Ma znam nego pobjednik ce biti osvajac realno ,na ovoj drugoj strani nema tog kvaliteta,kakav crni Zverevronaldo99 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 15:36Idu jedan na drugog u eventualnom 1/2, ma da nece bas Medi biti lako protiv Rubleva,koji je i na pocetku sezone pokazao da ce ove godine biti jako nazgodan za sve.
Ovamo se nadam da ce Zverev uci u finale jer nekako mi Busta u finalu dodje kao da gledam 250 turnir![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
fed se nikada nije ni izvinuo klincu kojeg je pogodio isto tako u vrlo nezgodno mjesto. klinac je u medjuvremenu porastao i ovu noletovu diskvalifikaciju iskoristio da potsjeti rodju da bi bilo vrijeme da mu se izvini.
- BlaiseMatuidi
Da se ovo izvinjenje uvrsti u slijedeci izraelsko-kosovski sporazum, na inicijativu srpskog naroda. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Joj sta izvukose iz naftalina
- BlaiseMatuidi
a evo jedna sa RGa:

Nadam se da su se ovi ljudi na tribinama izvinuli Rogeru za ovo trzanje ..
Joj liku pade kapa

Joj liku pade kapa
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BlaiseMatuidi
Roger i u trenucima frustracije i emotivnih turbulencija pokazuje apsolutnu kontrolu svojih akcija i upucuje lopticu vertikalno u vasionu, pri tom ne ugrozavajuci nikoga. Najveci. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AshburtonG
- Kontakt:
Pogodio jato vrana iznad stadiona. Stvarno sramota sto nije diskvalificiran.
Pogledah ovaj podcast. Govedarica je toliko ostrascen, da je cak i Viskovicu bilo neugodno slusat njegova opravdanja za Novaka.
I da, jos jedna stvar, imaju mali milion gresaka u govoru. Jedan konstantno mijesa "je l`" i "jer", a drugi je najmanje 10x supervizora nazvao suprevizor. 
Pogledah ovaj podcast. Govedarica je toliko ostrascen, da je cak i Viskovicu bilo neugodno slusat njegova opravdanja za Novaka.
Pironkova
Samo da ne chokuje u drugom.
Ima li mrzeg insana u svijetu sporta od Serene Williams?
Samo da ne chokuje u drugom.
Ima li mrzeg insana u svijetu sporta od Serene Williams?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AshburtonG
- Kontakt:
Na stranu sve, iznenadila me objektivnost kod Viska, s obzirom da je bas dugo vezan za Novaka. Ocekivao sam neki brutalan napad, ali sasvim okej je sve prezentovao.AshburtonG je napisao/la: ↑09 sep 2020, 17:55Pogodio jato vrana iznad stadiona. Stvarno sramota sto nije diskvalificiran.
Pogledah ovaj podcast. Govedarica je toliko ostrascen, da je cak i Viskovicu bilo neugodno slusat njegova opravdanja za Novaka.I da, jos jedna stvar, imaju mali milion gresaka u govoru. Jedan konstantno mijesa "je l`" i "jer", a drugi je najmanje 10x supervizora nazvao suprevizor.
![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je kvalitetan kao Jordan onda bi bio
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
@Finn
Visko ima veliki respekt. Prije svega, jer ga je Govedarica konstantno bukvalno tjerao da potpuno stane na njegovu stranu sa svojim nebuloznim misljenjem, a ovaj je ostao gospodin do kraja, za razliku od ovog mentola. Ni sekunde profesionalnosti, bukvalno se ponasao kao prosjecni Srbin, koji pise komentare na socijalnim mrezama doticne sutkinje.
Sve stoji, ali opet na kraju zavjera protiv Novaka, pa nije Serena bila diskvalificirana, pa ova je glumila, pa 1983 je neko umro nakon par dana i posljedica udarca lopticom, pa je lafo primio 220 km/h servis u vrat.

Visko ima veliki respekt. Prije svega, jer ga je Govedarica konstantno bukvalno tjerao da potpuno stane na njegovu stranu sa svojim nebuloznim misljenjem, a ovaj je ostao gospodin do kraja, za razliku od ovog mentola. Ni sekunde profesionalnosti, bukvalno se ponasao kao prosjecni Srbin, koji pise komentare na socijalnim mrezama doticne sutkinje.
Sve stoji, ali opet na kraju zavjera protiv Novaka, pa nije Serena bila diskvalificirana, pa ova je glumila, pa 1983 je neko umro nakon par dana i posljedica udarca lopticom, pa je lafo primio 220 km/h servis u vrat.
Pironkova se vrati tenisu nakon vise od tri godine i demolira konkurenciju na grand slamu, a nije bila neka top igracica, najvisi ranking 31. mjesto.
Zenski tenis
Zenski tenis
Onaj gore stavlja klip gdje nabija Roger lopticu u atmosferu, da li je realno ovo
Onaj rovi kopa da pronađe nesto da pokusa oprati ovog default boya
Ne znam da li ijedna ličnost živi rent free više nego Roger kad su u pitanju Novakovi navijači, barem ovi napaćeni, aj još ne vjerujem
Koliko moraš da budeš velik da te spominju iako nisi prisutan Touru već 6 mjeseci
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jel ima prljavije osobe od Serene na WTA touru, ide u svlacionicu da dogovara taktiku hinja
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš se vidi na Višku da mu je baš neugodno. Mislim da mu je došlo da mu kaže de ne lupaj gluposti. Dosta dobar podcast.AshburtonG je napisao/la: ↑09 sep 2020, 17:55Pogodio jato vrana iznad stadiona. Stvarno sramota sto nije diskvalificiran.
Pogledah ovaj podcast. Govedarica je toliko ostrascen, da je cak i Viskovicu bilo neugodno slusat njegova opravdanja za Novaka.I da, jos jedna stvar, imaju mali milion gresaka u govoru. Jedan konstantno mijesa "je l`" i "jer", a drugi je najmanje 10x supervizora nazvao suprevizor.
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Rublev teski luzer..sa 5:2 u tb ma 6:8
Strasno kako Medvedev udara ovaj FH,ubi brat sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.