Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Naravno da se ibretis kad ti neko skolski i pismeno objasni neke stvri jer nisi isao u skolu pa vjerovatno iste i ne razumijes.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Još uvijek o ovome rasprava? 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
RG povećao nagrade za ispadanje u prvom kolu .... damir džumhur ostavio like na svim društvenim mrežama 
AshburtonG je napisao/la: ↑08 sep 2020, 18:35Za 10 godina komsije ce pricat kako sutkinja nije ni pogodjena.![]()
100 puta ponovljena laz postaje istina, ništa novo od komšija
Jedino me i brine tvoja mirna reakcija.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa šta očekuješ? Još uvijek jedini čovjek koji može dobiti Novaka jeste sam Novak. A tih situacija nema puno.
Vidi ovoga klipove neke postavlja. Pa nije ni čudo što mi je jedini lik kojeg sam na "ignore" stavio.
41.21.1.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima samo jedna osoba koja ga moze dobiti a to je Rafa na šljaci. Jedini problem je to što će se upravo na šljaci odigradi haman čitav nastavak sezine
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I onda ce ga tu poljuljati pravo,i onda ga najveci zavrsi na WB,i idu bolovi u ramenima,krize zena brak ....i tu je kraj karijere,citiraj me za godinu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Na ovo bi ti se i Mirka nasmijala.
41.21.1.
Citiraj me naredne godine
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ajmo Borna po polufinale 
- Nail for Real
- Kontakt:
A sta su se Djokovci uskofrcili, pa on je bio zreo za poraz jos u Australiji, the end is near, the Austrian is coming
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Hajmo Borna do titule ovdje 
- BlaiseMatuidi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ćorić fino korača ka polufinalu, ubio Zvereva u prvom setu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sad vidimo iz koje skole vi Fedtardi ucite sa ponavljanjem goat, najveci itd.. ja sam davno rekao da je to vasa taktika, sto puta ponovi laz i postaje istina.AA23 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 19:00AshburtonG je napisao/la: ↑08 sep 2020, 18:35Za 10 godina komsije ce pricat kako sutkinja nije ni pogodjena.![]()
100 puta ponovljena laz postaje istina, ništa novo od komšija
Da, Trulli fakat se tacno vidi
Zverev na drugom GS za redom dolazi do 1/2 to je vec ogroman napredak za njega,servis mu je brutalan,i i lupa lopticu jako
Borna je bio dobar ali eto u kljucnim trenutcima je popustala koncentracija i otislo na stranu Zvereva koji mislim sad ima bas idealnu priliku za prvo GS finale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.