Hardene, sad je 240, molit cu. Stari je 144. To je za sirotinju vec.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
27.10.2020
Đe SS, jesi to morao ipak u BIOS ulaziti 
Ma napravio sam ja to jos prvi dan hehehe. Pa nije prvi put da sam uzimao jaci PC. Ipak sam ja generacija CS 1.5 i internet klubova moj Blejzeru.
27.10.2020
Kako im se isplati ovo? Zasto?leorey je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:04XMP davno odradjen moj Blejzeru.
Btw![]()
Kakva godinaCD projekt RED has confirmed that Cyberpunk 2077 will not use Denuvo protection. In fact, it will be NO-DRM, so yes, basically it will be pirated in one day and you can play it for free. Multiplayer and patch for NEXT GEN will come out in 2021.![]()
![]()
Zato sto CDR postuje kupce i zna da ce opet prodati tonu. Isto je sa svakom njihovom igrom, s Witcherom se takodjer isto desilo.VGS je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:11Kako im se isplati ovo? Zasto?leorey je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:04XMP davno odradjen moj Blejzeru.
Btw![]()
Kakva godinaCD projekt RED has confirmed that Cyberpunk 2077 will not use Denuvo protection. In fact, it will be NO-DRM, so yes, basically it will be pirated in one day and you can play it for free. Multiplayer and patch for NEXT GEN will come out in 2021.![]()
![]()
27.10.2020
Prelaz sa 60hz na 144hz mi je najveci update vidljiv poslije SSD diskova. Kakva pervezija igrat cs go. 
- f0rest1946
- Kontakt:
Pa et..
Trebam uzet podlogu i miš.. ima li ko kakvu preporuku koja kombinacija.. nasao sam na piku 100 kermi razer miš i podloga
Ja koristim ovo, ako ti nije 100 km ogranicenje:SPY je napisao/la: ↑09 sep 2020, 21:48Pa et..trenutno sam na lvl 5 faceit.. a bio sam nekad i 7 dok sam šibo redovno.. ali da je lakše na 144 jest.. sa awp no scope ide ko djeca u školu..
Trebam uzet podlogu i miš.. ima li ko kakvu preporuku koja kombinacija.. nasao sam na piku 100 kermi razer miš i podloga
https://www.olx.ba/artikal/31851041/hyp ... -s-pro-xl/
https://www.olx.ba/artikal/31849558/hyp ... ire-surge/
Uzmi jos i HyperX sluse i bit ce ko cheating.
Na 240Hz je cheating
27.10.2020
Izasla lista sa Top 100 ratinga na FIFI21. 
Ko voli.
Ko voli.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Suza suzu goni. Moja RX 580
up to 2x moj ku.rac.
Bespotrebno su nahajpali ljude jer je cijena sama dovoljna da napravi hajp i uz ovakav upgrade u performansama.
A ja razmišljam da li da kupim polovnu 1060 ili 1070.. gledam po piku 60 oko 350+ a 70 oko 400..
Ala su ludi ovi na Epicu?! 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.