Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
Dobra usporedba sa politicarima mislim da ne moze preciznije od toga. Poslije NBA slijedi povratak u evropu pa onda transfer u SDA.
Nekad sam mislio da mu je to samopouzdanje i najveci kvalitet pogotovo za NBA. Ali vidim kao sto je i sa Hezonjom slucaj da je to samo varka, ako ti nemas neki odredjen skill za NBA, nema te nigdje.
On ima "samopouzdanje" kad prica. Na terenu mu je samopouzdanje u minusu. Kad na to dodas "kvalitet" dobijes to sto dobijes.
Jos kad rece da sad zna sve, kako tijelo pripremit prije utakmice, kako odmarat tijelo
Ko da je igrao 82 utakmice u sezoni pa on sad zna, a ne bijednih 40tak utakmica u 2 sezone. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovo na twitter postaviti treba i prevesti Durantu hahahah
Jao kakav intervju... 

Tacno idealan opis, definitivno zvuci kao svi bh piliticari, pogotovo u predizbornim kampanjama.
Tacno idealan opis, definitivno zvuci kao svi bh piliticari, pogotovo u predizbornim kampanjama.
Haj sto supljira, to je nista novo. Ali sto laze to je nevjerovatno. Kaze imao 8-10 10+ utakmica pred kraj sezone. U citavoj sezoni ih nije toliko imao.
pa bas ko politicar
Mislim da ima previse talenta da je za njega NBA vec gotova prica. Jos je prilicno mlad, tek je napunio 21 godinu i ima dobar ugovor, znajuci da ce LeVert od ove godine zaradjivati 16M.
Vidjecemo kako ce Netsi reagovati na team option.
Sto se tice intervjua... Uvijek sam ga branio posto je nas i mlad, ali jbt Dzanane, ne mozes nama lagati.
Evo podataka sa svih utakmica sa BBall Ref-a:
https://www.basketball-reference.com/pl ... melog/2020
10-19 poena: 6 utakmica u ovoj sezoni.
Vidjecemo kako ce Netsi reagovati na team option.
Sto se tice intervjua... Uvijek sam ga branio posto je nas i mlad, ali jbt Dzanane, ne mozes nama lagati.
Evo podataka sa svih utakmica sa BBall Ref-a:
https://www.basketball-reference.com/pl ... melog/2020
10-19 poena: 6 utakmica u ovoj sezoni.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Musa je prije par mjeseci napunio 21 njemu je nova sezona biti ili ne biti bukvalno cemo znati ko je i šta je u ovoj sezoni tako u NBA uvijek bude ako se ne bude digao to mu je to.
A dici se sigurno nece jer nece ni dobiti priliku.
A dici se sigurno nece jer nece ni dobiti priliku.
Famelija Musa misli da se u Bosni ne prati NBA košarka i statistike iste. A sa ovim arogantnim ponašanjem je gori od diasporaca krajiških. Fikret, Fikretov braco, Dzanan, Dzananov braco sve isti kalup. Taj neki bosansko-seljački elitni kalup.
dobre guzove ima Belma
Zaslužio je da mu se oprosti arogantnost zbog svega što je napravio prije dolaska u NBA, al' sad je biti ili ne biti poštuje se samo ono šta si uradio za mene u zadnje vrijeme.
Njemu je naredna sezona to to više nema oprosta za bilo šta ako se ne digne evropa naredna destinacija, a nece se dici jer je Brooklyn naredne godine top kontender.
ima tu minimalnog pomaka, ali da bi ista ozbiljno napravio mora imati sut, a kako stvari stoje nece ga dovesti na prihvatljiv nivo i tu leti problemAshburtonG je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:47Ja bih stvarno volio da ovaj momak uspije, ali evo stvarno pitanje za sve. Da li ste vi za ovo njegovo vrijeme u USA primijetili neke naznake, da bi on mogao imat neku vecu rolu u NBA ekipi u nekoj buducnosti?
Jusuf Nurkic je imao turbulentan pocetak, medjutim u njegovoj igri se od druge minute na terenu vidjelo da posjeduje potrebni potencijal i prirodni talent, samo je trebala glava i brusenje. Bojim se da ovaj decko, nit ima trenutno vidljive potencijalne kvalitete, nit mentalni aspekt. Kao sto neko iznad rece, previse prica, a premalo radi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Fakat koliko je ocajan u doba tehnologije dje na dva klika na internetu mozes vidjeti koliko puta je kihnuo tokom utakmice laze koliko je puta koliko poena zabio mislim koji ku?ac?
Da, to je taj milje, braca respiratori inace ponos Srebrenice, Jala Brat, braca Musa..
poslusah sad i nemerem vjerovati sta lik prica:-)
ovaj je zayebo i dzumhura:-)
oj zemljo, njegova iduca sezona a medju ovim levatima bio rezerva rezervama...
bolje pratis to, je li on imao ove tekme sa 10+ poena haha
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma laz 1/1. Ni u Cedeviti u tako malom uzorku utakmica nije imao toliko dvocifrenih ucinaka. Pada mi u ocima sve vise i vise.
-
- Kontakt:
S obzirom da je prosle sezone nosio peskire Luwawuu, Kurucsu ove ce Durantu sto je svakako napredak.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislio je na cijelu sezonu, pa nije debil da ne zna da ga se prati pa da tako nešto izjavi.Ghuraba je napisao/la: ↑10 sep 2020, 00:22Ma laz 1/1. Ni u Cedeviti u tako malom uzorku utakmica nije imao toliko dvocifrenih ucinaka. Pada mi u ocima sve vise i vise.
Uostalom kad saberemo sve dvocifrene tekme od ove sezone i dođemo na 8-10.
Može se misliti o njemu šta hoće, i ovo što izjavljuje da je slijedeća sezona njegova itd... može sebi svako da stvori mišljenje o tome. Ali sigurno dečko nije kreten ili lažov kao što se ovdje navodi.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], VensanKasel i 11 gostiju.