U 19h bi trebao biti zvanicni trening.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sve ok 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
...Makabija
-
superiore1921
- Kontakt:
Usta ih yebem!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Lo le mi na Grbavici isto organizuje prenosSudoHusika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:11
Ritual, Adalya, Ssh, Damask, Mahala, Varadero, Twins, Beam
moSa ljoŽe
superiore1921 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:29Jel moguce da nisu to u stanju organizovat, pa sta kupuju utakmicu ako nece moc gledat pola drzave

Ovo su mi naknadno javili.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kaze SinanDanas su Plavi, prije puta u Izrael, doživjeli novu neugodnost.Naime sa ekipom su na sarajevski aerodrom duputovali Nermin Jamak i Filip Erić, ali su vraćeni sa aerodroma. Naime, prilikom pasoške kontrole utvrđeno je da im nisu ukinuta rješenja o izolaciji, te su vraćeni kući saznaju ****.
Igrači se koliko znam neće testirati u Izraelu. Stoga MORAJU pustiti prenos. Nije do Izraela nego do telecoma, boje se da se utakmica ne odgodi.
- mamonelafo
- Kontakt:
Tako sam i ja čuo, mislim na to testiranje.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- lijevapolutka
- Kontakt:
I to s rjesenjima je sra.nje obično. Ja u kakvoj državi mi živimo. FujLjoZee je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:52Kaze SinanDanas su Plavi, prije puta u Izrael, doživjeli novu neugodnost.Naime sa ekipom su na sarajevski aerodrom duputovali Nermin Jamak i Filip Erić, ali su vraćeni sa aerodroma. Naime, prilikom pasoške kontrole utvrđeno je da im nisu ukinuta rješenja o izolaciji, te su vraćeni kući saznaju ****.
moSa ljoŽe
Dajte da šaljemo mailove, poruke da se ovo odradi. Hebem im, plaćaš im PPV, ni to ne mogu.... Jadovi.superiore1921 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:29Jel moguce da nisu to u stanju organizovat, pa sta kupuju utakmicu ako nece moc gledat pola drzave
Ne pamtim utakmicu za koju nas veze veci broj pehova od ove. Od momenta otkad smo izvukli njih, a tu bili jos Armenci do svega ovog pa i danas za Erica i Jamaka ovo. Nevjerovatno fakat.
- lijevapolutka
- Kontakt:
ma buraz vrati 5 godina unazad neces vjerovati sta nam se sve izdesavalo
-
SudoHusika
- Kontakt:
Čuj ti, nisu im ukinuta rješenja. To tamo neka krava stara, zamastila se burekom, pa zaboravila utipkati i Erića i Jamaka. Yebem ti **** državu i taj državni administrativni aparat. Zbog njih nisi mogao ni Ayajia završiti.
Željezničar za život cijeli!
A sta je bilo sa Ericem ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Od makabija je krenulo pozitivno po nas klub, neka se nastaviKANA je napisao/la: ↑08 sep 2020, 17:11ma buraz vrati 5 godina unazad neces vjerovati sta nam se sve izdesavalood kradje one u Bijeljini ,pa onaj preokret u Mostaru ,supacki potezi Krupe gdje izvode juniore protiv svinjskog a protiv nas najjacu ekipu,pa ona serija penala Svinjskog gdje nam opet skidaju Titulu ,uplatnica popusimo evropu ,korona koja nas je sjebala za borbu na duplu krunu ,sad ovaj Maccabi fakat ne znam kad ce nas krenuti
Trenutno korisnika/ca: eldin1987, KrajinaTm87 i 61 gost.