nema TOŠK kao sto je imao prošlih sezona. I razumljivo je da ove sezone treba biti borba za sredinu tabele. Al ne trebamo se voditi ni time, nema para pa neka najjeftinijeg. Sve mora imati granicu, rijesis na vrijeme, a ne dovedes se do toga da na kraju sezone trebas dati 30 hiljada.
Nece niko dati tih 30k na kraju, u tom je stvar.
Cijeli klub treba preustroj ako je samo do novca, pa dajte ga nekome ko ima novac i ko voli fudbal i nemojte mu se mijesati u posao, a imamo sigurno i takvih u carsiji.
Cijeli klub treba preustroj ako je samo do novca, pa dajte ga nekome ko ima novac i ko voli fudbal i nemojte mu se mijesati u posao, a imamo sigurno i takvih u carsiji.
-
Tesanj1975
- Kontakt:
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma ima vraga. Daj mi to jedno ime... ludi su svi za tim.
Druze koga boli klinac ko nas mrzi ili ne, jesmo li duzni nekome nesto, jesmo li ostetili nekoga za nesto, jesmo li uvrijedili nekoga nekada???Tesanj1975 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:33Tesanjski tajkuni imaju pare. Isti oni koje boli ona stvar za Toskom. Cast izuzetcima. Nas je ta prica o tesanjskim milionima i europskom Tesnju i dovela do toga sa nas 90% lige mrzi. Umjesto da imamo 4-5 "bratskih" ekipa mi to nemamo.
Pricam o klubu kao klubu, sa svima imamo dobre odnose, i gdje god sam otisao naisao sam na ljude s kojima sam i pio i jeo, i druzio se i navijao.
E ako si to bratskih stavio pod navodnike zbog namijestanja, zajebi ba...**** takav fudbal, hajd da ispadnemo odma ako treba, meni to kao navijacu ne treba sekunde.
A ja znam da vecinu tih tajkuna boli kuac za bilo sta, osim da dodju kuci uvece i dive se svojoj cifri na racunu...mi generalno u BiH nemamo osjecaj za drustveno dobro, daj samo pare u madrac i ja sam king, sve ostalo neka se raspada oko mene...to je taj mentalitet.
Ima brate, ali nece dati pare niko a da se ne postuje njegovo 100%, a ti znas kako je to kod nas.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:36Ma ima vraga. Daj mi to jedno ime... ludi su svi za tim.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Puno se zadnje vrijeme o tome prica o tim prijateljstvima, pogotovo ovo sa Kosovom sto je bilo. Ok je da trebamo biti dobri, ok je jer ce nam i dati pare kroz sponzorstvo, ali stav pojedinaca da neko u tesnju mora navijati za njih protiv travnika, igmana...glupost živa.
I što on napisa, ako cemo jos ulaziti u to 3 za 3 sa ekipama, odmah ispast druga liga centar.
I što on napisa, ako cemo jos ulaziti u to 3 za 3 sa ekipama, odmah ispast druga liga centar.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Svi oni hoće al da imaju neku korist. Ko one godine Gordana Kantic. Ja ti garantujem da bi svi sto su sad u klubu tom čovjeku sto ti tvrdis da ima, sve prepustili i ne bi mu se petljali, vjeruj mi.denimb je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:42Ima brate, ali nece dati pare niko a da se ne postuje njegovo 100%, a ti znas kako je to kod nas.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:36Ma ima vraga. Daj mi to jedno ime... ludi su svi za tim.
-
Tesanj1975
- Kontakt:
Na zalost ova liga tako funkcionira.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ima svaki grad par ljudi sa parama ali ih to ne zanima. Zbog cega da neko ulozi 500k u neki klub. Sta ima od toga? Nikad se te pare vrstiti ne mogu. Pogovo sto svski klub ima lopoveTesanj1975 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:33Tesanjski tajkuni imaju pare. Isti oni koje boli ona stvar za Toskom. Cast izuzetcima. Nas je ta prica o tesanjskim milionima i europskom Tesnju i dovela do toga sa nas 90% lige mrzi. Umjesto da imamo 4-5 "bratskih" ekipa mi to nemamo.
A realno je ako neko ulozi pare da ocekuje neku korist naravno, i nije ni to problem, ali zakona o sportu nema i mozes da se hebes, sve je previse komplikovano i jbg.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:45Svi oni hoće al da imaju neku korist. Ko one godine Gordana Kantic. Ja ti garantujem da bi svi sto su sad u klubu tom čovjeku sto ti tvrdis da ima, sve prepustili i ne bi mu se petljali, vjeruj mi.denimb je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:42Ima brate, ali nece dati pare niko a da se ne postuje njegovo 100%, a ti znas kako je to kod nas.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:36
Ma ima vraga. Daj mi to jedno ime... ludi su svi za tim.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nažalost jest. Al nemoj nas brate da smo ko Igman. Oni pola utakmica igraju 3 za 3. U nas to ne bi moglo funkcionisati. Sjecas se Slavena u Tesnju kada su nam "izasli u susret" da ne pišem ruznije rijeci
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nažalost tako je.denimb je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:51A realno je ako neko ulozi pare da ocekuje neku korist naravno, i nije ni to problem, ali zakona o sportu nema i mozes da se hebes, sve je previse komplikovano i jbg.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:45Svi oni hoće al da imaju neku korist. Ko one godine Gordana Kantic. Ja ti garantujem da bi svi sto su sad u klubu tom čovjeku sto ti tvrdis da ima, sve prepustili i ne bi mu se petljali, vjeruj mi.
Ali vidi sta radi covjek sa Sim Bau, izgorit ce i on brzo zato sto nema podrsku, i malo je mjesto...iako ne bi volio to, ali kako jbm ga eto Bihac, imate uslove sve malo vam fali da nadogradite infrastrukturu, da imate minimum 2-3000 gledalaca u PL, kako ne mozete to ostvariti a neka sela mogu jbt.nebeskasila je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:49Ima svaki grad par ljudi sa parama ali ih to ne zanima. Zbog cega da neko ulozi 500k u neki klub. Sta ima od toga? Nikad se te pare vrstiti ne mogu. Pogovo sto svski klub ima lopoveTesanj1975 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 21:33Tesanjski tajkuni imaju pare. Isti oni koje boli ona stvar za Toskom. Cast izuzetcima. Nas je ta prica o tesanjskim milionima i europskom Tesnju i dovela do toga sa nas 90% lige mrzi. Umjesto da imamo 4-5 "bratskih" ekipa mi to nemamo.
Kazem ti, meni kao navijacu takav fudbal ne treba, odma da ispadnemo ako cemo tako igrati...ti takvi klubovi i imaju 30-tak ljudi na tribinama.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
I ja sam mišljenja ko i ti. Razumijem da sudije traže od svih klubova da ih poguraju i tako sva liga funkcionise. To donekle i mogu prihvatiti. I kad je kraj sezone, uradis to jer moras jbg. Al da cijelu sezonu igram s po lige 3 za 3, to je fuj.
Ma o tome nikad nisu ni smjeli razmisljati bas zato sto smo stalno imali 700 do 1000 navijaca po utakmici, i to mi je drago, vjeruj na prvu pojavu toga koliko god da volio klub ne bi me vise vidjeli na Lukama, a vecina nas je takva.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑05 sep 2020, 22:00I ja sam mišljenja ko i ti. Razumijem da sudije traže od svih klubova da ih poguraju i tako sva liga funkcionise. To donekle i mogu prihvatiti. I kad je kraj sezone, uradis to jer moras jbg. Al da cijelu sezonu igram s po lige 3 za 3, to je fuj.
Nije TOŠK klub niti Tesanj takav da ce se ovdje igrat 3 za 3, a vjerujem i u klubu ljudi nisu ni blizu toga.denimb je napisao/la: ↑05 sep 2020, 22:05Ma o tome nikad nisu ni smjeli razmisljati bas zato sto smo stalno imali 700 do 1000 navijaca po utakmici, i to mi je drago, vjeruj na prvu pojavu toga koliko god da volio klub ne bi me vise vidjeli na Lukama, a vecina nas je takva.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑05 sep 2020, 22:00I ja sam mišljenja ko i ti. Razumijem da sudije traže od svih klubova da ih poguraju i tako sva liga funkcionise. To donekle i mogu prihvatiti. I kad je kraj sezone, uradis to jer moras jbg. Al da cijelu sezonu igram s po lige 3 za 3, to je fuj.
Tesanjske tajkune zaboli neka stvar da preuzmu. Uplate koliko hoce i to je to. Nudilo se svima njima u vise navrata nikad nisu ni blizu bili, osim eto kantica ali i to propade.
Ne treba te pare nikom davat, ljudi koji su u klubu od momaka koji su preuzeli do ovih danasnjih novi su se krvavo izborili za ove pare i budzet da bi se nekom davalo. Neka se i oni bolje organizuju neka prose mole rade kao i ovi. TOSK je institucija i najbolji ambasador Tesnja i ovo sto opstina daje je mizerno kako je i koliko u zadnje 3 4 godine predstavljao Tesanj.
Samo nam jos Nedjelju uzmite i onda mogu i umrijet u Tesnju. Dosta vise proljeca i ljeta promocija knjiga. Nista nemamo osim TOŠKa !!!
Remetic nije ovan nivo i fali tu jos mozda jedna dvije kvalitetne izmjene i to extra ekipa.
Tešanj ima para, ali nema sportsku tradiciju? Jednostavno empatija od strane vlasti i privrednika prema sportu...
Ne mozes ti to objasniti nekim likovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.