don_burza je napisao/la:opet ce onaj sirovina james da reseta po svojima
znal neko hocel igrati d.rose veceras?
Najverovatnije ne, covek se sjebao...sjebao zglob a i ima problema sa kolenima.... nazalost nece on jos dugo igrati u NBA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
don_burza je napisao/la:opet ce onaj sirovina james da reseta po svojima
a po cemu ti to zakljucujes ?alfarouqaminu je napisao/la:Najverovatnije ne, covek se sjebao...sjebao zglob a i ima problema sa kolenima.... nazalost nece on jos dugo igrati u NBA
BernardBarnjak je napisao/la:ne bih bas rekao da je tako teska povreda- procitaj moj prethodni post!
Furymaker je napisao/la:njega uopce ne muce koljena sada .
Problem je zglob noge , saka i lakat -.-
A rekao je da je osjecao bolove u bokovima zbog pada .
A lika pa ti ga jel pregledao i pitao za koljeno, pa nam ovdje dajes informacije. Covjek od onog pada kad je ga Howard srusio ima problema sa kukom i zglobom na ruci i to je sve. Sigurno ce igrat, pa Bryant igra sa slomljenim prstom sto je jos gora stvar.alfarouqaminu je napisao/la:Furymaker je napisao/la:njega uopce ne muce koljena sada .
Problem je zglob noge , saka i lakat -.-
A rekao je da je osjecao bolove u bokovima zbog pada .
Ima problema odavno sa kolenima, jel kapiras????![]()
![]()
Wolverine je napisao/la:pozdravio sam se na chatu i na temi barce, jos da se pozdravim sa vama ovdje. zbogom moji enbiejovci, zivite mi dugo i naravno pratite nba![]()
go suns go !!!
ma ako Sunsi naprave kakav dobar trade on ce doc sigurno,do tad samo kudit Sunse i Nash-a i on ce se vratit hehe,ne znam sta ga prenese da odjednom tako odekakavdanakneiskustvu je napisao/la:Wolverine je napisao/la:pozdravio sam se na chatu i na temi barce, jos da se pozdravim sa vama ovdje. zbogom moji enbiejovci, zivite mi dugo i naravno pratite nba![]()
go suns go !!!
stvarno ga nema više na forumu
alfarouqaminu je napisao/la:don_burza je napisao/la:opet ce onaj sirovina james da reseta po svojima
Najverovatnije ne, covek se sjebao...sjebao zglob a i ima problema sa kolenima.... nazalost nece on jos dugo igrati u NBA
tik-tak2 je napisao/la:oceekujem da sad na zimu boston kupi jendog dobrog sutera tipa arenas ili jo johnson
i da dovede back u p kralju svidja i d rose
za njega imamo para
ma i onako nije potreban pored velikog rondaSaltCityAttack je napisao/la:tik-tak2 je napisao/la:oceekujem da sad na zimu boston kupi jendog dobrog sutera tipa arenas ili jo johnson
i da dovede back u p kralju svidja i d rose
za njega imamo para
hahaha kako cete to dovest Rosa majketi?... pa koliko god mu vi ponudite mi cemo to mu isto dati nigdje veze...ovaj ce i za manje ostati kuci o tome mozes samo da sanjas
dema je napisao/la:ma ako Sunsi naprave kakav dobar trade on ce doc sigurno,do tad samo kudit Sunse i Nash-a i on ce se vratit hehe,ne znam sta ga prenese da odjednom tako odekakavdanakneiskustvu je napisao/la:Wolverine je napisao/la:pozdravio sam se na chatu i na temi barce, jos da se pozdravim sa vama ovdje. zbogom moji enbiejovci, zivite mi dugo i naravno pratite nba![]()
go suns go !!!
stvarno ga nema više na forumu
jeli ovo slijedi veliki povratak wolvi
dema je napisao/la:Koje su budale ovi u Wariorsima sinoc Monte igrao 48 minuta,pa ja mislio oni bar malo pametniji ,vec im je povreden Curry zbog slicnih gluposti sad ce i Ellisa unistit ovako,stvarno nisu normalni
salt ne odgovaraj ovom ovaj misli da u NBA idu transferi cista provokoacija
A ja opet imam osjecaj da ce ih dobit Boston lagano tj da nece bit neizvjesno uopste.New York nije los ali sve ove pobjede su protiv ekipa slabijih od Bostonaadriano_leite je napisao/la:Imam neki eben osjecaj da ce Knicksi veceras razbiti Boston run and gun kosarkom, stvarno imam taj osjecaj, btw. bice odlicna tekma, ocekujem dominaciju Amare-a, ali kako god da se zavrsi ovo je prava poslastica veceras.
ma brate dobro nam se vratio,falio si,tako i treba vidim da si pisao da imas problema s koljenom da to akobogda bude sve uredu i da to i s ocjenama rijesis,sto se tice povreda i ja sam imao 2 rupturu misica i uganuce skocnog zgloba,samo nemoj zurit s oporavkom budi strpljiv i lagano to opterecujWolverine je napisao/la:dobra veceripak sam odlucio ostat aktivan barem na ovom podforumu
![]()
veceras career high kevina lovea u skokovima
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.