Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Covjeku sudite nakon dvije(prijateljske)utakmice
Debili mrtvi
Po mom mišljenju najbolja opcija je Amar Osim-čovjek je pokazao da je najbolji poslijeratni trener u našoj ligi
Mislim da zaslužuje šansu.
DonRamiz je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:09Vrijeme je da reprezentacija dobije selektora koji poznaje moderni fudbal i koji je uspješan u trenerskoj karijeri i koji će stati na kraj nedisciplini u reprezentaciji.
Po mom mišljenju najbolja opcija je Amar Osim-čovjek je pokazao da je najbolji poslijeratni trener u našoj ligi
Nazalost ovo je jedina sansa da mi budemo ozbiljna ekipa... Covjek koji ce ti u facu reci da si magarac i koji ce pustit Lutvu na tebe ukoliko budes jeo gofna...koliko god on bio los trener u evropsoim okvirima on se zna snaci u ovoj nasoj bijedi i cemeruDonRamiz je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:09Vrijeme je da reprezentacija dobije selektora koji poznaje moderni fudbal i koji je uspješan u trenerskoj karijeri i koji će stati na kraj nedisciplini u reprezentaciji.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- MocMahale444
Svi odreda:Musovic(telac koji je bio pudlica Osimu starijem),Muzurovic(koverta,pa ces igrat),Hadzibegic,Susic,Bazdarevic su pokazali veliko znanje i naosvajali se trofeja prije i poslije reprezentacije
Niposto se nisu ucili na reprezentaciji.
Sa njima smo igrali prelijepo za oko
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Ispostovao nacionalni kljucWandelanoite je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:19Previse se ocekuje od covjeka koji je za pomocnike izabrao Rusmira Cviku, Slavena Musu i Gorana Brasnica.
"Poslije gola smo stali i izgubili fokus nakon pritiska Poljske i gledali smo ih kako igraju."
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
DonRamiz je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:09Vrijeme je da reprezentacija dobije selektora koji poznaje moderni fudbal i koji je uspješan u trenerskoj karijeri i koji će stati na kraj nedisciplini u reprezentaciji.
Deaktiviraj profil, i molim te ostavi ove komentare za sebe.
Cega se bojim ? Ako priprema igru sa dva jablana u napadu (Džeko i Koljić) ovo što je veceras probavao, e onda ga yebi Duško i motaj kablove.
Slicno je i Meša svojevremeno zamišljao sa onim klipanom Đurićem i Džekom, jednom prošlo protiv Kipra i onda pušiona protiv iraca u baražu.
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, Alipasino, Alucard, Atlanta, b00t, Benko123, Blackwargreymon, Bosna2026, Bosnjo22, Confiance, DeeWa, dena24, DjaniTarik, Edbh21, Frankie, Fudo, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, guillermo, Hajdeee, HariTz, Imamkarbarum, invincible1921, itatabisine, Kaunas, komax, lakilone, leo1946, Lokomotifa, marlostanf1eld, MaroonBjelave, MostarReds22, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, Paromlinac, prisonbreak, RajvoSa89, Rio12345, rossonero85, rukometubih23, s4mke, SamoTi4000, SanaBosna, Scholl, Shevko, Sheyi, Slobodanpad1945, smajke, soccerfan, StevieG8, Tracy3McGrady, Venom, VolimBiH96, Wilshere10, zaostrog i 395 gostiju.