FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajde Željoooo!!!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Hitan sastanak u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji zbog negativnog testa Erica.
-
- Kontakt:
Ma ja ga ne bi vodio nigdje još jedno 7 dana.

Što je sigurno, sigurno je.
Željezničar za život cijeli!
Neka pije paracetamol do Nove godineSudoHusika je napisao/la: ↑07 sep 2020, 16:55
Ma ja ga ne bi vodio nigdje još jedno 7 dana.![]()
Što je sigurno, sigurno je.
al stvarno ne zna covjek kako da se ponasa kad procita ne moze bit pozitivan kad cita o negativnoj vijesti hahahah 

Dugo godina u klubu gledamo bezmudase i placenike kojima je Zeljo samo prolazna stanica. Nadam se da ovi imaju trun vise obraza i da ce bar pokusati dobro odigrati protiv Makabija i ne razocarati nas u ligi ko i svake godine
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pozzz športski evo čitam negativni ste ide te u Izrael (sretno bilo) a da li se igra naša tekma za vikend ili će biti odgode? Tu nek vam je malo manje sretno
sreću isprašite u Izraelu 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
U nedjelju u 18h sa vama bismo trebali ganjati loptuUstanikSBII je napisao/la: ↑07 sep 2020, 17:04Pozzz športski evo čitam negativni ste ide te u Izrael (sretno bilo) a da li se igra naša tekma za vikend ili će biti odgode? Tu nek vam je malo manje sretnosreću isprašite u Izraelu
![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa mislio sam da ce odgodoiti ali kako smo svi negativni onda i nema razloga nekog za odgodu,bar ja tako mislim ...UstanikSBII je napisao/la: ↑07 sep 2020, 17:04Pozzz športski evo čitam negativni ste ide te u Izrael (sretno bilo) a da li se igra naša tekma za vikend ili će biti odgode? Tu nek vam je malo manje sretnosreću isprašite u Izraelu
![]()
Sportski zar necete dati prijateljima 3 boda ,a mi cemo pred kraj kad osiguramo titulu dati vama za evropu

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Da niste zijanili od Mladosti dali bi vamdelinjo je napisao/la: ↑07 sep 2020, 17:06Pa mislio sam da ce odgodoiti ali kako smo svi negativni onda i nema razloga nekog za odgodu,bar ja tako mislim ...UstanikSBII je napisao/la: ↑07 sep 2020, 17:04Pozzz športski evo čitam negativni ste ide te u Izrael (sretno bilo) a da li se igra naša tekma za vikend ili će biti odgode? Tu nek vam je malo manje sretnosreću isprašite u Izraelu
![]()
Sportski zar necete dati prijateljima 3 boda ,a mi cemo pred kraj kad osiguramo titulu dati vama za evropu![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
zato nam sad vise goriUstanikSBII je napisao/la: ↑07 sep 2020, 17:09Da niste zijanili od Mladosti dali bi vamdelinjo je napisao/la: ↑07 sep 2020, 17:06Pa mislio sam da ce odgodoiti ali kako smo svi negativni onda i nema razloga nekog za odgodu,bar ja tako mislim ...UstanikSBII je napisao/la: ↑07 sep 2020, 17:04Pozzz športski evo čitam negativni ste ide te u Izrael (sretno bilo) a da li se igra naša tekma za vikend ili će biti odgode? Tu nek vam je malo manje sretnosreću isprašite u Izraelu
![]()
Sportski zar necete dati prijateljima 3 boda ,a mi cemo pred kraj kad osiguramo titulu dati vama za evropu![]()
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Moj ljoze na sta je sport i fudbal spao da se sve prilagodjava komercijalnim platformama jer donose pare.. pa valjda je u cilju sport i dobar fudbal, sramota
Pa ne znam i sarajevu su sa radnikom odgodili ne vidim zasto nama ne bi
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
Uh.. Dobro je
Sretno Željo moj!
Sretno Željo moj!
- mamonelafo
- Kontakt:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
https://fkzeljeznicar.ba/foto-svi-fudba ... ael/43166/Fudbaleri i stručni štab Željezničara danas su obavili testiranja na COVID-19, a svi testovi su pokazali negativan odgovor. Ekipa je potom na glavnom terenu naše Grbavice obavila trening. Odlazak u Izrael na rasporedu je sutra.
Plavi će sutra u 11:30 sa sarajevskog aerodroma otputovati u Haifu gdje će u srijedu u okviru prvog pretkola Evropske lige gostovati kod Maccabija. Susret se igra od 19 sati uz direktan prenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala Bogu!!LjoZee je napisao/la: ↑07 sep 2020, 18:36https://fkzeljeznicar.ba/foto-svi-fudba ... ael/43166/Fudbaleri i stručni štab Željezničara danas su obavili testiranja na COVID-19, a svi testovi su pokazali negativan odgovor. Ekipa je potom na glavnom terenu naše Grbavice obavila trening. Odlazak u Izrael na rasporedu je sutra.
Plavi će sutra u 11:30 sa sarajevskog aerodroma otputovati u Haifu gdje će u srijedu u okviru prvog pretkola Evropske lige gostovati kod Maccabija. Susret se igra od 19 sati uz direktan prenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV.
Srce na teren i prolazimo ako Bog da!
Ljepota
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hrasno15 i 22 gosta.