Naile@ vjerovatno je problem cjena ,ako ga je Almeria platila 12 onda sigurno kosta 20-15 mil Eura .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Za italijansku ligu pravi igracsarajlija89 je napisao/la:Piati postigao dva strasna gola za Almeriu...
Kad se sjetim da je Trezeguet bio zagovornik da ga Juventus dovede...odnekud ga zna(posto i David vuce korjene iz Agrentine)....a u to vrijeme Pablo je vazio za velikog talenta i bio je na meti velikih klubova...
nije se bas pokazao ni u almeriji..kolko je vec tamo 2-3 sezone....al ovako, na trenutke bljesne..zaista odlicnu tekmu odigrao
Ne trebaju bogati vlasnici ,pravedna raspodjela novca od TV prava bi ucinila ligu zdravijom negoli je trenutno .Iako ne volim to, mislim da bi za boljitak spanske lige bilo dobro da klunovi kao sto su Valencija, Sevilja, Atletico Madrid ili neki drugi dobiju neke bogate vlasnike, pa da se malo i s njima zakrvi.
Ma jasta bi, svi ce sponzori prije ici Barci i Realu nego Atleticu ili Villarealu (koja rima xD). Nije samo problem u TV pravima, ima tu jos parametara zbog kojih je Barca bogatija od Atletica. Eto recimo da vam je stadion svaku tekmu pun, bilo bi itekakve zarade, ali nije. Da za predsjednika imate normalnog covjeka a ne Cereza koji je ustvari navijac Reala ili da prodate vise dresova kupovinom neke mega-zvijezde... kazem ti ba, nije sve do tih TV prava iako bi volio da to bude normalno rasporedjeno, ali Barca si u ovakvim dugovima to nece priustiti, dok Perez mozda i bi.juznjak> je napisao/la: Ne trebaju bogati vlasnici ,pravedna raspodjela novca od TV prava bi ucinila ligu zdravijom negoli je trenutno .
buraz, ubice ih Borussia ko zeceve, bez obzira sto se igra u Sevilli...pa ovi su u totalnoj dubiozi i krizi, njih Almeria (koju Barsa raskuje ko šupu 8-0 i to kod njih u gostima) glat uzme 3-1 i to u sred Sevillejuznjak> je napisao/la:Vamos Sevillasvim srcem uz Andaluzane
,mislim da imaju daleko kvalitetnije igrace samo je Dortmund u boljoj formi .
Nadam se da ce od ove tekme igrati sve bolje i bolje , moja prognoza 3-1 . Vracaju se Fabiano,Navas i Fazio samo tesko da ce poceti neko od njih mislim da Fabiano ima najvece sanse da zaigra .
Ne trebaju bogati vlasnici ,pravedna raspodjela novca od TV prava bi ucinila ligu zdravijom negoli je trenutno .Iako ne volim to, mislim da bi za boljitak spanske lige bilo dobro da klunovi kao sto su Valencija, Sevilja, Atletico Madrid ili neki drugi dobiju neke bogate vlasnike, pa da se malo i s njima zakrvi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.