Nije,ne znam kako se ranije nismo sjetili,hvala ti velika.anton 1983 je napisao/la:Jel vama kad palo na pamet da sredite međunarodni nogomet podforum? I to mislim na slijedeći način da podjelite teme na lige u kojima nastupaju klubovi?
Forum
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Forum
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- anton 1983
- Kontakt:
Sad ne znam jel ovo sarkazam, ironija ili šta? Pitam jer me zanima..Ima dosta foruma koji funkcioniraju na ovaj način, pa me zanima dal je to kod vas izbor da bude ovako ili vam se neda nešto poboljšati, napraviti drugačije...bistrikboy je napisao/la:Nije,ne znam kako se ranije nismo sjetili,hvala ti velika.anton 1983 je napisao/la:Jel vama kad palo na pamet da sredite međunarodni nogomet podforum? I to mislim na slijedeći način da podjelite teme na lige u kojima nastupaju klubovi?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Prekratko si na forumu.Bilo je razmih pokusaja,bice i ubuduce mozda se stanje popravi.anton 1983 je napisao/la:Sad ne znam jel ovo sarkazam, ironija ili šta? Pitam jer me zanima..Ima dosta foruma koji funkcioniraju na ovaj način, pa me zanima dal je to kod vas izbor da bude ovako ili vam se neda nešto poboljšati, napraviti drugačije...bistrikboy je napisao/la:Nije,ne znam kako se ranije nismo sjetili,hvala ti velika.anton 1983 je napisao/la:Jel vama kad palo na pamet da sredite međunarodni nogomet podforum? I to mislim na slijedeći način da podjelite teme na lige u kojima nastupaju klubovi?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- anton 1983
- Kontakt:
Ma OK. Ja sam mislim da bi tak bilo bolje, takve forume ja više preferiram, pa sam se usudio i pitati...Ako trebate kakav prijedlog stojim vam na raspolaganjubistrikboy je napisao/la: Prekratko si na forumu.Bilo je razmih pokusaja,bice i ubuduce mozda se stanje popravi.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Forum - pristup mobitelom
koliko troši ovo čudo po minuti na forumu bez gledanja klipova i slika???

Dobra vam je ova mobile verzija.
Jako jednostasvna, i cesto ulazim na forum preko mob.a
- anton 1983
- Kontakt:
Moj prijedlog:
Znači kada se klikne na Međunarodni forum da iskoče određeni podforumi. Jedini primjer koji ja za vas imam je na Bayern cro stranici. Tamo se to može vidjeti na slijedeći način. Otiđi i klikni na veliki PODFORUM BUNDESLIGA. E kad na njega klikneš vidjet ćeš jedno 5-6 tema i još jedan zasebni podforum BUNDESLIGAŠKI klubovi. Na taj način i vi to morate napraviti. Samo je "razlika u tome", kaj bi vi imali više tih manjih podforuma di bi stajale sve teme od određenog natjecanja...
NPR.
Ovo bi bili podforumi:
Liga prvaka:
E sad ne znam dal vam je taj podforum potreban jer kolko vidim vi bezveze sve stvari vezane uz klub komentirate u temi tog kluba, a trebali bi sve njihove tekme koje igraju u Europi ili ti u LP komentirati u podforumu Lige prvaka. Znači u Podforumu Lige prvaka postoji npr. tema Grupa A Lige prvaka u kojoj je Inter i sada se o njihovoj tekmi sa Werderom komentira u temi Grupe A, a ne u talijanskom djelu podforuma u temi Intera...
Mogu ja i detaljnije ako ti nešto nije jasTno...
Nadalje slijedi podforum
Liga UEFE:
vrijede ista pravila kao i za Ligu prvaka....
Onda slijede veliki podforumi za Ligu petice ako ih pratite svih 5, ali mislim da za Francusku ligu nije potreban, bar kolko vidim po temama
BUNDESLIGA - U kojoj su teme od Bundesligaških klubova i u kojoj se komentiraju utakmice kupa
Premier Liga - U kojoj su teme od Engleskih klubova i u kojoj se komentiraju utakmice kupa
primera - isto tak
SERIA A - isto tak.
na vašem mjestu još bi stavio podfroume
Lige bivše Yugoslavije di bi se komentirali Hrvatski i Srpski klubovi i po želji Slovenski iitd...
Podforum Ostale Lige - di bi se komentiralo o svim ostalim ligama, Portugalska , Ruska itd...
Te Podforum NOGOMET OPČENITO - di bi se pisalo o svemu i svaćemu vezano uz nogomet, npr, najbolji igrač današnjice, najbolja liga petice, najbolji štoper i sve ostale pizdarije.
Bit je u tome da postavite te podforume u kojima bi se nalazilo dosta tema vezano uz te podforume, znači sve teme švapskih klubova u podforum BUNDESLIGE itd...
Ako nešto nije jasTno još pitaj!
Znači kada se klikne na Međunarodni forum da iskoče određeni podforumi. Jedini primjer koji ja za vas imam je na Bayern cro stranici. Tamo se to može vidjeti na slijedeći način. Otiđi i klikni na veliki PODFORUM BUNDESLIGA. E kad na njega klikneš vidjet ćeš jedno 5-6 tema i još jedan zasebni podforum BUNDESLIGAŠKI klubovi. Na taj način i vi to morate napraviti. Samo je "razlika u tome", kaj bi vi imali više tih manjih podforuma di bi stajale sve teme od određenog natjecanja...
NPR.
Ovo bi bili podforumi:
Liga prvaka:
E sad ne znam dal vam je taj podforum potreban jer kolko vidim vi bezveze sve stvari vezane uz klub komentirate u temi tog kluba, a trebali bi sve njihove tekme koje igraju u Europi ili ti u LP komentirati u podforumu Lige prvaka. Znači u Podforumu Lige prvaka postoji npr. tema Grupa A Lige prvaka u kojoj je Inter i sada se o njihovoj tekmi sa Werderom komentira u temi Grupe A, a ne u talijanskom djelu podforuma u temi Intera...
Mogu ja i detaljnije ako ti nešto nije jasTno...
Nadalje slijedi podforum
Liga UEFE:
vrijede ista pravila kao i za Ligu prvaka....
Onda slijede veliki podforumi za Ligu petice ako ih pratite svih 5, ali mislim da za Francusku ligu nije potreban, bar kolko vidim po temama
BUNDESLIGA - U kojoj su teme od Bundesligaških klubova i u kojoj se komentiraju utakmice kupa
Premier Liga - U kojoj su teme od Engleskih klubova i u kojoj se komentiraju utakmice kupa
primera - isto tak
SERIA A - isto tak.
na vašem mjestu još bi stavio podfroume
Lige bivše Yugoslavije di bi se komentirali Hrvatski i Srpski klubovi i po želji Slovenski iitd...
Podforum Ostale Lige - di bi se komentiralo o svim ostalim ligama, Portugalska , Ruska itd...
Te Podforum NOGOMET OPČENITO - di bi se pisalo o svemu i svaćemu vezano uz nogomet, npr, najbolji igrač današnjice, najbolja liga petice, najbolji štoper i sve ostale pizdarije.
Bit je u tome da postavite te podforume u kojima bi se nalazilo dosta tema vezano uz te podforume, znači sve teme švapskih klubova u podforum BUNDESLIGE itd...
Ako nešto nije jasTno još pitaj!
Ne shvatam bas ni poentu toga,samo bespotrebno da rade to,isto ti ga je i ovako,posto nemas za svaki klub otvorenu temu,i dok udjes jbt u temu nekoga kluba prodje te volja za citanjem
Mislim da je bolje da stoji ovako.
Mislim da je bolje da stoji ovako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A što je meni izbrisan potpis ? U njemu je samo pisalo "Manchester United" i sve je bilo u granicama dozvoljenog, broj znakova (ispod 225), nije bio uvrijedljiv potpis.
100% sportski i krajnje opušten potpis
možda je bio u više od 4 reda?
Pa stavite onda ograničenje i na redove, kao što postoji i za znakove (maximalno 225)...
nema te opcije, ali sam otvarao obaviještenja koja su stajala po pola godine na upadljivim mjestima.
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Veoma si bistar i drustven za moderatora.Volis pomoci ljudima tvoja vrlina.bistrikboy je napisao/la:Nije,ne znam kako se ranije nismo sjetili,hvala ti velika.anton 1983 je napisao/la:Jel vama kad palo na pamet da sredite međunarodni nogomet podforum? I to mislim na slijedeći način da podjelite teme na lige u kojima nastupaju klubovi?
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Naravno, inace ne bi bio moderatorUrban Se Vratio je napisao/la:Veoma si bistar i drustven za moderatora.Volis pomoci ljudima tvoja vrlina.bistrikboy je napisao/la:Nije,ne znam kako se ranije nismo sjetili,hvala ti velika.anton 1983 je napisao/la:Jel vama kad palo na pamet da sredite međunarodni nogomet podforum? I to mislim na slijedeći način da podjelite teme na lige u kojima nastupaju klubovi?
I promjeni potpis dok admin nije dosao, osjetljiv je na negiranje Drzave.
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
B0SANAC je napisao/la:Dobra vam je ova mobile verzija.
- King Kenny
- Kontakt:
Precesto ulazim tako da sam u zadnje vrijeme umanjen sto se tice kredita,al popratim sve teme koje me zanimaju kad nisam kuci... 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- anton 1983
- Kontakt:
ovo je fakat LOŠMAR. Ja se nadam da ćete nekaj promijeniti..
Evo recimo sada se o tekmi Bayern - Inter komentira u 5 različitih tema...bljuje mi se od toga, jer i nije neka naučna fantastika to ispraviti i posložiti...
Evo recimo sada se o tekmi Bayern - Inter komentira u 5 različitih tema...bljuje mi se od toga, jer i nije neka naučna fantastika to ispraviti i posložiti...
- anton 1983
- Kontakt:
Pa gle ako nevalja to treba popraviti, ipak sam ja "švabo"Devil je napisao/la:Jbt tebi stalno nesta smeta.![]()
Pa neće mijenjati forum zbog jednog forumaša, većini odgovara ovako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.