Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Kakva mentalna rupetina vodi ovaj tim, uveo je 6 stopera iz straha...
Zadnjih pola sata mu Can igra desnog ofanzivnog veznog i jos veci promasaj Draxler nekakvog lijevog dok Havertz i Brandt sjede na klupi.
Koliko su kontri imali sa normalnim ofanzivcima,a ne ovim prevarama zabili bi 5 ili 6 golova
Zadnjih pola sata mu Can igra desnog ofanzivnog veznog i jos veci promasaj Draxler nekakvog lijevog dok Havertz i Brandt sjede na klupi.
Koliko su kontri imali sa normalnim ofanzivcima,a ne ovim prevarama zabili bi 5 ili 6 golova
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Žao mi je što Brandt nije dobio priliku, razumijem da nije startao zato što je Draxler bolje fizički spreman, ali imao je odličnu sezonu, treba se to nagraditi. Havertz nije igrao zbog transfera u Chelsea, nije se još medicinski pregled uradio, predostrožnost.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Low bez ikakvih promjena u odnosu na neki dan. Pobjeda je apsolutni prioritet
- muhamedhulk
- Kontakt:
Draxler zreo za izaci vani.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Gosens ofanzivno daleko bolji od Schulza/Halstenberga, pogotovo u ovoj formaciji, ne znam kako bi izgledao sa 4 nazad.
Edit: Pohvali ga ofanzivno, odmah zakasni da izblokira šut.
Edit: Pohvali ga ofanzivno, odmah zakasni da izblokira šut.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mozda bi se Low-u trebalo zahvaliti, procitan je, tesko on moze ovu ekipu motivisati. Dosta igraca koje je zvao ne zasluzuju da igraju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Low je isprdio, odlaskom Hansija Flicka sa klupe Njemačke 2014. godine.
-
- Kontakt:
Trebalo mu se zahvaliti cim su ispali u grupi na svjetskom prvenstvu. Kasnije se obrukali i u Ligi Nacija. Nema on sta traziti ovdje, ne moze vise nista dati Njemackoj.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:16Mozda bi se Low-u trebalo zahvaliti, procitan je, tesko on moze ovu ekipu motivisati. Dosta igraca koje je zvao ne zasluzuju da igraju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nijemci su postali dosadni, jalovi, igraju na kvalitet, osjeti se zasicenje.
Klasični copy/paste trener. Vidio da Tuchel forsira Kehrer na beku pa bi i on od sirovine da pravi proizvod. Momak nece biti bek taman da ga tome uce narednih 15 godina.
Kloppu je svakako zivotna zelja da vodi repku, Low je trener za respiratora
Klasični copy/paste trener. Vidio da Tuchel forsira Kehrer na beku pa bi i on od sirovine da pravi proizvod. Momak nece biti bek taman da ga tome uce narednih 15 godina.
Kloppu je svakako zivotna zelja da vodi repku, Low je trener za respiratora
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Trebali su izgubiti 4 ili 5:1 ovdje da ih nije Leno spasavao.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bayern je najbolji primjer koliko jedan trener moze da unazadio ekipu. Grobar ove reprezentacije ce biti Low u narednim godinama.
-
- Kontakt:
Ne bih dizao paniku, vidi se da se igra faza obrane poluaktivno i da su pripreme naveliko u tijeku. Nema pravog tempa niti agresivnosti.
-
- Kontakt:
Bas ova jalovost podsjeca na Kovaca u Bayernu. Ali on je cisto na individualni kvalitet ipak uzeo 2 trofeja. Low je SP cisto uzeo sto mu je 80% tima cinilo Bayernovi igraci koji su bili bas uigrani za pas igru koju je kopirao od Guardiole. A imao je i Flicka koji je ocigledno vodio ekipu iz sjene.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:38Bayern je najbolji primjer koliko jedan trener moze da unazadio ekipu. Grobar ove reprezentacije ce biti Low u narednim godinama.
A i nema većine Bayernovih igrača. Kimmich i Neuer mogu dodati ovoj ekipi stabilnost u fazi odbrane, Gnabry i Goretzka mogu u fazi napada, a odreći se Mullera je baš glupost, s obzirom da slabo igraju presing, a Muller je vođa presinga u Bayernu. Boateng nije grehota, on je dobar, ako ekipa igra dobro.
A dobro je sada što ima Liga Nacija kao jedno, realtivno, nebitno takmičenje, ali ipak može dovesti do toga da vidiš da reprezentaciji ne ide i pomoći nam u misiji da Lowa više ne gledamo kao trenera.
A dobro je sada što ima Liga Nacija kao jedno, realtivno, nebitno takmičenje, ali ipak može dovesti do toga da vidiš da reprezentaciji ne ide i pomoći nam u misiji da Lowa više ne gledamo kao trenera.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Odrekao se Mullera u trenutku kad je ovaj imao 28 godina. Muller je babo za sve ove sto sad igraju za Njemacku. To je jedna od najsramotnijih odluka jednog selektora u zadnjih 20 godina, odreci se igraca svjetske klase u najboljim godinama, to moze samo mudosmellaš poput Low.
- Centre forward
- Kontakt:
Da je im'o mozga otišao bi sam posle ispadanja u grupi u Rusiji. To je prvi put da je Njemačka ispala u grupi na SP. Grehota. SP u Brazilu je splet okolnosti, i nekako je došao red na Nijemce. Ne umanjujem uspjeh Elfa, baš naprotiv, svakako da su zaslužili. Zgaziti domaćina na onaj način u najvećoj tekmi u historiji sporta.
Nije mi jasno ni kako je on došao na mjesto selektora, a još čudnije je kako je uspio da se održi sve ovo vrijeme. Slažem se da je copy paste trener i da nema inovativnosti. Kad se sjetim kopiranja taktike rasipnika iz Katalonije.
Klop bi bio idealan, al' pitanje je do kada će se on zadržati na Otoku. Tamo, tby, ima status Božanstva.
Nije mi jasno ni kako je on došao na mjesto selektora, a još čudnije je kako je uspio da se održi sve ovo vrijeme. Slažem se da je copy paste trener i da nema inovativnosti. Kad se sjetim kopiranja taktike rasipnika iz Katalonije.
Klop bi bio idealan, al' pitanje je do kada će se on zadržati na Otoku. Tamo, tby, ima status Božanstva.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Više argumenata postoji da je ispadanje u grupi splet okolnosti nego osvajanje naslova.Centre forward je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:00Da je im'o mozga otišao bi sam posle ispadanja u grupi u Rusiji. To je prvi put da je Njemačka ispala u grupi na SP. Grehota. SP u Brazilu je splet okolnosti, i nekako je došao red na Nijemce. Ne umanjujem uspjeh Elfa, baš naprotiv, svakako da su zaslužili. Zgaziti domaćina na onaj način u najvećoj tekmi u historiji sporta.
Njemačka je mogla dominirati i osvojiti još titula sa zlatnom generacijom da nije ovog tzv. trenera. Sramota ko vodi ELF.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa dobro, Loew kombinira. Ionako nije imao najjace igrace tu. Opet i ovakvi bi trebali da pobijede CH. Draxler je bas grohnuo, Werner je faking trkaca kokos, nista on meni nije posebno da igra u prvih 11 reprezentacije...
A i Loew i ova taktika sa tri pozadi i stoperom kao full bekom je pih. Da je desno neki pravi bek i moglo bi se sta uraditi, ovako sasa.
A i Loew i ova taktika sa tri pozadi i stoperom kao full bekom je pih. Da je desno neki pravi bek i moglo bi se sta uraditi, ovako sasa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Elf još bez pobjede u LN od njenog pokretanja. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.