Yebu najvise werner i ziyech.
Lacazetea i saku ubacit i mislim da je to po tvom ukusu onda top

Bit ce hule jos kakva izmjena do vikenda. Malo je ovih 100m

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Yebu najvise werner i ziyech.
Ma ovi defanzivci ti nisu ni sigurni starteri. Drugi golman treba biti od 4.0 jer ovako bezveze bacas 0.5, a rotirati je glupo. Samo ces se nervirati kad ti na klupi ostane onaj sto donese cs. Ne znam ni sto ce ti napadac iz ekipe koja vjerovatno ispada. Mada mozda bude imao neku ludu fazu kao Pukki prosle godine.
Kad KDB uleti mjesto salaha, dobijam 0.5hule_barca je napisao/la: ↑07 sep 2020, 09:21Lacazzete vjerovatno neće biti ni prvi izbor za napadača, Nketiah ga je prešišao.
Ma ne znam, Chelsea je velika dilema s igračima, pogotovo u veznom redu. Werner je sigurica što se tiče minuta, ali s dolaskom Havertza i kad znaš da Werner može igrati i po krilu, onda skontaš da je vezni red Chelseaja sklon velikim rotacijama, pogotovo s Lampardom na klupi.soxx je napisao/la: ↑07 sep 2020, 09:31Kad KDB uleti mjesto salaha, dobijam 0.5hule_barca je napisao/la: ↑07 sep 2020, 09:21Lacazzete vjerovatno neće biti ni prvi izbor za napadača, Nketiah ga je prešišao.
Yebe ovaj pocetak sezone kad ne igraju svi u startu.
Ziyech i werner su mi u probnoj fazi.
Ziyech bi trebao izvodit prekide, a kontam werner mozda penale.
Samo sad kako je havertz dosao. Mozda se sta izmjeni pa njemu dodijele koju ulogu, onda upada Kai.
Imao sam trenta al sam ga se rijesio. Mislim da nece imat neki mocan start sezone sto se tice asistencija.
Wildcard iskoristit kad se prijelazni rok zavrsi jer bit ce tu jos pridoslica .
@justin
Mitrovic je kao treci napadac. Ne mozes sastavit 3 top napadaca a iza imat 3 dobra veznjaka. Barem ja ne znam![]()
Ma pretpostavljam. Taj je usao jer nisam znao sta cu pa daj koga bilo. Mora se to do vikenda jos razradithule_barca je napisao/la: ↑07 sep 2020, 09:55Dobro si, ja brzinski pogledah ovo Mc, i odmah pomislih McArthur. Ovaj McCharty ti neće ni igrati, tako da ga svakako trebaš vanka.
Doherty je tek stigao. Mogao bi sa klupe poceti prvih nekoliko utakmica. Vinagre je pred prelaskom u Porto. Castagne prelazi u Leicester tako da Justin mozda odigra prvo kolo i to bi bilo to.hule_barca je napisao/la: ↑07 sep 2020, 09:33Ne slažem se @Justin s tobom. Ovi defanzivci trenutno jesu sigurni starteri. Doherty zato što je Aurier na izlaznim vratima, Justin jer je Pereira dugo povrijeđen, kao i Vinagre zbog povrede Jonnyja. Walker-Peters je starter u Sotonu. Pola miliona na golmana nije toliko problematično kada već imaš dva solidna golmana, jer od 4.0 golmana imaš samo dvojac iz Ville koji bi mogli braniti dok se Heaton ne oporavi. Mitro bi opet za svoju cijenu trebao isporučiti solidan broj golova (11 dao zadnji put kad su ispali). Možda bi se moglo ušparati pola miliona na Saint-Maximinu, jer je pitanje hoće li se Steve Bruce vratiti na 5-4-1 formaciju.
Ak su u prvoj postavi, uci ce ovi sa klupe mjesto njih.
Jesi plavac, al si ljudinasoxx je napisao/la: ↑07 sep 2020, 15:11Ak su u prvoj postavi, uci ce ovi sa klupe mjesto njih.
No ja bi ti preporucio da zamjenis ih. Makar dvojicu. Pa naredno kolo zamjenis i vratis jednog.
Svako kolo imas jedan free transfer, mozes ti njih vise izmjenit al svako naredni je -4 boda.
Ak jedan vikend ne iskoristis free transfer, sljedeci ces imat 2 free transfera. Ak i drugi vikend ne iskoristis, ostajes na 2 free transfera. To je maksimum.
Kasnije ce nekad nadoknadit city i utd ovu utakmicu, i u jednom kolu ce imat oni po 2 utakmice. Al do tad ces ih ubacit ponovo i tim.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.