160 m eura izaslo na kraju.
Drugi najveci transfer ikada, a Eden bio u zadnjoj godini ugovora.

Jos kad vidis kako je igrao u Realu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Njima je veci problem bio trener nego ovakvi transferi.
to je bila politika dok Brands nije posao DF , i sad se prestalo sa tim , jedina recimo greska mu je bila iwobi iz arsenala ali dobro mlad je i bio je povrijedjen sacekacemo sa njim. ove godine Allan za 22 miliona je odlican posao i James isto oko 20 miliona , danas ili eventalno sutra Decoure iz watforda se ocekiva , 3 odlicna igraca za oko 60 miliona je sasvim odlican posao , mada nase najvece pojacanje je Don Carlo, da njega nema sigurno ni allan ni james ne bi potpisali ....
Ljudi dovedu tri veznjaka a mi cemo se patati sa Elnenyem i Wilockom
city, liverpool, united, chelsea i evo everton.. ko jostutankamon1905 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 13:55Otprilike pola lige ima bolju sredinu od Arsenala, možda čak i više ako ćemo realno gledat![]()
To sam bubno i tek sad iso provjerit vezni red Arsenala. Volio bih da nisamQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 sep 2020, 14:07city, liverpool, united, chelsea i evo everton.. ko jostutankamon1905 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 13:55Otprilike pola lige ima bolju sredinu od Arsenala, možda čak i više ako ćemo realno gledat![]()
![]()
nije bas pola nismo ni mi tolike tute, spursi i lester su tu negdje s nama, nisu znatno bolji sigurno u tom dijelu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.