Budite malo objektivni.Napredak u ligi je ocigledan,nekad se primalo po 5 u Izraelu.
Ima još 15 minute igre, ništa još nije sigurno.
Ma vidi se napredak vjeruj,evo borac nakon zemljotresa prvi put prosao prvo predkolo.
Sta si navalio toliko na Borac ? Sta hoces ? Mi smo pobijedili Haifu kuci To sto nismo igrali Evropu dugo pa onda ispali jel to sad neki problem ? To je kao da kazes da Velez nije napravio nista u evropi nakon rata Dakle...shut up
PRETKOLO btw..
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Sve bez petice je uspjeh za Zeljkana. Njima je to mjera u Evropi.
Likovanje na Ahmetovićev ofsajd im je najveća radost u evropskim takmičenjima u zadnjih 5 godina.
Sreća pa je Sarajevo strašno uspješno u UEFA takmičenjima.
I Barca isto hahahahahah
Pet titula prvaka Evrope. FKS pet sramoćenja u Evropi u prošloj deceniji.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Ma vidi se napredak vjeruj,evo borac nakon zemljotresa prvi put prosao prvo predkolo.
Sta si navalio toliko na Borac ? Sta hoces ? Mi smo pobijedili Haifu kuci To sto nismo igrali Evropu dugo pa onda ispali jel to sad neki problem ? To je kao da kazes da Velez nije napravio nista u evropi nakon rata Dakle...shut up
Makabi ko Real jebote. Nije problem izgubit, problem je od protivnika napravit Real od sebe Zvijezdu 09. DA su pruzili dostojan otpor pas haj. Od prve sekunde se branili
PRETKOLO btw..
Kako mislis navalio?Prvi put da nesto napisem.
Prvo si rekao kao, primalo se po 5 komada, pa si sad precizirao opet na Borac Mani se Borca, mi smo grad rukometa
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Makabi ko Real jebote. Nije problem izgubit, problem je od protivnika napravit Real od sebe Zvijezdu 09. DA su pruzili dostojan otpor pas haj. Od prve sekunde se branili
Ajde sta si se navio, ispali ste od bjeloruskog davljenika.
Ajde sta si se navio, ispali ste od bjeloruskog davljenika.
Ispali ste od Izraleskog isprdka koji je ko vi..bez titule odavno..mi igramo s prvacima drzava.
3:1 je odlican rezultat za ovakvog Zelju, deder Sejo jednu telecu platu za momke...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".