NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
e qrc gledaju Zubca u Hrvatskoj, mislim na familiju 
Ja da sam na mjestu Portera, sutra bi trazio trade.. Ubacis momka koji jedino nesta pogadja i u 10 minuta igre ni jedna jedina akcija ne ide na njega.. A da ne pricam o tom da se gura Millsap koji je tu jos 1 2 utakmice, umjesto da guras buducnost ekipe, momka s najvecim potencijalom u ekipi, valjda ocekuju da se Millsap podmladi 15 godina kad sezona zavrsi pa da ga pokusaju jeftino produzit...
Boston je od gotovog napravio veresiju sto bi se reklo,imali su dobijenu tekmu i ni sami Raptorsi ne znaju kako su dosli do game 7 u ovoj seriji.
Nadam se ipak da ce zeleni dobiti zadnju tekmu.
Ovaj Murray bolje da se nije ukazao u onoj serijo sa Utah,Mitchell sig ne bi ovako zakazao
Ovaj Murray bolje da se nije ukazao u onoj serijo sa Utah,Mitchell sig ne bi ovako zakazao
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Murry je odigrao dvije dobre utakmice, već je bio u zadnjoj protiv Utah zakazao, a protiv Cliperrsa nijednu na nivou.
Stari dobri nekonstantni Murray.
I sta kaze Malone na kraju utakmice....treba Murrayu naci vise otvorenih suteva.. Jbo te konj glupi, imas momka kojo ti u prvom poluvremenu na 6 pokusaja ubaci 15 poena i sta ti uradis, u drugom poluvremenu mu ne das ni jedan jedini sut.. 2x loptu uputio prema kosu u istom napadu jer se vidi da je i njemu pun **** toga i da loptu dobiti nece..
Otjerat ga kolko je sutra, dok nismo izgubili jos mladih igraca zbog njegove tvrdoglavosti..
Otjerat ga kolko je sutra, dok nismo izgubili jos mladih igraca zbog njegove tvrdoglavosti..
- NeumjesanTip
- Kontakt:
I mi smo nečija djeca, i nas neko voli.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cek ba, tekmu br.2 protiv LAC decko odigrao odlicno.Fakticki je zatvorio.BIHpatriota je napisao/la: ↑10 sep 2020, 06:09Murry je odigrao dvije dobre utakmice, već je bio u zadnjoj protiv Utah zakazao, a protiv Cliperrsa nijednu na nivou.
S druge strane, radi se o relativno mladom igracu kojem je ovo tek 2. PO.Logicno da ce biti nekonstantnosti.
Mnogi ovdje zaboravljaju da igraci poput Giannisa, Tatuma, Jokica, Murraya i dr. nemaju mnogo PO iskustva.Ovdje se svaki detalj osjeti, eksploatise i svi dobro znamo da ovo nije RS. Jedan James se eksploatisao zbog nedostatka konstantnog suta u svojim prvim PO nastupima, ali se izgleda to zaboravilo ili nije ni gledalo.
Jednostavno, treba se steci iskustvo i rutina i onda mozemo pricati o konstantnosti ili nekim vecim nedostacima.
Ma polufinale je nekako i bio realan domet ovog Denvera. Sve ispod toga bi bilo blago razocarenje, a iznad toga bonus.
Fali tu jos jedna zvijezda (recimo Beal) da bi se istog trenutka mogao napraviti jedan korak vise. Ali sve u svemu, Jokic i Murray tek ulaze u najbolje godine, bogatiji su za dva PO iskustva.. MPJ je dobio kvalitetne minute i sansu koje ce mu znaciti za narednu sezonu, Millsap vise nece biti na ugovoru od 30 miliona. Valjalo bi samo da uspiju produziti Granta, momak se svojim karakteristikama idealno uklapa u ovu ekipu.
Boston od zbog one tragicne odbrane na Anunobyevom sutu dolazi do toga da mora igrati majstoricu.
Fali tu jos jedna zvijezda (recimo Beal) da bi se istog trenutka mogao napraviti jedan korak vise. Ali sve u svemu, Jokic i Murray tek ulaze u najbolje godine, bogatiji su za dva PO iskustva.. MPJ je dobio kvalitetne minute i sansu koje ce mu znaciti za narednu sezonu, Millsap vise nece biti na ugovoru od 30 miliona. Valjalo bi samo da uspiju produziti Granta, momak se svojim karakteristikama idealno uklapa u ovu ekipu.
Boston od zbog one tragicne odbrane na Anunobyevom sutu dolazi do toga da mora igrati majstoricu.
Prije pocetka serije sam ocekivao 7 utakmica. Ali, kako se serija odvijala ovo je moralo biti 4-1 ili u najgorem slucaju 4-2 za nas. Mada sam i sada misljenja da cemo dobiti sedmu. Ako ne dobijemo bit ce to velika katastrofa.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Moje misljenje da je Siakam kao iz proslog playoff-a ili iz rs Toronto bi ovo uzeo , ovako vidi se da Boston ima vise kvaliteta
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ova serija toliko podjseca na onu Bos-Mil iz 2018. Ni nijedna ni druga ekipa(mislim na tor i mil) ne znaju kako su 3 pobjede izvukli
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
News: Chauncey Billups and Becky Hammon among candidates to be next Pacers coach. Views: I can vouch that Indy could not go wrong with either one of them.
BosniaBoston je napisao/la: ↑04 sep 2020, 19:05U svakom sportu su najtrofejniji najveci.Fudbal,tenis,golf,formula,motori,skijanje,plivanje(tu su najbrzi najveci al et ista stvar) samo se u kosarci nesto izmislja kao ono lakersi najveci jer su satro najveca imena igrala tu ili zato sto je LABuffonGigi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:13Najveci je uspjeh igranje za najvecu i najsnazniju fransizu na svijetu.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 sep 2020, 12:36U zadnjih 7 i kusur godina od vecih uspjeha i nagrada ima 1 titulu, 1 FMVP i reinkarnaciju Taco Tuesdaya
P.S. Ako napises na ovo "zar je igrao za Boston", ispunit ces ocekivanja, zato naprijed![]()
Da ne pricam o prici da su najveci jer su stalno igrali lijepu kosarku
Celticsi najveci dok god imaju najvise titula.Kraj price
Vratio bih se malo na ovo. LA i Boston prije svega imaju dvije različite košarkaške kulture. Lakersi su kroz svoju historiju uglavnom imali jednu ili dvije velike zvijezde u ekipi i gradili igru većinom na osnovu te zvijezde, individualnog kvaliteta i talenta. Igrali su atraktivno i ofanzivno, to je ekipa Hollywooda. Sa druge strane, Boston je kroz svoju historiju imao ekipe koje više igraju timski. Pokazivali su fokus u odbrani i balansirali igru na oba kraja parketa. I to se cijeni, to su njihove razlike. Neka me isprave stariji ako griješim. Za mene su Celticsi ipak veća franšiza, titule odnose prevagu. Lakersi također imaju šta za reći, ali ipak bih stavio Celticse na prvo mjesto.
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako komentarises Kembino izdanjeBosniaBoston je napisao/la: ↑10 sep 2020, 12:14Ova serija toliko podjseca na onu Bos-Mil iz 2018. Ni nijedna ni druga ekipa(mislim na tor i mil) ne znaju kako su 3 pobjede izvukli
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Lako ga je zatvoriti kad ti trener ne zna akciju nacrtati.. Svaka njemu cast ali on nije za Denvera, previse je tvrdoglav, da mu nema Jokica da vodi napadacku politiku kroz regularnu sezonu vjerovatno bi vec i otkaz dobio.. Znam i to da ne mozes sad mijenjati ofanzivu 100%, ali jbm mu mater ako ne mozes nacrtati neku akciju dvije, da nije Jokic Murray 2 man show, prihvati se drugog posla. Vidjelo se juce, vidis da Murraya ne ide, da gubi lopte, da Kawhi i kompanija napamet znaju gdje ce ici pass Murraya nakon bloka Jokica i ti i dalje pokusavas jedno te isto, a imas Portera koji zabjje 15 na 6 suteva iz igre i ne nacrtas ni jednu jedinu akciju za njega.. Previse vjeruje role igracima kao sto su trenutno Millsap, Craig pogotovo, pa i Morris, to su igraci koji mogu uletiti, pomoci, skinuti malo tereta s udarne trojke, napraviti neki blok ili kretnju da njima olaksaju a ne da od njih ocekujes 15 poena svaku utakmicu... Ovo je komotno moglo biti 3 1 za Denver da Malone nije tvrdoglav i da na vrijeme pravi izmjene, zaboravlja da pored odbrane treba neko i pogoditi jbg.. Vjdjet cemo u sljedecoj, vec je trebao ubaciti Portera umjesto Millsapa, da li ce to uraditi u 5oj i sto ne...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 sep 2020, 11:18Cek ba, tekmu br.2 protiv LAC decko odigrao odlicno.Fakticki je zatvorio.BIHpatriota je napisao/la: ↑10 sep 2020, 06:09Murry je odigrao dvije dobre utakmice, već je bio u zadnjoj protiv Utah zakazao, a protiv Cliperrsa nijednu na nivou.
S druge strane, radi se o relativno mladom igracu kojem je ovo tek 2. PO.Logicno da ce biti nekonstantnosti.
Mnogi ovdje zaboravljaju da igraci poput Giannisa, Tatuma, Jokica, Murraya i dr. nemaju mnogo PO iskustva.Ovdje se svaki detalj osjeti, eksploatise i svi dobro znamo da ovo nije RS. Jedan James se eksploatisao zbog nedostatka konstantnog suta u svojim prvim PO nastupima, ali se izgleda to zaboravilo ili nije ni gledalo.
Jednostavno, treba se steci iskustvo i rutina i onda mozemo pricati o konstantnosti ili nekim vecim nedostacima.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nekonstantan je i to mu je odlika kroz cijelu karijeru. Nek zabije 15 sljedecu i prolazimo, bolji emo a i kao sto sam rekao podsjeca me na seriju Bos-Mil 2018 gdje su Buckse vile pronosale do game 7 gdje su rutinski izgubiliNail for Real je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:38Kako komentarises Kembino izdanjeBosniaBoston je napisao/la: ↑10 sep 2020, 12:14Ova serija toliko podjseca na onu Bos-Mil iz 2018. Ni nijedna ni druga ekipa(mislim na tor i mil) ne znaju kako su 3 pobjede izvukli?
#Punoljetstvo
Kad citas upise simpatizera zelenih cigana pomislio bi serija gotova 4-0 ili 4-1, a ne da je trenutno 3-3. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
U prosjeku su u ovoj seriji Boston Celticsi ubacivali 6.8 poena vise od Raptorsa po utakmici. Za usporedbu Heat je ubacivao u seriji protiv bucksa isto tako 6.8 poena vise po utakmici od njih a ista je zavrsena rezultatom 4-1.
#Punoljetstvo
Majstorski potez Nursea.
Jbg Rona ovo mu je cini se tek 2 PO sezona...mlad je jbg zato i nema konstantu..ronaldo99 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 05:57Boston je od gotovog napravio veresiju sto bi se reklo,imali su dobijenu tekmu i ni sami Raptorsi ne znaju kako su dosli do game 7 u ovoj seriji.
Ovaj Murray bolje da se nije ukazao u onoj serijo sa Utah,Mitchell sig ne bi ovako zakazao![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF