E moguce brate, nisam to ni vidio. Nadam se da ce Dado biti spreman
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Morate imati na umu da prvobitno pozitivni igrači su van ozbiljnog trenažnog procesa, prvenstveno Dado i Frane - skoro 20 dana. Za povratak se moraju, maltene, nove mini pripreme odraditi. Jako će nam teško biti bez njih 2, ali nemamo izbora. Pogibeljno bi bilo sada Dadu gurnuti u vatru.
Željezničar za život cijeli!
Potvrdio nam je to i predsjednik Takmičarske komisije Milorad Lale, koji je prisustvovao ovim razgovorima.
"Optimista sam, pogotovo nakon ovih razgovora. Mogu vam reći da sam pozitivno iznenađen. Vidjet ćemo, doista se trudimo, radimo sve što je u našoj moći da se makar dio publike vrati na stadione i vjerujemo da uz određene mjere i odgovornost neće biti nikakvih problema", istakao je Lale.
No, iako zrači optimizmom, prvi čovjek Takmičarske komisije smatra da je povratak realno očekivati od 8. kola.
"Po meni, nije realno da to bude već od petka. Nismo još dobili odgovore iz Federacije i Republike Srpske, no očekujemo da bi u toku ove sedmice moglo i to biti završeno i da onda od 8. kola krenemo u realizaciju povratka publike na stadione", dodao je Lale.
- lijevapolutka
- Kontakt:
znači protiv krupe bi mogli na tribinebraco je napisao/la: ↑07 sep 2020, 14:33Potvrdio nam je to i predsjednik Takmičarske komisije Milorad Lale, koji je prisustvovao ovim razgovorima.
"Optimista sam, pogotovo nakon ovih razgovora. Mogu vam reći da sam pozitivno iznenađen. Vidjet ćemo, doista se trudimo, radimo sve što je u našoj moći da se makar dio publike vrati na stadione i vjerujemo da uz određene mjere i odgovornost neće biti nikakvih problema", istakao je Lale.
No, iako zrači optimizmom, prvi čovjek Takmičarske komisije smatra da je povratak realno očekivati od 8. kola.
"Po meni, nije realno da to bude već od petka. Nismo još dobili odgovore iz Federacije i Republike Srpske, no očekujemo da bi u toku ove sedmice moglo i to biti završeno i da onda od 8. kola krenemo u realizaciju povratka publike na stadione", dodao je Lale.

moSa ljoŽe
Mujezinovic hoda po Ilidzi, znaci da je u konkurenciji za Haifu.
Znaci moglo bi biti tacno ovo da su se pozitivni testirali i bili negativni pa se prikljucili. Vidjet cemo veceras/sutra spisak. Nadati se da je ta "grupa" se oporavila da mogu ici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Naši su jutros testirani , a rezultate testova ćemo vidjeti na aerodromu 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ne idemo veceras u Izrael

Valjda ce ko i do sada biti navecer.
Pa znam brate ali sumnjam da ćemo javno ista iznositi.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Sumnjam da nece, ali eto ne znam vidjet cemo.
Ovo prosle hefte je drugo jer su se vise puta ocigledno testirali i to je vezano za izolacije i to. Ovo je, ipak, da kazem zvanicno testiranje.
Samo da hoce proci ova utakmica sa njima. Ubijena mi je svaka volja za nju.
Ovo prosle hefte je drugo jer su se vise puta ocigledno testirali i to je vezano za izolacije i to. Ovo je, ipak, da kazem zvanicno testiranje.

Samo da hoce proci ova utakmica sa njima. Ubijena mi je svaka volja za nju.
Bolje da sada javno iznesu jer ce ih tamo domaci opet testirati pa da ne bude cirksu neki !
Mjau !
Poslat' ćemo i našem savezu i UEFI spisak i testove igrača,i nipošto izlaziti u javnost.
Kad ostalih 11 klubova prijavi pozitivne(a imaju/imali su ih u istom broju) i mi ćemo,do tad,loža,mišić,ruptura i sl.
Kad ostalih 11 klubova prijavi pozitivne(a imaju/imali su ih u istom broju) i mi ćemo,do tad,loža,mišić,ruptura i sl.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Osim Boje svi igraci na raspolaganju Amaru.Sad valjda zavisno od fizicke sprtemnosti pojedinih igraca koji su bili u karantenu , on ce odlucii koga ce povesti sutra u Izrael.
Vidite koliko smo citan forum pa dobro razmislite sta iznosite na javnom forumu
https://sportsport.ba/fudbal/avgust-don ... nja/374588

https://sportsport.ba/fudbal/avgust-don ... nja/374588
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.