Opa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Za mene jesu, lošiji su. Bespotrebni transferi..jasonstatham je napisao/la: ↑06 sep 2020, 20:29
Ne znam što toliko pljujete po Depayu i Wijnaldumu? Jesu to lošiji od trenutnog rostera? Zbog čega su npr. Griezmann i Busquets bolji? Nisu. Koeman ih je vodio i zaista je uvjeren u njihovo znanje i sposobnost. Duži period.
I dalje se ne slažemo.let3 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 20:36Za mene jesu, lošiji su. Bespotrebni transferi..jasonstatham je napisao/la: ↑06 sep 2020, 20:29
Ne znam što toliko pljujete po Depayu i Wijnaldumu? Jesu to lošiji od trenutnog rostera? Zbog čega su npr. Griezmann i Busquets bolji? Nisu. Koeman ih je vodio i zaista je uvjeren u njihovo znanje i sposobnost. Duži period.
Koeman ih vodio u selekcijii to je sad kao dovoljno da ih Barca kupi
pa onda nek dovede pola holandije ako je to referenca.
Ne vjerujem Koemanu kao treneru, jer ne vjerujem treneru kojem su Depay i Wijnaldum pojacanja ! o tome je rijec.
Pa normalno da ne mozes sviju poredati, govorim da je duga sezona i da treba svi da igraju. Ili kontas i dalje raubat sa ovim starohanima svih 55 utakmica?
S obzirom u kakvoj su formi igraci zadnje 2 sezone, ne mora stalno biti u napadu tipa Dembele-Griezmann-Messi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.