Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Disi brate sta ti je, pravila su pravila
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Smatram da ga nisu trebali diskvalifikovati, msm nisam neki Novakov fan sada ali to nema veze, vidi se da nije namjerno. A nije tako ni ljutito udario ili nesto, iz ruke izbacio lopticu..ok mogao je neku opomenu dobiti ali ovo je pretjerano 
Vidi Harike sa retardom na avataru a u potpisu Dzumhur, Niko Kovac i Roger Federer (mentoli na kvadrat) hahahaha od ovog i ne mozes ocekivati neku inteligenciju u komentarima.
Pravila su pravila harika ih proucio federera mi..
Dovedite mu Kondogbiu
- LlullSergio
- Kontakt:
Nego od ovih sto su gledali mec pitanje jel Srdjan komentarisao i danas? hahaha ako jeste ne sumnjam da je bio spektakl.
Harika preblaga kazna najveceg mi..Ovo mora biti duza suspenzija i prepisivanje Djokovicevih bodova najvecem. Sve ispod toga je nepravda, umalo ne ubi zenu na pravdi boga.Hocemo najveceg na broju jedan, cekamo evo 12 godina..
Harika preblaga kazna najveceg mi..Ovo mora biti duza suspenzija i prepisivanje Djokovicevih bodova najvecem. Sve ispod toga je nepravda, umalo ne ubi zenu na pravdi boga.Hocemo najveceg na broju jedan, cekamo evo 12 godina..
Da li ce Novak bojkotvati RG sa svojim tzv udruzenjem tenisera ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Najveci je i tu daleko ispred vremena i konkurencije, on RG odavno bojkotuje, mozda mu se pridruzi ta ekipa.
Fedtardi su izgleda teniska pravila naucili na temi Arsenala
Kazna za Djokovica realna najveceg mi..
Zadnja izmjena: japa, dana/u 07 sep 2020, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zao mi ga
Po meni nije fer da Busta prodje dalje bez borbe, evo neka Djokovica izbace ali hajde dapotpisemo peticiju da neko uleti umjesto njega i odigra mec npr. Federer. To bi bilo sjajno, jos onaj crni nek iznenadi Thiema i eto ga 21 GS za najveceg izvjestan preko Aliasima i Corica..
Pa zar ti je Federer tolike komplekse nabio.
Zadnja izmjena: Mamba24, dana/u 07 sep 2020, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
Joj pojede se japoni ,uzivam priznajem 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
@Uno de radi malo svoj posao , kakvi su ovo fudbalski postovi koji qrac ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Što bi žena glumila , pogodila je teniska loptica u grlo , šta pišeš gluposti? Žena se šokirala , falilo joj vazduha , kad je došla sebi ustala i vratila se u normalu...alan_kardec je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:42ma ništa, ako su pravila takva kakva su, nema priče, pogriješio je i ybga.
Druga je stvar što su se ovakvi incidenti možda opraštali nekim igračima u prošlosti i što Novak nije bilo ko...
A ponašanje, teatralnost i gluma ove nedoyebane retardirane kravetine (da ne uvrijedim krave)... za ono nije potreban komentar, yebo joj pas mater retardiranu.
Zamisli da se ovo npr. tvojoj majci desilo , kako bi onda razmišljao?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Kakav bolid i kreten.Da sam ja slučajno udario skupljača loptica u grlo, na koliko godina bih bio suspendovan - 5, 10 ili 20?
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.