BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Chery moja Željkanu dal da ga daš?
- feniksptica
- Kontakt:
I mi ako ne prodamo Vladana sto prije da ode negdje da napreduje s normalnim igracima koji znaju sutat nema od nejg nista. Odje trenutno samo moze nazadovat..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Disperadun
- Kontakt:
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Golčine sa 30m, autogolovi, odbijanci u prvim i zadnjim minutama...samo ukratko golovi koje primaju bh. klubovi 

Paša moj. Ako Željo večeras pobjedi, pa onda pobjedi još jednom, igrat će u istom pretkolu kao Sarajevo. Malo više poštovanja

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Majku mu zidovsku **** sta pogodi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ljudi primili gol iz Palestine 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Čovjek nije židov, iz Surinama je.

Dobri su futaći, no ovaj go makabija pokazuje koliko smo mi očajna liga i sa očajnim taktički igračima, a o golmanima da ne pričam, ovo je Amar izvukao maksimalno iz svakog od 11 na terenu, i daj Bože da uđe još jedan, jer Fejza mora primiti bar još jedan
Ovaj što je dao gol ima iza sebe u holandskoj ligi 132 utakmice, 32 gola, 26 asistencija. U Championshipu 14 golova. Ozbiljan igrač.
Ma isti khurac, i oni zvijezdu na centru imaju, fali im krak jedan al' hajde
7 1 2 1 0
Pa sad se vec moze gledati igra Maccabija, napadaju, probijaju, pucaju, pletu mrezu okolo, zabijaju evrogolove... Ne hvalio im nista oko njih, al mogu se ljudi gledat barem...Chery je dobar igrac vidi se... Kad ovako zna opalit, onda mu zelim i hattrick. Ovi protivnici Maccabija su talaska, ne moze se covjek oteti tom dojmu.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Loša je odbrana kod Izraelaca,svaki put kad gosti centar predju lagano im nas udju u 16.Daleko stoje od igraca nazad,sto se i kod gola najbolje vidjelo.
Mora Zeljeznicar ove suteve bolje braniti,unutra dobro odbrana stoji ali zadnji vezni mora da blize budu ovim suterima,puno bi bolje u ovom omjeru Sadikovic legao od Alispahica,od njega nema koristi kad se ovako mora ganjati nazad.
Mora Zeljeznicar ove suteve bolje braniti,unutra dobro odbrana stoji ali zadnji vezni mora da blize budu ovim suterima,puno bi bolje u ovom omjeru Sadikovic legao od Alispahica,od njega nema koristi kad se ovako mora ganjati nazad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Zeljo iz prve akcije odmah gol. Mogu ovo prici.
Golcina nema sta
Golcina nema sta
Nisam gledo utakmicu, ali me zeljo iznenadio rezultatski na poluvremenu.
Samo da ne pokleknu pritisku i ne prime pogodak u prvim minutama nastavka kao njihove komšije, a ne bi bilo dobro da im se poništi gol pa da kukaju i dižu pola europe rade te nepravde.Steven11 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 19:55Pa sad se vec moze gledati igra Maccabija, napadaju, probijaju, pucaju, pletu mrezu okolo, zabijaju evrogolove... Ne hvalio im nista oko njih, al mogu se ljudi gledat barem...Chery je dobar igrac vidi se... Kad ovako zna opalit, onda mu zelim i hattrick. Ovi protivnici Maccabija su talaska, ne moze se covjek oteti tom dojmu.
- Chapman1886
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.