FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da na svim stadionima ce biti velike reklame m:tela, ocito u dogovoru sa Savezom, j3be im se sto klubovi ne egzistiraju od tog sponzorstva, nego od drugih reklama i sponzora.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Velež prodao 4000 karata za utakmicu proziv sloge po 5 KM pa izračunaj cifru, kao i za utakmicu prije te. Koliko bi mi kupili karata? Ne smiju se iz uprave ni usuditi da puste u prodaju karte.Pashoni je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:31Kako je izreklamirano dobro je.. eto Velez je za godinu prodao 1400 u sezoni nakon sto su se vratili u PL imali su i rezultate i sigurno ne bi zavrsili sezonu na 6. Mjestu da se nastavilo igrati. Pa su eto za godinu prodali 1400,a mi evo nakon 2 mjeseca 500 ja sam i zadovoljan kakav nam je mentalitet,kako je izreklamirano i kakvo je stanje u i oko kluba.sviunapad1010 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 07:17Članske su sramota koliko malo smo prodali, pricajte vi šta hoćete.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:12
500 clanskih prodano, koliko je reklamirano i uzimajuci u obzir da nigdje nije bilo u gradu, jedino na stranici od 3.000 lajkova(bez reklame) i ovo je solidan broj. Da su se malo potrudili, uplatili 20,30KM za reklamu, ukljucili dijasporu kako sam im i predlagao, sigurno bi bio veci broj.
Kakva reklama znaju svi za članske karte nije Tuzla New York. Dijaspore mi pun k---- kod njih je samo lafina.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nisam čuo da nam je klub privatizovan????
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pa nisam je ja prodavao, da sam ja mozda bi i bolje izreklamirao i pruzio nesto, preglupo je uci u tu pricu uopste ako dijaspora sa karticom bankovnom ne moze kupit online kartu, znam ih 20 najmanje koji bi uzeli sa citavu porodicu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sta ste ocekivali, mozda milju-dvije clanskih? S obzirom na okilnosti cifra je sasvim pristojna
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Jedan lik kupio 2000 hiljade,jedan hiljadu i jos jedan 500 vjerujem da su vecina kupovala po 4 5 karti.. pa ne samo da vide ljudi vec da ih nekako to i privuce da se kupi,uz par bilborda,reklamasviunapad1010 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 15:35Velež prodao 4000 karata za utakmicu proziv sloge po 5 KM pa izračunaj cifru, kao i za utakmicu prije te. Koliko bi mi kupili karata? Ne smiju se iz uprave ni usuditi da puste u prodaju karte.Pashoni je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:31Kako je izreklamirano dobro je.. eto Velez je za godinu prodao 1400 u sezoni nakon sto su se vratili u PL imali su i rezultate i sigurno ne bi zavrsili sezonu na 6. Mjestu da se nastavilo igrati. Pa su eto za godinu prodali 1400,a mi evo nakon 2 mjeseca 500 ja sam i zadovoljan kakav nam je mentalitet,kako je izreklamirano i kakvo je stanje u i oko kluba.sviunapad1010 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 07:17
Članske su sramota koliko malo smo prodali, pricajte vi šta hoćete.
Kakva reklama znaju svi za članske karte nije Tuzla New York. Dijaspore mi pun k---- kod njih je samo lafina.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Neka pošalju pare porodici i neka kupe. Joj šuplje priče. Ko hoće da kupi nađe način.Skojevska je napisao/la: ↑09 sep 2020, 16:00Pa nisam je ja prodavao, da sam ja mozda bi i bolje izreklamirao i pruzio nesto, preglupo je uci u tu pricu uopste ako dijaspora sa karticom bankovnom ne moze kupit online kartu, znam ih 20 najmanje koji bi uzeli sa citavu porodicu.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mi nemamo nikog da kupi tih 2000 ili u našem prevodu na članske u protuvrijednosti 10.000 KM je 400 članskih karata. Kod nas se samo laprda, a kada treba dati pare nema nas nigdje.Pashoni je napisao/la: ↑09 sep 2020, 16:28Jedan lik kupio 2000 hiljade,jedan hiljadu i jos jedan 500 vjerujem da su vecina kupovala po 4 5 karti.. pa ne samo da vide ljudi vec da ih nekako to i privuce da se kupi,uz par bilborda,reklamasviunapad1010 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 15:35Velež prodao 4000 karata za utakmicu proziv sloge po 5 KM pa izračunaj cifru, kao i za utakmicu prije te. Koliko bi mi kupili karata? Ne smiju se iz uprave ni usuditi da puste u prodaju karte.Pashoni je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:31
Kako je izreklamirano dobro je.. eto Velez je za godinu prodao 1400 u sezoni nakon sto su se vratili u PL imali su i rezultate i sigurno ne bi zavrsili sezonu na 6. Mjestu da se nastavilo igrati. Pa su eto za godinu prodali 1400,a mi evo nakon 2 mjeseca 500 ja sam i zadovoljan kakav nam je mentalitet,kako je izreklamirano i kakvo je stanje u i oko kluba.
Kakva reklama znaju svi za članske karte nije Tuzla New York. Dijaspore mi pun k---- kod njih je samo lafina.![]()
- Beduin
- Kontakt:
Ma uceraj Velezu, oni su i kroz historiju uvijek imali bolje navijace, vecu strast za fudbalom i vjerniji fudbalu od nas, pravili velikane naseg fudbala, ali od rata na ovamo ne znam da su prodali 1 igraca, ne mogu napraviti spacnog omladinca i mi smo u tom segmentu za njih Real.
Sto vas cudi to za karte i clanske, uvijek tu padamo na ispitu i slabo smo zainteresovani za neki vid podrske klubu. Eto sad ce i fan shop, vidices nas i tu bicemo qurcine. Mahom ce dijaspora i kupovati rekvizite.
Sto vas cudi to za karte i clanske, uvijek tu padamo na ispitu i slabo smo zainteresovani za neki vid podrske klubu. Eto sad ce i fan shop, vidices nas i tu bicemo qurcine. Mahom ce dijaspora i kupovati rekvizite.
075 ❤
075 ❤
Ma imaju ljudi i pozitivniju pricu i sve.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Krupa mora pasti ako hocemo Evropu ekipe tipa Mladost, Krupa, Olimpik moraju se uzimati i kuci i na strani pa onda sa ovim najjacim šta se uradi, uradi se ali se evropa mora napasti !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Siroki si zaboravio, uz vec nabrojane.
075 ❤
075 ❤
Široki smatram medju ovim najjacim ! Tu imamo 1-2 omjer Pobjeda protiv Širokog, poraz od Zrinjskog i Zelje ( ovo drugo smatram kiks jer se desio na domacem terenu al' s obzirom da protiv njih uvijek igramo bolje u gostima tu ocekujem da ce iznenaditi i donijeti bodove sa gostovanja )
Imam osjecaj da nas se pitari plase isto što se mi plasimo Krupe
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sviunapad@
Ja znam recimo 3-4 lika koji su medju glasnijima na fcb, kada je laprdat i pametovat, ode se i kod tome spickat 200 maraka a nema se za clanske. I takvih je stotine (inace ne bi prodali ovako malo).
I sada odjednom podbacila "dijaspora "..
Vi se pomirite sa tim da je raji pun ku rac stabilizacija, dugova, planova i suplje price. I 100 god magle. Jednostavno ista prica svake uprave. I ovi kada odu, i ona sledeca ce nesto stabilizovat,
Kakav klub takva i prodaja i posjeta, i rezultati. Evo ja sam zadovoljan da smo i ovo uspjeli.
Ljudi sa milionskim dugovima uzimaju trofeje, konstantno igraju evropu a mi nesto eto konstantno stabilizujemo...
Proslo je ovako,ako bude rez, bice i clanskih vise.
Ja znam recimo 3-4 lika koji su medju glasnijima na fcb, kada je laprdat i pametovat, ode se i kod tome spickat 200 maraka a nema se za clanske. I takvih je stotine (inace ne bi prodali ovako malo).
Vi se pomirite sa tim da je raji pun ku rac stabilizacija, dugova, planova i suplje price. I 100 god magle. Jednostavno ista prica svake uprave. I ovi kada odu, i ona sledeca ce nesto stabilizovat,
Kakav klub takva i prodaja i posjeta, i rezultati. Evo ja sam zadovoljan da smo i ovo uspjeli.
Ljudi sa milionskim dugovima uzimaju trofeje, konstantno igraju evropu a mi nesto eto konstantno stabilizujemo...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
To da si upravu sa je raji pun qur borbe za opstanak i svega toga jeste,da je raji dosadilo sve te priče itd.. Eh to ljudi sa milionskim dugovima samo sto oni imaju te milione i na racunu u banci a mi neSviuodbranu je napisao/la: ↑10 sep 2020, 00:58Sviunapad@
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Izgleda je fejsbuk stranica Slobode sa preko 50.000 clanova dogovorila nesto sa klubom. Ako se ne varam updajetovali su informacije sa sluzbenim informacijama kluba. Neka me neko ispravi ako grijesim
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Ili su ugasili tu od 50k clanova? Ja sad uletio i samo nasao ovu od 4000 clanova.
075 ❤
075 ❤
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Nije mi je izbacilo, ali evo vidim sad ipak da ima i ta. Odlican potez i znak ozbiljnosti bi bilo preuzimanje te stranice, tj. dogovor sa adminom.
075 ❤
075 ❤
Baš dođoh da isto pitam, i meni se čini da su nešto dogovorili. Ova stara je jučer objavila link web shopa. Bilo bi baš dobro da su to sredili.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.