Ma prije je imala učestvovali smo i na EP generacija Vražalić-Panić-braća Burić i co, a poslije smo bili domaćini SP i tad smo imali repke od tad šta se dešavalo niko ne zna, ženske mlađe selekcije imamo i one se okupljaju al tu nemamo A tim, a u muškom valjda imamo A tim a nemamo mlađe ma cirkus
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da sjecam se SP na Zetri, zato mi i cudno da sad nema te juniorske ekipe.
Besparica nije opravdanje za savez.
Besparica nije opravdanje za savez.
Po kojem kriteriju Doborca, čovjek gubitnik i u BiH ligi. Pusti lokalpatriotizamham19 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 10:59Mislim da je vrijeme da se savez zahvali sumanu (ne)uradjen posao i napokon poslozi kockice od pocetka do vrha.
Postaviti Damira Doborca na mjesto selektora reprezentacije i za pomocnika staviti nekog od iskusnih strucnjaka( dokic, obralic, antovic, junuzovic)
Formirati u-21 i selekciju premijer lige u kojoj mogu biti i igraci koji su potencijalni reprezentstivci u inostranstvu a ne spadaju u starosne kategorije (od 22 do 25 god)koja ce sluziti za prelazak u A selekciju.
Sta znaci "gubitnik"???brzi je napisao/la: ↑27 avg 2020, 19:08Po kojem kriteriju Doborca, čovjek gubitnik i u BiH ligi. Pusti lokalpatriotizamham19 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 10:59Mislim da je vrijeme da se savez zahvali sumanu (ne)uradjen posao i napokon poslozi kockice od pocetka do vrha.
Postaviti Damira Doborca na mjesto selektora reprezentacije i za pomocnika staviti nekog od iskusnih strucnjaka( dokic, obralic, antovic, junuzovic)
Formirati u-21 i selekciju premijer lige u kojoj mogu biti i igraci koji su potencijalni reprezentstivci u inostranstvu a ne spadaju u starosne kategorije (od 22 do 25 god)koja ce sluziti za prelazak u A selekciju.
Prije 3 godine on je dosao u gracanicu,tada su oni bili u 2 ligi.
A danas:

Najvecu zaslugu za ovako brz uspjeh ima upravo Doborac,koji vec sada (i ako je 12 godina mladji) ima vise trenerskog znanja od Bilala Sumana kojem je reprezentacija BIH prvi ozbiljni angazman u trenerskoj karijeri.
Po mom misljenju Damir bio trebao biti nasa trenerska perspektiva (nemamo mi ni posebno nadarenih mladih trenera - to i jeste veliki problem) i već su ga sada trebali uključiti u stručni štab reprezentacije - sta Basic tu trazi koga je i 1 dan trenirao?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa ja sam kont'o da si ti skonto da sam to ja ... pa ko bi ti onako pis'o na PP osim mene ...visegrad8392 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:17hahaaa nemogu da vjerujem. naslutio sam bio, al moram priznati da nisam bio 100% siguran. i vec odavnooo sam te htjeo direkt da pitam. "bandit" jedini forumas sa superlativima (i po TACNIM informacijama koje je imao i po kulturi pisanja!) e nek si tu brate, toliko ni je zao bilo da je jedan takav forumas nestao.DaVinci je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:10Zar je moguce da smo mi namah skontali da si ti nash @edinjo a da ti vec godinama ne kontas da sam ja taj nestali forumas ...visegrad8392 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 06:15
drug moj jesili ti poznavao onog momka sa nikom "bandit". uvijek je imao informaciju vise i odjednom nestade sa foruma.![]()

Zato sad ja kontam sto mi nikad neodgovori nista ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Izgleda da imaš ličnih problema sa Bilalom, iz svake tvoje napisane riječi izvire mrznja....Salih1984 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 01:24Terzic Mirsad je po mom misljenju jedan od najboljih BIH rukometasa svih vremena,on da ne valja nebi igrao 11 godina u Veszprem-u.
Normalno je da je njegova kvaliteta opala obzirom da ima 37 godina.
Od svih starijih igraca sto imamo u reprezentaciji,mislim da on jedini i sada ima dovoljan kvalitet da bude starter za reprezentaciju,ali samo da igra odbranu
Problem je u tome sto on kod Sumana vrlo cesto organizuje napad,mislim da i vodonose iz Veszprem-a znaju da Terzic ne moze organizovati napad nijednog tima.
Ali eto to Bilal Suman(trener u pokusaju) nazalost ne zna,ili mozda i zna ali nema dovoljan autoritet da zabrani Terzicu organizovanje napada
Jok druže,mislim da Bilal nije los covjek ja njemu zelim sve najbolje u zivotu
Samo kritikujem njegovo vodjenje reprezentacije,kritika nije mrznja
Vecina forumasa ovdje pise isto sto i ja
Samo kritikujem njegovo vodjenje reprezentacije,kritika nije mrznja
Vecina forumasa ovdje pise isto sto i ja
Idi, Bilale, čekaju te kurtizane i pikado.
Znam i za druge, ali ako iko kritikuje Šumana onda to radim ja, ali to uvijek i argumentujem, a rezultati i igra ("taktika") su to i pokazali i dokazali.Zijo79 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 18:23Izgleda da imaš ličnih problema sa Bilalom, iz svake tvoje napisane riječi izvire mrznja....Salih1984 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 01:24Terzic Mirsad je po mom misljenju jedan od najboljih BIH rukometasa svih vremena,on da ne valja nebi igrao 11 godina u Veszprem-u.
Od svih starijih igraca sto imamo u reprezentaciji,mislim da on jedini i sada ima dovoljan kvalitet da bude starter za reprezentaciju,ali samo da igra odbranu
Problem je u tome sto on kod Sumana vrlo cesto organizuje napad,mislim da i vodonose iz Veszprem-a znaju da Terzic ne moze organizovati napad nijednog tima.
Ali eto to Bilal Suman(trener u pokusaju) nazalost ne zna,ili mozda i zna ali nema dovoljan autoritet da zabrani Terzicu organizovanje napada
Apsolutno ne mrzim Šumana, dapače - bio mi je drag kao igrač ali kao 'trener' je amater i njemu je trenerski posao ustvari 'hobi' - čovjek ima profesionalni posao u Danskoj. Šumana i ne krivim puno - Savez je taj koji bira selektora, a valjda im je takav trebao i odgovarao za njihove 'rabote'...

Njegovo selektiranje igrača i vođenje ekipe daju svakom za pravo da ga kritikuje,a ko misli drugačije ima pravo da ga hvali i čak naziva 'genijem'.
Eto, da se zna. Sumnjam da iko na Forumu 'mrzi' Šumana, a najmanje je bitno da li u sportu nekog voliš ili ne - najvažnije je da taj 'neko' ima rezultate ili barem napredak u igri i protežiranje mlađih, perspektivnih igrača. Ništa više ali ni manje od toga.
Bosno moja poharana....
Ni ja ne mrzim Sumana ... pa on je legenda BH rukometa ... kad se samo sjetim njegovih akrobacija s krila, bilo je milina gledati ... ali biti igrac i biti trener su, na njegovu i nasu zalost, 2 skroz razlicita svijeta u kojem se on nije snasao jer jednostavno nema slifa za to ... i zato bi najbolje bilo kad bi ova trenerska licenca bila ta koja bi ga udaljila od selektorske klupe ... ne mora svaka legenda nam biti 'potrosena' ko neka stvar ... pa nek onda ganja kakvu rukovodecu funkciju u Savezu, tu bi bio vise od koristi rukometu ...Trigger je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:08Znam i za druge, ali ako iko kritikuje Šumana onda to radim ja, ali to uvijek i argumentujem, a rezultati i igra ("taktika") su to i pokazali i dokazali.Zijo79 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 18:23Izgleda da imaš ličnih problema sa Bilalom, iz svake tvoje napisane riječi izvire mrznja....Salih1984 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 01:24Terzic Mirsad je po mom misljenju jedan od najboljih BIH rukometasa svih vremena,on da ne valja nebi igrao 11 godina u Veszprem-u.
Apsolutno ne mrzim Šumana, dapače - bio mi je drag kao igrač ali kao 'trener' je amater i njemu je trenerski posao ustvari 'hobi' - čovjek ima profesionalni posao u Danskoj. Šumana i ne krivim puno - Savez je taj koji bira selektora, a valjda im je takav trebao i odgovarao za njihove 'rabote'...![]()
Njegovo selektiranje igrača i vođenje ekipe daju svakom za pravo da ga kritikuje,a ko misli drugačije ima pravo da ga hvali i čak naziva 'genijem'.
Eto, da se zna. Sumnjam da iko na Forumu 'mrzi' Šumana, a najmanje je bitno da li u sportu nekog voliš ili ne - najvažnije je da taj 'neko' ima rezultate ili barem napredak u igri i protežiranje mlađih, perspektivnih igrača. Ništa više ali ni manje od toga.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Slazem se,vrhunski objasnjenoTrigger je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:08Znam i za druge, ali ako iko kritikuje Šumana onda to radim ja, ali to uvijek i argumentujem, a rezultati i igra ("taktika") su to i pokazali i dokazali.Zijo79 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 18:23Izgleda da imaš ličnih problema sa Bilalom, iz svake tvoje napisane riječi izvire mrznja....Salih1984 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 01:24Terzic Mirsad je po mom misljenju jedan od najboljih BIH rukometasa svih vremena,on da ne valja nebi igrao 11 godina u Veszprem-u.
Apsolutno ne mrzim Šumana, dapače - bio mi je drag kao igrač ali kao 'trener' je amater i njemu je trenerski posao ustvari 'hobi' - čovjek ima profesionalni posao u Danskoj. Šumana i ne krivim puno - Savez je taj koji bira selektora, a valjda im je takav trebao i odgovarao za njihove 'rabote'...![]()

Suman je legenda BIH rukometa i sigurno ga postuju svi ovdje,daleko od toga da ga iko "mrzi"
Ode Bilal hvala Bogu,haj ti uzimaj nekom drugom pare haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tugo moja - imali selektora bez trenerske licence (i znanja) i tek sada to spoznali u Savezu!!!
Pa Savez i šuster Umičević valjda bi toliko trebali znati da se ne zapošljava bez potrebne dokumentacije (svaki konkurs zahtjeva određenu dokumentaciju) - hehe, lagao ih i zaposlili ga "na riječ"! Još ako nas EHF/IHF žešće kazni (a hoće, garant) ode sve u helać...
O zemljo "otvori se"...

I onda se čudimo što nam je rukometna reprezentacija u "Ž-klasi" europskog rukometa!

Bosno moja poharana....
Majke mi nije vise ni zalosno nego smijesno ,znas onaj smijeh od mukeTrigger je napisao/la: ↑15 sep 2020, 17:53Tugo moja - imali selektora bez trenerske licence (i znanja) i tek sada to spoznali u Savezu!!!
Pa Savez i šuster Umičević valjda bi toliko trebali znati da se ne zapošljava bez potrebne dokumentacije (svaki konkurs zahtjeva određenu dokumentaciju) - hehe, lagao ih i zaposlili ga "na riječ"! Još ako nas EHF/IHF žešće kazni (a hoće, garant) ode sve u helać...
O zemljo "otvori se"...![]()
I onda se čudimo što nam je rukometna reprezentacija u "Ž-klasi" europskog rukometa!![]()

Pazi selektor laze da ima licencu,a zaposli ga savez koji to ne provjeri nikako,zamisli apsurdistana u pm,pa gdje mi zivimo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:

Rukometni znalci, prvo provjerite od kad je pravilo u vezi master coach. mozda i najbolji rukometni trener Nikolaj Jakobsen neposjeduje master coach. Jer tek treba da zavrsi kurs.delinjo je napisao/la: ↑15 sep 2020, 18:00Majke mi nije vise ni zalosno nego smijesno ,znas onaj smijeh od mukeTrigger je napisao/la: ↑15 sep 2020, 17:53Tugo moja - imali selektora bez trenerske licence (i znanja) i tek sada to spoznali u Savezu!!!
O zemljo "otvori se"...![]()
I onda se čudimo što nam je rukometna reprezentacija u "Ž-klasi" europskog rukometa!![]()
![]()
![]()
Pazi selektor laze da ima licencu,a zaposli ga savez koji to ne provjeri nikako,zamisli apsurdistana u pm,pa gdje mi zivimo![]()
Jeste zalosni.
kurs inace traje 6 godina?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Eto volim kad neko napise dobar komentar i rijesi me pisanja

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Master Coach Course 2019-2020
Schedule
Intended 27,5 days * 6 hours = 165 hours. (33 classes in total)
Because of the practical implementation we’ll organise 11 weekends (15 hours per weekend).
Starting on Fridays (18-21 hrs.)
Saturdays (9-16 hrs.)
Sundays (9-16 hr)
-
- Kontakt:
Nek je tebi njegov komentar dobar. A to sto obadvojica veze nemate o rukometu...
Realno kvarite obadvojica temu na forumu vezanom za sport, a ne ko mrzi Sumana vise.
-
- Kontakt:
Suman ima problem ako vec nije nasao mjesto u danskom ili hrvatskom rukometnom savezu za kurs. Jer tek ce se opet kurs nuditi u 2022, mozda i kasnije zbog korone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.