Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 11:31
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 sep 2020, 11:22
joker90 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 08:52
A da nije slučajno sarkazam od strane belog? Pojedini ko da pisu 2 dana tek na forumu.
Kakav sarkazam jest nazivati nekog qrvom? Oprosti, ali ja to ne razumijem. Može biti da si ti u pravu. Nedostatak pisane komunikacije jest neprepoznavanje sarkazna, ironije, šale i sl. kao takvih. Zato se isti stave u navodnike. Ovako ispada da braniš neodbranjivo.
Nema to veze sa dužinom staža na forumu. Ali, velim, možebit da griješim.
Moguce da ti je ona neki rod prijatelj ili slicno pa ti toliko smeta to qurva,inace nemam nista protiv nje,nek radi svoj posao,al kad pogledas slike njene iz mladjih dana ima se sta ruzno vidjeti iskreno,one flase po dvije u ruci, plazenje jezika nad grudima neke djevojke i slicno,al vise nisam zadovoljan Emirom.
Šta znači, moguće? Moguće i da nije. Ro su razlozi dostatni na tehvidskom okupljanju, ili nekom drugom nanijskom sijelu.
Ako si pročitao i razumio ono šta sam napisao, termin qrva, odnosi se na svw đene koje tako etiketiraju, a osobito uspješne. Zapravo, ja ne branim nju nego tebe, ali to trenutno nije bitno.
Šta je loše u tome što je držala dvije flaše i plazila jezik nad grudima djevojke? Pa nije šef medrese, a i mladost mora svoje isfurati. Ti se nisi nikad napio? Nisi nikad poželio polizati sise neke cure? Ako je tako, onda se pitam jesi li uopšte živ?! Eh sad, ako ti ženu zamišljaš da sjedi 24/7 u zapećku, suče pite i mijesi hljebove, a da ti dolaziš iz kafane kad ti je qrcu ćeif, a ona mora biti kuš, onda te vrijeme dobrano pregazilo.
Slažem se da je Emir možda mogao bolje, ali kako ja ne volim da mi se petljaju u posao, tako se ne želim petljati Emiru. Vrijeme je najbolji sudija.