Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Legenda sporta Pastor Maldonado je u vakat dobio Vn SpanijeBosniaBoston je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:04Kad je zadnji put podium bio bez Merca/RBa/Ferrarija?
Maldonator je bio poznat po jos nekim stvarima
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znam al mislim na cinjenicu da prva 3 vozaca ne budu iz ove top 3 ekipetiffoso je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:06Legenda sporta Pastor Maldonado je u vakat dobio Vn SpanijeBosniaBoston je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:04Kad je zadnji put podium bio bez Merca/RBa/Ferrarija?![]()
Maldonator je bio poznat po jos nekim stvarima![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Botas katastrofa, kakav picic vozi ovaj Mercedes 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Mislim da se nikada nije desilo u ovoj novijoj eri. Biće taj podatak sigurno.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:04Kad je zadnji put podium bio bez Merca/RBa/Ferrarija?
"We need to suffer. And we need to fight."
- akisarajevo92
- Kontakt:
vec drugi podijum za Strolla a izhajpovani Hulk jos uvijek nema nijedan
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
sainz je strasan vozac steta sto nece bit u mcl sljedece godine 
madjarska 2012BosniaBoston je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:04Kad je zadnji put podium bio bez Merca/RBa/Ferrarija?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jedini vozac kojeg pratim na drustvenim mrezama preko godinu ipo dana. Dobar si Gasly
klasa si 
Max Allegri
Konacno emocije, konacno uzbudjenje. Iako sam navijac maxa i rb-a tacno me ne boli ovakva losa trka za njih. 2022 ne moze dovoljno brzo da dodje. Svaka cast svoj trojici na podiumu, pogotovo gaslyu
- Jakobsen91
- Kontakt:
Sainz bas strasna voznja, zasluzio je pobjedu, steta.
Stroll najsretniji vozac ikad, prvo ono ludilo u Azerbejdžanu podijum, a sad novo ludilo i opet se njemu poklopi. Da je malo bolji vozac ovo je mogao lagano rijesit u svoju korist, imao je prvu poziciju na restartu. Inace nigdje reprize onog njegovog izlijetanja sa staze odmah nakon restarta, produzi pravo i vrati se na stazu. Nije bio ni pod istragom, zanimljivo. Vjerovatno zato sto nije nadoknadio poziciju, ali opet nije djelovalo bezbjedno.
Stroll najsretniji vozac ikad, prvo ono ludilo u Azerbejdžanu podijum, a sad novo ludilo i opet se njemu poklopi. Da je malo bolji vozac ovo je mogao lagano rijesit u svoju korist, imao je prvu poziciju na restartu. Inace nigdje reprize onog njegovog izlijetanja sa staze odmah nakon restarta, produzi pravo i vrati se na stazu. Nije bio ni pod istragom, zanimljivo. Vjerovatno zato sto nije nadoknadio poziciju, ali opet nije djelovalo bezbjedno.
Ferrari nije mogao boljeg vozača dobiti od Sainza. Još da ispoštuju na tehnikalijama.
Kakva razlika između kvalitete Hamiltona i Bottasa u **** materinu
Bottas i u ovakvim uslovima je nadoknadio samo 2 boda. Nadam se iduce sezone dolasku Rusella. Dosta je ove prevare.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Bottas kako vozi cak ima odlican zaostatak.
Red Bull je uspio da parira Ferrariju u ovoj trci.
Red Bull je uspio da parira Ferrariju u ovoj trci.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Znaju Zabari sta rade.
A lude trke.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Vracao se sa mora danas u doba utrke. Nisam zelio da dotaknem mobitel svo vrijeme, da ne saznam rezultat. Kad sam dosao kuci, vratio utrku i pregledao.
Fenomenalno.
Samo ostaje gorak ukus, sto moj Mclaren ne pobijedi.
Fenomenalno.
Samo ostaje gorak ukus, sto moj Mclaren ne pobijedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.