FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 05 sep 2020, 23:02

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 sep 2020, 22:57
Samozdravlje je napisao/la:
05 sep 2020, 22:50
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 sep 2020, 18:26
Moja zelja kako bi volio da izgleda tim sljedece godine na ljeto
------------------HADZIC
-----IMAMOVIC----Salcin-----Resic
---------F.HODZIC--Đokanović
Pidro-BESIC-Kurdic-SABANOVIC
---------------Sahinovic
Kova ce valjda da se proda do tad, a prepostavljam i odlazak Tatara i Rahmanovica...iskreno Susic ako ovako nastavi i ne vidim ga u prvih 11...

Tako bi to @Sz :tralala: :clap: :kafa:
:D
Ne valja ovo..ubaciti Faruka Hodzica umjesto Pejovica, i Imamovica umjesto Fanima, i melji rajvo :kafa:
Hvala na sugestiji. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE :
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 sep 2020, 23:03

Lecler je napisao/la:
05 sep 2020, 22:56
Hordanjezla1987 je napisao/la:
05 sep 2020, 22:54
Lecler je napisao/la:
05 sep 2020, 22:51
Jesi ti glup @hordanje Alena mi malog
hebo te anel u ta usta pogana !
To je taj riječnik i ne piše Anel nego Alen :urnebes:
:rol: :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 sep 2020, 23:05

Ajhahaha pa bolan srbija ima zakon o sportu a kad klubovi traze od drzave zemlju ili bilo sta jos ih i poguraju.
Ljudi svjetski u19 prvaci (ili u21) , kosarkaski prvaci, odbojkaski i sta sve ne.
I ti napises tu smo negdje 🙈🙈🙈
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 sep 2020, 23:08

U RS-u ima zakon o sportu, ima li naznaka da li ce to kod nas uvesti?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 sep 2020, 23:12

Malo vam je paglu prica, ovaj madjar je vlasnik Osijeka postao prije 4 godine, a madjsri su u TSC usli 2017.
Nam jedva godinu dana da je vlasnik Sarajeva.....

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 sep 2020, 23:18

Sad bez sale :
- U prvih 11: Kovacevic , Pidro , Salcin , Djokanovic - sjajno
- Klupa: F. Hodzic , Besic , Dizdarevic , Sahinovic , Sabanovic ...- ok
- Negdje izmsdju : Kurdic , Resic
- "Prodani"- uzeti novci : Mujakic ,Mihojevic, Hadzic , Sadiku , Mustafic ... fino. Mozda nisu sve, ali su dobrim dijelom pokrili troskove Akademije, ako uzmemo u obzir ove prve 3 grupe visestruko smo pokrili rad Akademije.

Naravno da moze i mora bolje, ali nije ovo za podcjeniti. Rezultati OP su u drugom planu, obrazovati igraca za prvi tim je prioritet i cilj. Pa sami ovdje pisete: Ne moze 11 Akademaca biti u prvom timu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 sep 2020, 23:31

Ono sto se nasem Klubu ne bi trebalo desavati je :
1- Duljevic , Saric
2- Adukor , Lazic
A moglo bi se ponoviti sa:
Rahmanovicem , Tatarom , Milicevicem , BESICU , Resicu (?)
Dozvolio bih da iscure ugovori:
Ahmetovicu , Velkoskom , Handzicu , Hebibovicu , Oremusu , Dzaficu ...

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 05 sep 2020, 23:44

Adukor potpisuje u ponedjeljak.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 05 sep 2020, 23:46

UltraSA je napisao/la:
05 sep 2020, 23:44
Za Bordeaux?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 sep 2020, 23:47

Akademija: pisao sam preko 20x da DZENO USCUPLIC nemoze bit trener u AKADEMI FK SARAJEVO. Vidio sam odma da se brani jer covjek je nas igrac (meni jedan od najdrazi igraca) rano zavrsio fudbalsku karijeru mozda tesko zivi.. ZAO MI JE AKO JE TAKO cak imam osjecaj da neki zastupaju stav ako bi otisao od nas nebi mogao nac nigdje drugo da radi. ZAO MI JE I NJEGA A I SARAJEVA AKO JE TO TAKO 20 godina trener najveceg kluba nemoze nac nigdje poso kao trener, ako je to istina to je jos jedan razlog zasto se treba razic ..

Drugo: pise se nasi igrali za 17 zeljo sa 18,apsulutno TO NE SMIJE BIT OPRAVDANJE ZA PORAZ. Ne pocjenjujem zelju imaju finu skolu al FK SARAJEVO ako je odlucilo sa NAMOM I TANAM da je AKADEMIJA PRIRITET BROJ 1 i da prodaja igraca iz AKADEMIJE bude finansijer seniorske ekipe koja ce bit vjeciti osvajac DK i svako 2-4 godine da se igra grupa lige evrope FK SARAJEVO mora imat tako jak junioraki kadetski i pionirski kadar da recimo zeljo dovede u18 mi u 15 i da ih pobjedimo, a da u 19 igra sa naj jacim sastavom seniora (naveo sam seniori da budu vjeciti orvaci) i da tu bude nerjeseno ili minimalan poraz uz podjednaku igru..

Ovde ko god kaze da je ovo ne moguce laze, jer je vrlo lahko moguce. Dovedite igrace u 15 dinama i ubacite ih protiv zeljini u18 pa ce te vidjet .

Trener koji nece da se educira koji samo pokusava da bude bolji kroz prakau ne pokusava da nesto nauci od tipova kao sto je psihijatar doktor sporta koji je radio na hiljade resercha kao sto je JELESKOVIC nemoze voditi ni u jednom segmentu ekipu koja zeli igrat grupnu le lp..

To isto ko da vozis autobus sto kaze dzeno a neznas na kojoj boji semafora stois neznas znakove pravo prvenstva,dzaba sto znas saltat i motat volan

Hadzibegic kodro logusic barbarez rahimic svi su oni dovoljno dobri

Akademija mora imat u svim kategorijama u15 u17u19 sve pobjede svake godine sa preko 100 goliva datih i ne vise od 2 gola primljeni. Boli me **** sta ima u butmiru jel kontejner je hotel travu imaju 3 vrhunska terena i termin da mogu trenirat 24 sata ako treba..

Nebi me zacudilo da ima i podplacivanja a to je najgore i najvise utjece na igrace posebno igrace ci roditelji nisu imucni i koji dolaze iz nekog sela ili dalekog mjesta gdje mu je babo moro prodat zadnju kozu da mu kupi kopacke i autobusku kartu do Sarajeva. To treba svesti na nultu toleranciju i ko god bi to uradio treba dobit otkaz i javno ga prizvat i preko tv i novina.

Hadzija me jeste razocarao sa cruzom
A vinko i hadzija sa ZIDANOM posto smo bas puno para dali a igrac nije nista pokazao u te 3 utakmice kad je bio na posudbi

Takode cega se najvise boim jeste kovacevic pidro salcin resic dzokanovic jer su svi oni pokazali dosad dovoljno kvaliteta da mogu igrat nasu pl bh a nikom od njih nije produzen ugovor i mislim da ce svi otic dzaba

Tu klub nema strategiju ili je steategija kluba sto biopet bilo ok bar da je imaju podpisi 4 godine ako ko sta ponudi u toku te 4 godine dobro i jest ako ne bar smo imali dobre igrace za 3 manje pare.. nije ni ova steategija lOsa

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 05 sep 2020, 23:52

Dzeno odlazi... Pomaknite ga u školu fudbala.

Ovo je alarm da se nešto mijenja u akademiji.
Samo naprijed Saraj'vo!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 sep 2020, 00:00

Jer ako ces cekat da kovi ugivor pride na 6 mjeseci on ti ga nece podpisat nikad al bogami kad je 2 godine u pitanju nije ni njemu bas svedno. Tako svakom junioru i salcinu i dzokanovicu netreba njih zalit sa te strane ja razumijem da oni moraju zivit i ok je da im se da bolji ugovor al takode FK SARAJEVO mora zivit i zamene SARAJEVO bitnije od dzokanovica pidra i bilo kojeg igraca, ja razumijem da je igracu stalo prvo do sebe i meni bi da sam igrac al lolo plata od 50-100 k km godisnje nije mala za isobu od 18-22 godine gdje druga djeca u 90% slucajeva radi u pekari za 4500 km godisnje

Ko god zna uzimat pare od kluba treba da se bori i klub nesmije se sazaljevat i stavljat pojedincevu potrebu ispred kluba jer i ako to klub bude radio on ce ostetit generacije druge koje budu dolazile jer kad bi mi ovako radili bili bi u mogucnosti boljoj da novijem igracim ponudimo vece i bogatije ugovore sto je i plus i za drzavu grad drustvo klub

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 sep 2020, 00:10

Pitar6785 je napisao/la:
06 sep 2020, 00:00
Jer ako ces cekat da kovi ugivor pride na 6 mjeseci on ti ga nece podpisat nikad al bogami kad je 2 godine u pitanju nije ni njemu bas svedno. Tako svakom junioru i salcinu i dzokanovicu netreba njih zalit sa te strane ja razumijem da oni moraju zivit i ok je da im se da bolji ugovor al takode FK SARAJEVO mora zivit i zamene SARAJEVO bitnije od dzokanovica pidra i bilo kojeg igraca, ja razumijem da je igracu stalo prvo do sebe i meni bi da sam igrac al lolo plata od 50-100 k km godisnje nije mala za isobu od 18-22 godine gdje druga djeca u 90% slucajeva radi u pekari za 4500 km godisnje

Ko god zna uzimat pare od kluba treba da se bori i klub nesmije se sazaljevat i stavljat pojedincevu potrebu ispred kluba jer i ako to klub bude radio on ce ostetit generacije druge koje budu dolazile jer kad bi mi ovako radili bili bi u mogucnosti boljoj da novijem igracim ponudimo vece i bogatije ugovore sto je i plus i za drzavu grad drustvo klub

Bas tako :clap:

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 06 sep 2020, 00:12

05 sep 2020, 22:49
Pantelija je napisao/la:
05 sep 2020, 22:41
Cuj ne valja nas investitor :D
Ma ja. Uzeo klub u najkorumpiranijoj zemlji i u 99. Ligi svijeta koja nema zakon o sportu ali ima najveci porez na platu u evropi. Vratio 6 miliona duga napravljenih od "nasih legendi" donio ti 3 titule dva kupa u 6.5 godina. Dosli ti mngladbah, celtic... Malo li je...
Nigdje ja nisam napisao da ne valja ,Fedji Tanu i Namu hvala do neba.
Pa eto Srbija je nesto bolja pa ozbiljniji ljudi kupuju seoske klubove i prave im stadione i ozbiljne ekipe,a za taj famozni dug o kakvim legendama pricas zaduzivalo se kao i sve ekipe iz nase lige za prezivljavanje ..
Sad je to uspjeh za gladbah i seltik kao da smo ih pobjedili jbt ...Uspjeh je na virslama izbaciti Genka ...
Bujrum momak, u klubu su ti širom otvorena vrata, sigurno će prihvatiti sva tvoja mišljenja, nemoj se dzaba truhnuti sa nama ovdje na forumu, pred tobom je blistava karijera vidi se...
Bordo bijeli za život cijeli!!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 sep 2020, 00:19

Pantelija je napisao/la:
Ma ja. Uzeo klub u najkorumpiranijoj zemlji i u 99. Ligi svijeta koja nema zakon o sportu ali ima najveci porez na platu u evropi. Vratio 6 miliona duga napravljenih od "nasih legendi" donio ti 3 titule dva kupa u 6.5 godina. Dosli ti mngladbah, celtic... Malo li je...
Pa eto Srbija je nesto bolja pa ozbiljniji ljudi kupuju seoske klubove i prave im stadione i ozbiljne ekipe,a za taj famozni dug o kakvim legendama pricas zaduzivalo se kao i sve ekipe iz nase lige za prezivljavanje ..
Sad je to uspjeh za gladbah i seltik kao da smo ih pobjedili jbt ...Uspjeh je na virslama izbaciti Genka ...
Koji to njihovi timovi prave rez. u evropi i kojo su to rezultati osim Zvezde i Partizana naravno? Koji su to stadioni? Skontaj da zivis u zemlji gdje je sport na najgorem mogucem nivou da nisu u stanju jedan stadion za 20 i kusur godina napraviti zato realnosti malo nebi ti skodilo. Nam il bilo koji investitor ovdje mora bas lud biti i pocet ulagati kao sto Nam radi. Imas po 1500 ljudi na stadionu i kao daj ulazi pare i idi u minus da bi ljudi zadoboljno bili e to tako ne ide

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 sep 2020, 00:32

Je.bote kako glupih ljudi ima, jos kad pocnu pisat ovdje tacno te to pogodi da na inace tako mali broj ljudi dodje poprilican broj takvih. Oni su klasican primjer bosanca koji je najpametniji koji kad je sta dobro nema sta tu trazit ode kuci lezi, al kad sta treba popljuvat trceci ako treba gol dolazi. Sve oni znaju kako treba gradit gdje treba gradit, koga podmazat koliko para, kako se sa djecom radi . Mislim prati rezultate akademije nek mi pobjedjujemo a igraca nijednog nek ne izbacimo za prve ekipe. Ubij me ako ovdje iko osim par ljudi zna rezultate omladine prije par godina al zato svi znaju ko je Vladan ko je Pidro Djani Sevkija, to je bitno gospodo.

Al sta da se kaze pljuvacima, kad bi uvazili neke kritike ne bi bili isti. Ocekujem opet ovog horde zla pa neki broj da se javi u pp i da psuje kad ne bude imo nista drugo za odgovorit.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 sep 2020, 00:43

UltraSA je napisao/la:
Prijeko nam je potreban 😉

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 06 sep 2020, 00:51

Samozdravlje je napisao/la:
05 sep 2020, 23:31
Ono sto se nasem Klubu ne bi trebalo desavati je :
1- Duljevic , Saric
2- Adukor , Lazic
A moglo bi se ponoviti sa:
Rahmanovicem , Tatarom , Milicevicem , BESICU , Resicu (?)
Dozvolio bih da iscure ugovori:
Ahmetovicu , Velkoskom , Handzicu , Hebibovicu , Oremusu , Dzaficu ...
Zaboravio si Dušana!!!
FKS

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 sep 2020, 00:52

zagor1987 je napisao/la:
06 sep 2020, 00:19
Pantelija je napisao/la:
Koji to njihovi timovi prave rez. u evropi i kojo su to rezultati osim Zvezde i Partizana naravno? Koji su to stadioni? Skontaj da zivis u zemlji gdje je sport na najgorem mogucem nivou da nisu u stanju jedan stadion za 20 i kusur godina napraviti zato realnosti malo nebi ti skodilo. Nam il bilo koji investitor ovdje mora bas lud biti i pocet ulagati kao sto Nam radi. Imas po 1500 ljudi na stadionu i kao daj ulazi pare i idi u minus da bi ljudi zadoboljno bili e to tako ne ide
opet je stadion problem sto nema vise ljudi,mora se nesto napraviti pokrenuti da bi raja dosla na tekmu,najmanje natkrivene tribine da ne pricam novi stadion,tada bi na svakoj tekmi bilo 6-7 hiljada ljudi najmanje i to bez derbi utakmica.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 06 sep 2020, 00:55

Napapijri je napisao/la:
05 sep 2020, 23:46
UltraSA je napisao/la:
Za Bordeaux?
Za bordeaux-bijele
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Giuseppe1, Tatamata1946 i 42 gosta.