U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Moze li mi bilo ko reci ko je broj 7 kod nas.?
Taj momak ko god je je na neki prevari ovdje, vjerovatno mu otac platio manadzeri jer to je najslosiji fudbaler u povijesti nogometa. Njemu je neko slagao da je nogometaš.
Taj momak ko god je je na neki prevari ovdje, vjerovatno mu otac platio manadzeri jer to je najslosiji fudbaler u povijesti nogometa. Njemu je neko slagao da je nogometaš.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Salcin

Onaj sto nas je spasio sigurna poraza!
Ovaj mali Bradonjic ima slifa...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
A sto nas Zeljina skola i sarajevska akademija izjeba ovih dana
Pare uzimaju selektori jos od Daidze 96te,ne znam cemu se cudite.Nisu svi,ali velika vecina jeste
Zadnja izmjena: brandao, dana/u 08 sep 2020, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Dok RS nama bira selektora i igrace nema nista od U21.
1-1 protiv katastrofalne Moldavije i još su cijelu utakmicu bili dominantni to je bruka i sramota! Svaki put mora jedan kreteni Srbin vodit mladu reprezentaciju. Jedini selektor koji je bio kako treba je Vladgo Jagodic, a ostali su za bogu plakat! Sve dok se politika miješa u sportu nema nazalost prolaz!
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 08 sep 2020, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam ko uzima lovu i od koga.. znam samo da su svi od prvog do zadnjeg fudbalske neznalice. Pa ti dečki nisu savladali osnov kao pravilno trčanje, primanje i predaja lopte. Samo znam da smo jadni sa ovakvim podmlatkom. Zaista nisam vidio da neko bilo kako odskače.. kvalitetom..
Mustedanagic.Taj covjek je izmuzo ovu reprezentaciju do kraja.Sreca pa mu je 22 godine i nece vise moc igrat za mladu repku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cuj Vlado Jagodic 

-
- Kontakt:
Pa rise ja ili ne, igraci igraju kad plate, i to nevalja mislim to se zna sve odavno, al ovoga sam licno svjedok bio, imaju novinari neka mu oca kontaktiraju, fizioterapetu kulturan covjek odbio, pa neka on pokaze ko i sta, ali to kad uradi zavrsio je za sva vremena mu sin, nije meni on bitan sta mi ne za Turkesom al eto ovo je sto ja znam obicni covjek koji nema veze sa fudbalom osim sto gledam.Fudo je napisao/la: ↑08 sep 2020, 19:52Aj ne rise. Jes i on suti ko zaliven, a alo je tako gori je on.dukipajser je napisao/la: ↑08 sep 2020, 19:51Ja nisam nikad komentiro al tu sam pratim forum svaki dan, nema dana da nisam uso na forum ovaj, Moldavija nam ima ovakav posjed lopte, to znaci ja da je istina, necu reci da je Turkes trebo ikada dobit poziv, neznam ime agenta managera pojma, uglavnom cjena ne bila 10 000 franaka za mladu, a sad se trazi od Turkesa 20 000 franaka, i da je dao igro bi protiv Poljske, i od vecine momaka iz dijaspore se traze pare, netreba ovo nista ni pratiiti ni gledati, uglavnom licno znam za Turkesa ovo gledo sam poruke na viberu, samo neznam od koga su inace zivim u Lausanne.
- Chapman1886
- Kontakt:
ko ovog levata stavi za selektora dušmanin je ove zemlje
a vala i 'talenti' su nam pravo dobri
nema ovdje kvalitete s glave
a vala i 'talenti' su nam pravo dobri

Samo Sloboda | COYG
- akisarajevo92
- Kontakt:
pokusavam se sjetiti kad je neka naša selekcija postigla gol u posljednjih 5/10 minuta za pobjedu ili remi i ne mogu se sjetiti, uglavnom uvijek samo primamo 
ali je.bes reprezentaciju gdje se biraju treneri i igraci po nacionalnom kljucu a ne po kvalitetu, Starcevic je tu samo zato jer mora biti neko iz reda srpskog naroda u U21

ali je.bes reprezentaciju gdje se biraju treneri i igraci po nacionalnom kljucu a ne po kvalitetu, Starcevic je tu samo zato jer mora biti neko iz reda srpskog naroda u U21
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 08 sep 2020, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Disanje, svi nam igraci padaju nakon 25 minuta utakmice kako u mladjim tako i u A repci!aqarius je napisao/la: ↑08 sep 2020, 19:58Ne znam ko uzima lovu i od koga.. znam samo da su svi od prvog do zadnjeg fudbalske neznalice. Pa ti dečki nisu savladali osnov kao pravilno trčanje, primanje i predaja lopte. Samo znam da smo jadni sa ovakvim podmlatkom. Zaista nisam vidio da neko bilo kako odskače.. kvalitetom..
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 08 sep 2020, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Hvala Bogu pa je prestario. Nadam se da je bez kluba i da ce sto prije naci sebi posao van fudbala.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ako vec nemamo bolje u dijaspori,je li problem stvoriti bazu od 30tak igraca koji igraju u nasim ligama(premijer+prva liga+prva rs)koji bi cinili nekakav tim?Dajem ruku da bi bolje igrali od ovih menandzerskih govana
P.S Yebite se na vasim podforumima,nikog ne zanima glupo prepucavanje Sa-Zelj
P.S Yebite se na vasim podforumima,nikog ne zanima glupo prepucavanje Sa-Zelj
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
- Chapman1886
- Kontakt:
Dobar je bio Zizou nemojte zafrkavat. On i Salcin jedini primjetni dns.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!