FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
^Vidjeh upravo da ce emitirati reprizu u 23:45 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
-
Novi sam na forumu, stari Željovac
Idemo jako vcrs, lendra u napad krila gasal I veseli

-
Fejza, Blazevic, Kosoric, Miletic, Šehic, Vrhovac, Dado, Štila , Veseli, Gasal, Lendra ! 

Iskreno onako laicki i ja bih stavio Gasala od pocetka jer je sigurno spremniji za 60min full utakmice, a onda moze uci šepo Subasic
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
Najviše se bojali Jamaka i on se nije udostojio ni da dođe. 
Srami se, Nermine!

Srami se, Nermine!
Ja bih Blazevica na desno krilo, lijevo Gasal. Bek Sinisa, to bi bila top brza ekipaLaSicila1921 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:35Gasala staviti I Blaževića dole, a I Vrhovca iskoristiti mlad I jak igrač pravi zadnji vezni.![]()
-
Može I ta varijanta… Mada msm da Veseli treba da igra..Bezideja je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:41Ja bih Blazevica na desno krilo, lijevo Gasal. Bek Sinisa, to bi bila top brza ekipaLaSicila1921 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:35Gasala staviti I Blaževića dole, a I Vrhovca iskoristiti mlad I jak igrač pravi zadnji vezni.![]()
Sretno nam danas. Nikad nisam bio opusteniji. Znas da nemamo sta izgubiti, a toliko toga dobiti. Jbg, sanse su male, koliko god bili optimisti. Cak i prije ovog sranja sa koronom nismo davali velike sanse, zna se i zasto. Ovako, mislim da su nam sanse 5%. Prodat kozu sto skuplje, da se ne izivljavaju na nama, a ostalo kako bude bit ce. Jos jednom, sretno momci, sretno Zeljo!
Ma Veselog na poluvremenu ubaciti, kad budemo vodili 0 : 1LaSicila1921 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:45Može I ta varijanta… Mada msm da Veseli treba da igra..Bezideja je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:41Ja bih Blazevica na desno krilo, lijevo Gasal. Bek Sinisa, to bi bila top brza ekipaLaSicila1921 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:35
Gasala staviti I Blaževića dole, a I Vrhovca iskoristiti mlad I jak igrač pravi zadnji vezni.![]()
-
- Kontakt:
Hajde Željoooooooooooo
Prema **Vjerovatni sastav Željezničara: Fejzić, Stevanović, Miletić, Kosorić, Šehić, Hajdarević, Mujezinović (Veselinović), Alispahić, Štilić, Juričić, Lendrić.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
Na penale prolazimo 

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja
- PravacPlavo
- Kontakt:
Pozdrav Plavoj braci. Nije me bilo, što zbog obaveza, putovanja, što zbog te neke depresije radi nedostatka utakmica. Nek bude kako bude, samo nek smo se vratili poslije svega. Naprijed Željo ljubavi moja