NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sta ce nam on, ofanzivaca ima dosta, nije zasticeno godiste.... Guzva je u napadu, dodatni stoper ili veznjak bi imao smisla, ofanzivac nema.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
prvo se javi i pozdravi kad se pristupi necemu, momak @Vanja iz Sarajeva se izvinjavao sto smeta ti upadas na temu k'o oslobodilac i vrijedas sve redom prvo igrace i klub a onda i momke koji se ne slazu sa tvojim stavovima, a evo posto nisi upucen ja cu ti reci
Olic vuce povredu lista vec 2,3 kola i zato nije igrao
mali Zulic je popunjavao poziciju zbog pravila za zasticena godista
Mujo je traku zasluzio a psovao je one koji su njegovu mater psovali razumljivo za jednog mladog sportistu
Ani nije kapiten jer je otisao iz kluba pa se vratio, Mujo je tu svo vrijeme
Fajic nije spreman i nije u dobrom ritmu to sto ne dobija lopte itekako je razlog njegova losa sprema jel nema snage doci na 30 metara po loptu eto i zamolio bih te da malo vise obratis paznju na izbor rijeci "zatucan" je malo pregrubo na ovoj temi 3 mjeseca niko se ni porjeckao nije !
Olic vuce povredu lista vec 2,3 kola i zato nije igrao
mali Zulic je popunjavao poziciju zbog pravila za zasticena godista
Mujo je traku zasluzio a psovao je one koji su njegovu mater psovali razumljivo za jednog mladog sportistu
Ani nije kapiten jer je otisao iz kluba pa se vratio, Mujo je tu svo vrijeme
Fajic nije spreman i nije u dobrom ritmu to sto ne dobija lopte itekako je razlog njegova losa sprema jel nema snage doci na 30 metara po loptu eto i zamolio bih te da malo vise obratis paznju na izbor rijeci "zatucan" je malo pregrubo na ovoj temi 3 mjeseca niko se ni porjeckao nije !
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Fajic nije u karijeri dolazio po loptu, shvatite da to nije takav tip igraca i najspremniji da je nece to raditi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Mujo traku kapitensku nije zasluzio niti ce je ikad zasluziti.
Fajic je spreman, samo izgleda vi ocekujte da on uzme loptu od golmana, pretrci cijeli teren i zabije gol. Ti kazes ne moze doci na 30m po loptu, ovaj prije tebe ga kritikuje jer se izvalci na stranu... Fajic u ovo minuta sto je odigrao, napravio je nekoliko dobrih sansi i dodavanja, a ukoliko sad ne pocne od prve minute protiv Slavena, pa ja onda stvarno ne znam sta su ga dovodili uopce.
Tosk - Jedinstvo 1-1, bolji Tosk bio svih 90 minuta. Zlata vrijedan bod. Sreca, pa se niko ne odvaja na tabeli nakon ovo par kola.
Dolazak Samardzica bi bio top potez po meni. One sezone kad smo grcali za opstanak s nasom djecom, on je bio svijetla tacka, dobar igrac i sigurno moze pomoci. Bilo bi mi drago da dodje kod nas.
Fajic je spreman, samo izgleda vi ocekujte da on uzme loptu od golmana, pretrci cijeli teren i zabije gol. Ti kazes ne moze doci na 30m po loptu, ovaj prije tebe ga kritikuje jer se izvalci na stranu... Fajic u ovo minuta sto je odigrao, napravio je nekoliko dobrih sansi i dodavanja, a ukoliko sad ne pocne od prve minute protiv Slavena, pa ja onda stvarno ne znam sta su ga dovodili uopce.
Tosk - Jedinstvo 1-1, bolji Tosk bio svih 90 minuta. Zlata vrijedan bod. Sreca, pa se niko ne odvaja na tabeli nakon ovo par kola.
Dolazak Samardzica bi bio top potez po meni. One sezone kad smo grcali za opstanak s nasom djecom, on je bio svijetla tacka, dobar igrac i sigurno moze pomoci. Bilo bi mi drago da dodje kod nas.
-
- Kontakt:
Fajic bi morao igrati sad. Prvo dovesti trenera o tome niko ni a. Imamo stranicu kluba poserem je . Moze objavitiii da se birs izmedju psr trenera ali nista k obicni
Eto ti znas jel neko zasluzio traku ili nije? Jel je Haracic zasluzio? Sta pricate gluposti oko toga kapitena vise, uvijek su kapiteni bili domaci igraci koji pocinju utakmicu.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 18:16Mujo traku kapitensku nije zasluzio niti ce je ikad zasluziti.
Fajic nije spreman i nece biti na svom nivou za jos 4-5 kola max. I zamjeram mu sto se izvlaci na stranu jer sta ce tamo kao nas najvisi igrac u ekipi? Svakako bunarimo lopte kad nemamo igru i sta on moze uraditi na krilu onda kad je primi? Mi smo svakako u deficitu kad su u pitanju prekidi jer su nam najvisi igrac Fajic(ulazi sa klupe) i Devedzic (sa ne vise od 1.85m po meni). Fajic je napravio sanse jer ima kvalitet i iskustvo, a ne jer je spreman. Kada uveze par utakmica od pocetka do neke 70min tad ce biti spreman.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Po cemu nije spreman? Sta ti ocekujes od njega, znas li ti kakav je to profil igraca/ napadaca?bihacity je napisao/la: ↑09 sep 2020, 18:29Fajic nije spreman i nece biti na svom nivou za jos 4-5 kola max. I zamjeram mu sto se izvlaci na stranu jer sta ce tamo kao nas najvisi igrac u ekipi? Svakako bunarimo lopte kad nemamo igru i sta on moze uraditi na krilu onda kad je primi? Mi smo svakako u deficitu kad su u pitanju prekidi jer su nam najvisi igrac Fajic(ulazi sa klupe) i Devedzic (sa ne vise od 1.85m po meni). Fajic je napravio sanse jer ima kvalitet i iskustvo, a ne jer je spreman. Kada uveze par utakmica od pocetka do neke 70min tad ce biti spreman.
Sto taj kapiten nas ljuti se i odlazi u sred treninga, mora ga Hamdo smirivati i vracati?
Zasto top? Na stranu sto je nas, umjesto koga ce igrati? Nije bolji igrac ni od Tankuljica ni Anija, nije zasticeno godiste. Za krilo jos ima i Alen, u dobroj je formi i dobar igrac.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 18:16Dolazak Samardzica bi bio top potez po meni. One sezone kad smo grcali za opstanak s nasom djecom, on je bio svijetla tacka, dobar igrac i sigurno moze pomoci. Bilo bi mi drago da dodje kod nas.
Nema to gomilanje igraca smisla, daj onda stopera ili veznjaka, oni nam trebaju. Daj igraca zasticenog godista jer ti treba, ne dovodi nekoga samo jer je slobodan.
Sinan mi je drag i nadam se da ce naci sebi ekipu, da nemamo toliko krila i ofanzivaca volio bih da je i kod nas, al sta ce dolaziti ako nece redovno igrati.
Ocekujem da stoji u 16m dok napadamo jer se ne mogu ocekivati od Haracica golovi ili asistencije glavom. Ocekujem da se brze vraca u blok kad se branimo a ne da se vraca ko mrtva macka nazad.
Ocekujem da se ukljuci u presing kada lopta dodje na krilo i kada cijela ekipa ganja.
Nek su vam valjali svi ostali stranci koji nisu trenirali, dolazili u alkoholiziranom stanju na treninge, odbijali putovanja a ne valja vam Mujo koji je nase dijete. Zato nam je i ovako kako jeste kad vam je drazi neko sa strane a naseg covjeka gazite.
Ocekujem da se ukljuci u presing kada lopta dodje na krilo i kada cijela ekipa ganja.
Nek su vam valjali svi ostali stranci koji nisu trenirali, dolazili u alkoholiziranom stanju na treninge, odbijali putovanja a ne valja vam Mujo koji je nase dijete. Zato nam je i ovako kako jeste kad vam je drazi neko sa strane a naseg covjeka gazite.
Meni je Mujo dobar, nisam rekao da ga treba otjerati, ali nije ni tako zlatan niti mislim da zasluzuje biti kapiten. Isto mislim da ne moze biti starter u ovom trenutnom rosteru, to nije nikakav hejt. Beka ne moze igrati a napred ima boljih igraca. Je li dobro nakon sto ga je onaj debil skrsio u Tesnju?
Kad se tajger vraca iz Turske da rijesi ta pojacanja i trenera?
-
- Kontakt:
Kad cujem ovu pricu nasa djeca, odmah me nervoza obuzme.
-
- Kontakt:
Sto me isto nervira ta prica nasa djeca nasi treneri ne treba mi niko nas zaboli me kJedinstvo37 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 19:39Kad cujem ovu pricu nasa djeca, odmah me nervoza obuzme.
Auu al ste se prodali za 3 gola u sezoni. Strasno.
Ebo vas Haracic, sutra ce otici iz kluba pa cete ga pljuvati sto je otisao. Tezak smo mi narod. Najbolje vam je onda da pratite City, PSG i te plasticne ekipe, vi ste plasticni navijaci svakako.
Ne branim ja nikog da se mi razumijemo, ali su mi Mujo i Ani 100 puta drazi od bilo kojeg stranca, a vi ih i dalje pljujte. Ani da je u prvih 11, i ako Bog da kad se vrati, preuzece traku.
Ebo vas Haracic, sutra ce otici iz kluba pa cete ga pljuvati sto je otisao. Tezak smo mi narod. Najbolje vam je onda da pratite City, PSG i te plasticne ekipe, vi ste plasticni navijaci svakako.
Ne branim ja nikog da se mi razumijemo, ali su mi Mujo i Ani 100 puta drazi od bilo kojeg stranca, a vi ih i dalje pljujte. Ani da je u prvih 11, i ako Bog da kad se vrati, preuzece traku.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Fajic nije u karijeri dolazio po loptu??? koliko si siguran u to, ja ga pratim od NS Mure i sigurno znam sta pricam @bihacity bravo momak
ako se opet "NEDO BOG" desi raspad shvatice te sta znaci domaci igrac!
ako se opet "NEDO BOG" desi raspad shvatice te sta znaci domaci igrac!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Mi imamo par dobrih domacih igraca, ostalo 0. Na domaće igrace cemo moci racunati kad napravimo pomocni teren pa se tu mozda i razvije neki talenat za nekoliko godina uz dobar rad. Ja sam trenirao vise od 5 godina u Jedinstvu i znam kako je trcati po onim livadama, tu kombinacija Kloppa i Pepa ne moze napraviti igrača.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
slazem se tu ne pravi se igrac na njivi, problem je to sto je kod nas sve procedura jos ni jedna travka nije pocupana a gradimo pomocni teren, pa i ako se nekad izgradi do rada ce stajati 1000 proceduraharden je napisao/la: ↑09 sep 2020, 23:02Mi imamo par dobrih domacih igraca, ostalo 0. Na domaće igrace cemo moci racunati kad napravimo pomocni teren pa se tu mozda i razvije neki talenat za nekoliko godina uz dobar rad. Ja sam trenirao vise od 5 godina u Jedinstvu i znam kako je trcati po onim livadama, tu kombinacija Kloppa i Pepa ne moze napraviti igrača.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ja ne mogu da vjerujem sta vi pricate ljudi,ocito je da ste poslani sa zadatkom i stalno na Muju.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 18:16Mujo traku kapitensku nije zasluzio niti ce je ikad zasluziti.
Razlog ne znam a vidim i dosta nama je ne jasno zasto napadate momka i kapitensku .
Moje misljenje je da ste tu jer vas neko najmerno poslao da to radite.
Po meni Mujo je top igrac,zahvalan,bolje odigra beka nego Olic,bolje odigra sredinu nego Makic i Haracic,Kremenovic i vi kazete na kraju nema mjesta. Valjalo bi momku dati priliku da igra svoju pozoviju pa da onda mozete komentarisati.
Ovoj ekipi trebaju 3 vezna igraca koja znaju igrati i koja znaju dati loptu na vrijeme nasem napadu . Budimo realni mi imamo napad najbolji u ligi samo nema ko lopte davati,ne nasa krila moraju doci na beka uzeti loptu driblati prolaziti sve sami gdje trosi energiju.
A za Anija vidim pricate dobro odigra nemoj da zavaravate sami sebe Ani je trenutno najlosiji od nasih krila. Znaci nije hejt nego realno, jedan od najboljih igraca je u ovoj ligi kvalitetom ali trenutno nije na tom nivou,kad ga gledas sad kao da mu se ne da kao da je volju izgubio.
Pa kazem vam poslan da pljuje ,nije samovoljno ovo uradio.harden je napisao/la: ↑09 sep 2020, 16:00Ti u trecem postu govoris nekome da je zatucan zato sto ima drugacije misljenje od tebe, nije forum za tebe. Ne znas diskutovati, a uletio si pljuvanjem dosta stvari.
Dosta i ovih iz Tesnja kazu 1-1 realno, oni bili bolji prvo poluvrijeme mi drugo, al eto nismo realni.
I ti drug pričaš neke stvari totalno nepovezane koje nemaju smisla. Ko ce nas poslati na yebeni forum da pisemo lose o nekome? Zbog cega? Hoce li to nekako moje misljenje i postovi ovdje uticati na nesto? Nigdje veze.Nkj12 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 03:13Ja ne mogu da vjerujem sta vi pricate ljudi,ocito je da ste poslani sa zadatkom i stalno na Muju.
Razlog ne znam a vidim i dosta nama je ne jasno zasto napadate momka i kapitensku .
Moje misljenje je da ste tu jer vas neko najmerno poslao da to radite.
Po meni Mujo je top igrac,zahvalan,bolje odigra beka nego Olic,bolje odigra sredinu nego Makic i Haracic,Kremenovic i vi kazete na kraju nema mjesta. Valjalo bi momku dati priliku da igra svoju pozoviju pa da onda mozete komentarisati.
Ovoj ekipi trebaju 3 vezna igraca koja znaju igrati i koja znaju dati loptu na vrijeme nasem napadu . Budimo realni mi imamo napad najbolji u ligi samo nema ko lopte davati,ne nasa krila moraju doci na beka uzeti loptu driblati prolaziti sve sami gdje trosi energiju.
A za Anija vidim pricate dobro odigra nemoj da zavaravate sami sebe Ani je trenutno najlosiji od nasih krila. Znaci nije hejt nego realno, jedan od najboljih igraca je u ovoj ligi kvalitetom ali trenutno nije na tom nivou,kad ga gledas sad kao da mu se ne da kao da je volju izgubio.
Mujo ne odigra beka bolje od Olica plus je Olic zasticeno godiste. Znaci subjektivan si maksimalno. Makic je katastrofa igrac slazem se, od njega bih ja bolje odigrao a Mujo je izmislio loptu za njega al lik starta jedino jer imamo problem sa zasticenim godistem. Vi ko da ne znate to pravilo ili ga zaboravljate. Dalje, Mujo sa Haracicem i Kremenovicem nema apsolutno nikakve veze. Haracic igrao devetku, Kremenovic zadnji vezni razbijac... Kakve veze ima Mujo s njima?
Lijevo krilo ne moze igrati dok je Tankuljic zdrav jer je zasticeno godiste i od pocetka sezone medju najboljim igracima, ako ne i najbolji. Za desno krilo ima dosta opcija, nek se bori Alenom i Anijem, mada sam ja misljenja da je Ani puno korisniji od njega. Ko god od njih starta meni je isto drago, 'nasi' su svi. Neka struka odluci ko je spremniji i bolji. Na kraju pored njih trojice mora startati Zulic ili Becirbasic zbog godina, stalno fali neko od ovih startera ispod U21 a prodaja Borovcanina je greska, zato ti sad najbolji igraci ulaze na poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.