Spominjao sam ja na drugom pdfu za Bijeljinu. Ubijedljivo najgori travnjak, nevezano koje je doba godine. Katastrofalan. Tu je negdje sa Tusnjom, ali barem u Tuzli kad je ljeto i proljece, opet se moze igrati.avenija je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:59Super je vidjeti koliko se brige posvecuje travnjacima na skoro svim terenima izuzetak su dva, tri, Tusanj, Otoka i Bijeljina.
Evo najbolji primjer je stadion rodjeni iako nije nesto ravan travnjak on je doveden dobrim odrzavanjem u stanje da pruza uslove za normalnu igru.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
@igrajlopte 🐦
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ReX je napisao/la: ↑01 sep 2020, 12:47Spominjao sam ja na drugom pdfu za Bijeljinu. Ubijedljivo najgori travnjak, nevezano koje je doba godine. Katastrofalan. Tu je negdje sa Tusnjom, ali barem u Tuzli kad je ljeto i proljece, opet se moze igrati.avenija je napisao/la: ↑01 sep 2020, 10:59Super je vidjeti koliko se brige posvecuje travnjacima na skoro svim terenima izuzetak su dva, tri, Tusanj, Otoka i Bijeljina.
Evo najbolji primjer je stadion rodjeni iako nije nesto ravan travnjak on je doveden dobrim odrzavanjem u stanje da pruza uslove za normalnu igru.

Sprzen, suh, tvrd, neravan, pun korova.
Jos strucnjaci ostave duzu travu kad su igrali protiv Zelje.
Da hoce ispast vise, depresija te uhvati od ovog stadiona.
-
- Kontakt:
.
Koliko nama k.ake za stadione,a gledaj u Litvanije krša od stadiona i od kad znam za sebe uredno igraju kvalifikacije na zdanjima poput ovog...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Da, ali stadion nije samo ovo što izvana vidiš. Ako su oni "iznutra" napravili svu potrebnu infrastrukturu na kojima Uefini standardi inzistiraju, onda ne treba čuditi da taj stadion ima licencu, a neki drugi, vizualno mnogo ljepši, nemaju.
ne
čak ima i objašnjenje zašto ne, ali sam zaboravio koje
-
- Kontakt:
Nije zajebancija nego se razmatraju sve opcije ali najvjerovatnije da nema nista od toga, male su sanse da se sruse stubovi. Nisu se morali praviti stubovi, kontaktirano je par strucnjaka i moglo je ici bez stubova ali problem predstavlja cijena krova koji bi kostao izmedju 300-400 hiljada.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑01 sep 2020, 01:00Kako ti znaš da je bio sastanak? Ti si u upravi ili šta? Pošto za mene sa ovim stubovima nije lijepo se zajebavat?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑31 avg 2020, 13:47Na sastanku upravnog odbora je bio prijedlog da se ruse stubovi i svi su clanovi za to. Ako uspiju pronaci rjesenje za potporu krova da nije previse skupo onda ce ih pilati.
Forzza Velez
Pa nek sklone stubove, krov se ne mora odmah raditi nek ga urade kad se skupi lova za krov od 300.000, čemu žurba.
.
Tako bi najbolje bilo ali nema od toga nista do cetrvrtka zavrsavaju stepenice u petak saluju stubove od pilanja najvjerovatnije nema nista istina je da je dolazio inzinjer i predlagao piljanje.
Nepotrebno se zuri sa izgradnjom stadiona bolje bi bilo i bez krova par godina dok se skupi lova nego nakaradno napravit jer kada se stavi krov vise nema ispravljana.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja koliko znam zbog vjetra, jer je stadion otvoren sa ostale 2 strane i jaci naleti vjetra bi se u taj dio zabijali koji bi im bio barijera, a zbog nagiba tribine moglo bi doci do kidanja lima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ima logike skroz,tek kad se naprave ostale dve tribine onda tek ima logike zatvarati te “rupe”.JavierBosnia je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:37Ja koliko znam zbog vjetra, jer je stadion otvoren sa ostale 2 strane i jaci naleti vjetra bi se u taj dio zabijali koji bi im bio barijera, a zbog nagiba tribine moglo bi doci do kidanja lima
-
- Kontakt:
Potpisujem. Bolje strpiti pricekati dok bude bplja situacija neg sve na vrat na nos, pa onda se kasnije vracati na to da se prepravlja.DembaBa21 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 17:15Tako bi najbolje bilo ali nema od toga nista do cetrvrtka zavrsavaju stepenice u petak saluju stubove od pilanja najvjerovatnije nema nista istina je da je dolazio inzinjer i predlagao piljanje.
Nepotrebno se zuri sa izgradnjom stadiona bolje bi bilo i bez krova par godina dok se skupi lova nego nakaradno napravit jer kada se stavi krov vise nema ispravljana.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
definitivno bez stubova bi bilo bolje, pa makar na krov cekali narednih 5 godina... previse se zuri i pravi se nepotreban cirkus od tribine, koja bi bez stubova izgledala extra. Hasic je razuman covjek i vjerujem da ce dobro izvagati argumente za i protiv..
-
- Kontakt:
Zato sto su navijaci iznijeli i wc i masu drugih projekata i ne treba na silu nista i traziti uvijek navijacke akcije. Polako, bit ce sve OK na kraju, bez sumnje.Asimetric je napisao/la: ↑06 sep 2020, 18:20Na Crvenoj noći se za jednu noć skupilo 250.000 maraka,
zasto bi bio problem ovih 300K?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.