Mladi košarkaški talenti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

playerbobo
Kontakt:

Mladi košarkaški talenti

Post Postao/la playerbobo » 28 apr 2009, 02:14

Ajde da vidimo koji su mladi talentirani kosarkasi u nasoj zemlji,da ih zadrzimo i unaprijedimo da ne bi opet otisli igrati za druge drzave...

fera
Kontakt:

Re: MLADI TALENTI

Post Postao/la fera » 28 apr 2009, 12:02

playerbobo je napisao/la:Ajde da vidimo koji su mladi talentirani kosarkasi u nasoj zemlji,da ih zadrzimo i unaprijedimo da ne bi opet otisli igrati za druge drzave...
kakve veze mi imamo sa tim?
You are someone else I am still right here

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 28 apr 2009, 14:02

a dodjavola...pa zanimaju me mladi talenti....ne vodi se o tome previse racuna...a to su klinci koji ce jednog dana konkurirati za reprezentaciju.....ako si jos jedan od onih kojime to nema smisla,onda si amatercina.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 apr 2009, 14:33

playerbobo je napisao/la:a dodjavola...pa zanimaju me mladi talenti....ne vodi se o tome previse racuna...a to su klinci koji ce jednog dana konkurirati za reprezentaciju.....ako si jos jedan od onih kojime to nema smisla,onda si amatercina.
pa reci mi sta ti mozes uraditi na tome da oni zaigraju za repku i onda cu ti ja sam priznati da sam amatercina :mrgreen:

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 28 apr 2009, 14:54

mozemo ih pronaci i sugerirati klubovima,savezu prije svega....a ti posto vidim da nemas pojma,okani se teme i navijaj za svoj seniorski,pretplaceni tim...

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 28 apr 2009, 16:39

playerbobo je napisao/la:mozemo ih pronaci i sugerirati klubovima,savezu prije svega....a ti posto vidim da nemas pojma,okani se teme i navijaj za svoj seniorski,pretplaceni tim...

ja ,ti fera nastavi navijat za hrvatsku ,srbiju,liverpool a pravim bosancima i hercegovcima ostavi da navijaju za svoju drzavu :evil: ... podrzavam te playerbobo u potpunosti :mrgreen:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 apr 2009, 20:24

Evo za raspravu izgleda da ce kadet sto je igrao za U16 BiH, Micic iz Bijeljine nastupiti za reprezentaciju Srbije na kadetskom prvenstvu ovo ljeto, njega je kupila Olimpija prosle godine.Verovatno ce i centar Radulovic igrati za juniore Srbije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 28 apr 2009, 20:47

Ma tu se nema što raspravljati, želi igrati za drugu repku nije problem, ni prvi ni zadnji, imali smo već slučaj Mulaomerovića,Begića,Alispahića,Rizvića,Preldžića i drugih, koji ne žele igrati za BiH iz ovih ili nekih drugih razloga uzimali košarkaška državljanstva drugih država uključujući i susjede.Mičić u tom kontekstu nije bitan, nije LJ.
I Mi smo njima "čapili" Radojevića i Princa.... :roll: :roll: :roll:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 apr 2009, 21:20

ars01 je napisao/la:Ma tu se nema što raspravljati, želi igrati za drugu repku nije problem, ni prvi ni zadnji, imali smo već slučaj Mulaomerovića,Begića,Alispahića,Rizvića,Preldžića i drugih, koji ne žele igrati za BiH iz ovih ili nekih drugih razloga uzimali košarkaška državljanstva drugih država uključujući i susjede.Mičić u tom kontekstu nije bitan, nije LJ.
I Mi smo njima "čapili" Radojevića i Princa.... :roll: :roll: :roll:
ima itekako veze pogotovo sto se tice KS BiH koji je katastrofalan i korumpiran zbog cega ovi i odlaze drugdje jer u repci mogu zavrsiti samo kada vec postanu zvjezde, a nikada da se kroz nju i dokazu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 28 apr 2009, 21:49

Ja znam da mali Mustapic iz Posusja igra za kadetsku repku Hrvatske ali ne igra nista,i nema mu perspektive tamo,treba momka pozvati u momcad

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 apr 2009, 00:21

playerbobo je napisao/la:mozemo ih pronaci i sugerirati klubovima,savezu prije svega....a ti posto vidim da nemas pojma,okani se teme i navijaj za svoj seniorski,pretplaceni tim...
hajde ti ih pronađi i sugerisi klubovima i savezu a ja cu natjerati igrace da igraju za te sto im ti sugerises bez ikakvih problema.
ljudi ovaj playerbobo je garant neki iz saveza pa njima mrsko raditi posao i sad nas loze da im to odradima :D

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 29 apr 2009, 01:21

Ja sam Nenad Markovic,majke mi....lijepo sam ti rekao da ako nemas neki pozitivan prijedlog da razgulis...i ne brini ,oni u savezu su prevelike lijencine da bi se morili po forumima...kao mi zanesenjaci u 1 iza ponoci....mucni malo tom svojom seniorskom glavom... :!:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 apr 2009, 13:26

andzelic iz Bosne je po meni igrac na kojeg se treba obratiti itekako puno paznje od ovih nesto mlađih a od starijih sigurno Klinac,Čamđić i Majstoric sto se tice kk bosne mogu puno da naprave.
btw ako neko zna: jel ovaj sejo pešto trenira ove juniore ili radi samo kao koordinator za mlađe kategorio u bosni, vidim ga na svim slikama i u zadnjih 10 godina sve izjave vezane za mlađe kategorije za medije u glavnom samo on daje... mene je trenirao nekad davno a i poznajem ga jako dugo privatno i po meni i nije bas prava osoba za tu poziciju koju obavlja...

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 29 apr 2009, 13:58

fera je napisao/la:andzelic iz Bosne je po meni igrac na kojeg se treba obratiti itekako puno paznje od ovih nesto mlađih a od starijih sigurno Klinac,Čamđić i Majstoric sto se tice kk bosne mogu puno da naprave.
btw ako neko zna: jel ovaj sejo pešto trenira ove juniore ili radi samo kao koordinator za mlađe kategorio u bosni, vidim ga na svim slikama i u zadnjih 10 godina sve izjave vezane za mlađe kategorije za medije u glavnom samo on daje... mene je trenirao nekad davno a i poznajem ga jako dugo privatno i po meni i nije bas prava osoba za tu poziciju koju obavlja...
apsolutno se slazem za malog ANĐELIĆA momak je super talentovan i treba stvarno obratiti paznju na njega jer ce biti buducnost bih kosarke a naravno i bosne :D :D :D :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 apr 2009, 16:15

miralem halilovic,filip petrovic(iz olimpije),dino begagic(iz celika),mali vucic i ivic iz borca,latifagic iz dite,te stariji klinac,hodzic,majstoric,camdzic.....su samo neki,evo i mali andjelic je ovo fino odigrao,a ja kada sam napisao na temi kkbosna da je covjek potpisao ugovor svi su samo lagano presli preko toga....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 29 apr 2009, 19:32

neno#4 je napisao/la:miralem halilovic,filip petrovic(iz olimpije),dino begagic(iz celika),mali vucic i ivic iz borca,latifagic iz dite,te stariji klinac,hodzic,majstoric,camdzic.....su samo neki,evo i mali andjelic je ovo fino odigrao,a ja kada sam napisao na temi kkbosna da je covjek potpisao ugovor svi su samo lagano presli preko toga....
Pravo su upucen...gdje ti to pohvatas sve brate?????

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 30 apr 2009, 00:46

neno#4 je napisao/la:miralem halilovic,filip petrovic(iz olimpije),dino begagic(iz celika),mali vucic i ivic iz borca,latifagic iz dite,te stariji klinac,hodzic,majstoric,camdzic.....su samo neki,evo i mali andjelic je ovo fino odigrao,a ja kada sam napisao na temi kkbosna da je covjek potpisao ugovor svi su samo lagano presli preko toga....

nije latifagic ta klasa brate ...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 apr 2009, 09:08

ma vecinu ih gledam ili sam gledao,sto se tice ovog latifagica kad sam ga gledao na kadetskom prvenstvu bio je solidan,iako je ja mislim bio godinu mladji od njih,a sto se tice njega mislim da bi oni mogli nesto napraviti od njega,jer kad su od albijanica onda mogu vala od svakoga,samo zao mi malog halilovica(ne da mu da igra jer nije prihvatio menadzera kojeg su mumin i zare nudili,tako da ce vjerovatno stagnirati tu,zato bi najbolje bilo da ide vani)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

playerbobo
Kontakt:

Post Postao/la playerbobo » 30 apr 2009, 18:27

neno#4 je napisao/la:ma vecinu ih gledam ili sam gledao,sto se tice ovog latifagica kad sam ga gledao na kadetskom prvenstvu bio je solidan,iako je ja mislim bio godinu mladji od njih,a sto se tice njega mislim da bi oni mogli nesto napraviti od njega,jer kad su od albijanica onda mogu vala od svakoga,samo zao mi malog halilovica(ne da mu da igra jer nije prihvatio menadzera kojeg su mumin i zare nudili,tako da ce vjerovatno stagnirati tu,zato bi najbolje bilo da ide vani)
jel to provjerena informacija za malog Halilovica?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 apr 2009, 19:21

playerbobo je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ma vecinu ih gledam ili sam gledao,sto se tice ovog latifagica kad sam ga gledao na kadetskom prvenstvu bio je solidan,iako je ja mislim bio godinu mladji od njih,a sto se tice njega mislim da bi oni mogli nesto napraviti od njega,jer kad su od albijanica onda mogu vala od svakoga,samo zao mi malog halilovica(ne da mu da igra jer nije prihvatio menadzera kojeg su mumin i zare nudili,tako da ce vjerovatno stagnirati tu,zato bi najbolje bilo da ide vani)
jel to provjerena informacija za malog Halilovica?
istina je samo sto Halilovic ima strasnog menađera sada i sigurno da ce ljudi iz dite nastave li sa ovakvom taktikom puno izgubiti odlaskom ovog igraca.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vaya i 28 gostiju.