Pa nije rodjen u Rimu jbt
Znaci ti prekrizis Ronalda, Figa, Ibrahimovica?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Pa nije rodjen u Rimu jbt
Pa nije, ali ako se u Laziu pokazao kao igrač i pomoću toga ostvario transfer koji ga je proslavio, onda je trebao pokazati poštovanje prema tom klubu.
Ja debeli, iz intera u milan iz barce u real, nema ikona vjernosti basTrunks je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:26Pa nije, ali ako se u Laziu pokazao kao igrač i pomoću toga ostvario transfer koji ga je proslavio, onda je trebao pokazati poštovanje prema tom klubu.
Figa nikada nisam podnosio, a Ibrahimović mi je jedan od igrača koje baš prezirem.
Ronaldo je jedan jedini i to je onaj iz Intera.![]()
Ako Radja ostane mislim da Brozovic ide put Munchena ili Vidal ne dolazi(iako je done deal ima par dana).
Polako samo.....
Zato sam i napisao, zaustavit ćemo se na Ronaldu dok je bio u Interu.Denchi je napisao/la: ↑09 sep 2020, 16:39Ja debeli, iz intera u milan iz barce u real, nema ikona vjernosti basTrunks je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:26Pa nije, ali ako se u Laziu pokazao kao igrač i pomoću toga ostvario transfer koji ga je proslavio, onda je trebao pokazati poštovanje prema tom klubu.
Figa nikada nisam podnosio, a Ibrahimović mi je jedan od igrača koje baš prezirem.
Ronaldo je jedan jedini i to je onaj iz Intera.![]()
Ma sve su to placenici, samo da odrade ugovor sto bolje mogu i dosta od njih...
Ja sam se nadao da ovi uzmu Perisica a mi tom lovom AlabuSiamoNoi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 12:05Bayern odustao i službeno od Perišita.Eto kakva je situacija kad oni nemaju 3-5 milja više da se postigne dogovor.Liverpool pak ne može Alcantaru dovest bez da Wijnalduma prodaju.Neće nitko doć više ni ovdje od ovih transfera preko 10ak M odmah da vam kažem.Pa eno i Barcelona koja se razbacivala na sve strane i glumila nekadašnji Real Madrid nema za kruh ovo ljeto.

Nije uopće transfer, jednostavno je poklonjen Cagliariju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.