FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ali kako sa 30 metara unutrasnjom majku mu ****,pa nema top u nozi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bolji su, nema govora, ali smo mi iznenađujuće disciplinovani. Šteta za onu golčinu ali jbg, navikli smo.
Njihov trener nas je dobro skautirao, zna da ćemo kad tad napraviti neku debilnu grešku.
Hajdarević sjajan.
Njihov trener nas je dobro skautirao, zna da ćemo kad tad napraviti neku debilnu grešku.
Hajdarević sjajan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Onaj delegat nikad više nece zabiti onakvu golcinu u karijeru, ali je zato protiv nas morao
a jbg odmah se vidi, ovi jevreji su za klasu bolja i jaca ekipa od nas.
I koji je smisao Veselinovća u ovoj utakmici ? ta truhlovina je preloša u napadu, svaki napad uyebe, ali je zato katastorfa u odbrani. Šehić sam drži lijevu stranu, bez ikakve pomoci.
Hajdarević najbolji igrac Želje u prvom poluvremenu.

I koji je smisao Veselinovća u ovoj utakmici ? ta truhlovina je preloša u napadu, svaki napad uyebe, ali je zato katastorfa u odbrani. Šehić sam drži lijevu stranu, bez ikakve pomoci.
Hajdarević najbolji igrac Želje u prvom poluvremenu.
Jbg nije lose, takticki dobro, disciplinovano koliko se moze. Nisu sanse stvorili. Samo nastaviti ovako pa sta bude.
Veseli tanak pravo, jbt mi nemamo brzog igraca na boku.
Veseli tanak pravo, jbt mi nemamo brzog igraca na boku.
Cuva Bog Zelju svog!
Dobra ova grafika na Moja TV, neka kopija engleske premijer lige sa ovom zelenom bojom.
Ma mi ako prodjemo proci cemo zbog srece ne jer smo bolji od ovih. Ljudi daju jednom igracu godisnju platu od 800.000 KM jbt.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Veseli pola godine ni toplo ni hladno
Hajdar
Mule unutra kasnije Luka
Hajdar

Mule unutra kasnije Luka

mosa lošmi stićko tit-ula!
Ovi **** su losi do bola ovo je sramota neproci...svaki put zelho kad zareda 3 pasa ovi izgledaju ko razbijena vojska...veseli napolje mjezinovic in...ubacit malig gasala i sadikovica umhesto alispahica oko 65 minute i ovo ce se proci....kakav izrael kakve picke materine to samo treba drzat posjed i odigrat po koji dupli pas i to je to...
-
- Kontakt:
Veseli je bas ubleha, Mesa takodje.
Ko me moze da trci taj ne moze ni da igra, davno Švabo objasnio.
Ko me moze da trci taj ne moze ni da igra, davno Švabo objasnio.
Zadnja izmjena: elevenblues, dana/u 09 sep 2020, 19:54, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Veseli i Mesa najgori. Nista dobro nisu uradili.
Malo da vise igramo, zabili bi ih..
Hajde Zeljo !!!
Hajde Zeljo !!!
Za sada vrlo dobro. Onaj gol se desi, džaba je. Da nisu dozvolili ova 2 suta nakon toga moglo bi se reci da je odlično poluvrijeme.
Vidjet cemo koliko ce izdrati u 2.poluvremenu, slabija spremnost + vlažnost koja ne ide u prilog nikako.
Samo da ne bude produžetaka.
Inace poluvrijeme proleti zacas
Vidjet cemo koliko ce izdrati u 2.poluvremenu, slabija spremnost + vlažnost koja ne ide u prilog nikako.
Samo da ne bude produžetaka.
Inace poluvrijeme proleti zacas

Zadnja izmjena: hurem, dana/u 09 sep 2020, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Igramo koliko mozemo, koliko znamo i u skladu sa svim mogucnostima i okolnostima. Niko ne grijesi kardinalno, drzimo se dobro pa cemo vidjeti 2 poluvrijeme. Hajmo malo podrskeeee....
-
- Kontakt:
Sta treba ukucati kao korisnicko ime na moja web tv kad se hocu prijavit??
Ja kucam mail i nece
Ja kucam mail i nece
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Dobro je ovo ljudi,laganice idemo po pobjedu jer moze se ovo dobiti naravno uz malo i sreće aBd
Sadikovic i jurcic umjesto veselog i mese odmah na pocetkutimpramosavePla je napisao/la: ↑09 sep 2020, 19:54Veseli i Mesa najgori. Nista dobro nisu uradili.
Hajde Zeljo !!!
Ovaj sto je dao gol, pravio transfere preko 2mil €, prosao dosta holandskih klubova i igrao sa QPR-om u Championshipu. Nije slucajno dao onakav gol.
Problem je sto su nama izmjene igraci sa 3-4 treninga. Dobri su, ali pitanje je koliko svi mogu izdrzati na ovakvom vremenu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pizde bezmude
To je ono što vazda pričaš o golmanima, Fejza kratak jbg, veći bi možda imao neku šansu, on nikakvu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
kucas email i steka im malo ova Moja Web TV iritira,mozda je do mene ali konekcija mi je OK ..Bajramovic1999 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 19:55Sta treba ukucati kao korisnicko ime na moja web tv kad se hocu prijavit??
Ja kucam mail i nece
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, Blank123, Levin, ShojaStojan i 37 gostiju.