BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Zali se Zeljo na prekid prvenstva, imao sansu osvojiti titulu, a ne mogu proci 1 pretkolo LE bolan.
Bitno je osvojiti ovu usranu titulu da se hvalises po forumima i Fb, a sto si kanta od ekipe i crna mrlja fudbala u Evropi je najmanje bitno. I ne mislim ovo samo za Zelju.
Bitno je osvojiti ovu usranu titulu da se hvalises po forumima i Fb, a sto si kanta od ekipe i crna mrlja fudbala u Evropi je najmanje bitno. I ne mislim ovo samo za Zelju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sarajlijama zabraniti nastupe u Europi, ne mogu Zrinjski i Borac isprati mrlje koje ovi ostavljaju iza sebe.
Ne, nego je bolje raspravljati da li Fati zaslužuje mjesto u prvih 11 one ekipe što prima osmicu od sebi sličnih....BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 00:12Evo opet se raspravljaju ko se manje osramotio
Svake godine ista priča.

HŠKZ
-
- Kontakt:
Ne znam po cemu zakljucak da sam iz mostara???Bajramovic1999 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:12Ko vi?Whiteredangel je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:08Auu,ovaj podatak nisam znao,mi ih od samostalnosti imamo 37Bajramovic1999 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 21:35
Evo nije ni ova losa. Bijele drzave su osvojile jednu olimpijsku medalju.
![]()
Ti si iz Mostara. Glupo je hvaliti se medaljama koje je Hrvatska osvojila.
Na prvo mjesto stani i ostani!
-
- Kontakt:
Moja drzava 37,za tvoju nisam znao podatke...Steven11 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:32Mi ih imamo hiljade sa SADom... Ali ti, tvoja drzava sama i ja i moja drzava sama - zero.Whiteredangel je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:08Auu,ovaj podatak nisam znao,mi ih od samostalnosti imamo 37Bajramovic1999 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 21:35
Evo nije ni ova losa. Bijele drzave su osvojile jednu olimpijsku medalju.
![]()
Na prvo mjesto stani i ostani!
Poprilična je glupost tražiti problem u tom što igrači duvaju šišu, cugaju, jedu jagnjetinu, realno i po evropi se igrači pjani prevrću autima po putu, i to sve nakon utakmice. Postoje kazne za to, odbijaje od plate i ćao.
Problem je konstatan, novac. Nema se para za neke bolje igrače koje mogu priuštiti najjači klubovi regiona. Nema se sistema, jako je malo dobrih mladih igrača.
Realno, Sarajevo ima najbolju mogućnost jer ima čovjeka koji može dati pare, koje njemu nisu mnogo, a Sarajevo bi moglo dići. Mi ostai u manjem ili većem obimu zavisimo od politike.
Tuzlu nisam naveo, jer mislim da to neće Husić dugo ganjati. Da je ostao u Slobodi i ulagao, to bi možda i ličilo na nešto. Jednostavno, nema Tuzla neki potencijal za nešto više. Igraće oni evropu, možda neki kup uzmu i to je to.
A tereni i infrastruktura od para počinje, kad ih nema, glupo je o tome razglabati.
Opet novac, treneri, nema se da se dovede neki Bjelica, koji je evropski prosjek, a ove klubove i dalje vode treneri koji se manje više vrte u krug svih ovih godina.
Problem je konstatan, novac. Nema se para za neke bolje igrače koje mogu priuštiti najjači klubovi regiona. Nema se sistema, jako je malo dobrih mladih igrača.
Realno, Sarajevo ima najbolju mogućnost jer ima čovjeka koji može dati pare, koje njemu nisu mnogo, a Sarajevo bi moglo dići. Mi ostai u manjem ili većem obimu zavisimo od politike.
Tuzlu nisam naveo, jer mislim da to neće Husić dugo ganjati. Da je ostao u Slobodi i ulagao, to bi možda i ličilo na nešto. Jednostavno, nema Tuzla neki potencijal za nešto više. Igraće oni evropu, možda neki kup uzmu i to je to.
A tereni i infrastruktura od para počinje, kad ih nema, glupo je o tome razglabati.
Opet novac, treneri, nema se da se dovede neki Bjelica, koji je evropski prosjek, a ove klubove i dalje vode treneri koji se manje više vrte u krug svih ovih godina.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Šta li je hrvatski pisac htio reći....
Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 10 sep 2020, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
Otkad je to Hercegovina dio HrvatskeWhiteredangel je napisao/la: ↑10 sep 2020, 09:06Moja drzava 37,za tvoju nisam znao podatke...Steven11 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:32Mi ih imamo hiljade sa SADom... Ali ti, tvoja drzava sama i ja i moja drzava sama - zero.Whiteredangel je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:08
Auu,ovaj podatak nisam znao,mi ih od samostalnosti imamo 37

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pisac poručuje da samo vi i vaša ideologija put europe moze vidjeti jedino u migrantskoj ruti, nikako na civiliziran način.
Sve ono što predstavljate i zašto se borite, odavno je poraženo od europskog zapada!
Šta ima lik sa arafatkom, kalašnjikovom nacrtanim i sejo brajlovic sa satarom u ruci raditi na europskom dvoru? Plemenski način žiovota ne poznaje zapadna civlizacija.
Pozdrav od građanina europske unije
Sve ono što predstavljate i zašto se borite, odavno je poraženo od europskog zapada!
Šta ima lik sa arafatkom, kalašnjikovom nacrtanim i sejo brajlovic sa satarom u ruci raditi na europskom dvoru? Plemenski način žiovota ne poznaje zapadna civlizacija.
Pozdrav od građanina europske unije
Zadnja izmjena: Herero, dana/u 10 sep 2020, 09:53, ukupno mijenjano 2 puta.
HŠKZ
- invincible1921
- Kontakt:
Neka malo kad smo vec ispali odma, da iskucamo koji stranicuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 00:12Evo opet se raspravljaju ko se manje osramotio
Svake godine ista priča.

Nema zle krvi

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 10 sep 2020, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Hajd ovako, na prvu mi padaju na pamet navijaci Lazia i navijaci Celtica.
Europejac, da li i oni mogu do Evrope migrantskom rutom?
I, zasto, praljkovcicu, obrisa dio o terorizmu?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- invincible1921
- Kontakt:
Samo su namicatelji evropskij vrijednosti istinski stanovnici Evrope

=\_1921_/=
Nakon svega što se izdešavalo u vezi utakmice sa Maccabijem iz Haife, jedna lijepa vijest za FK Željezničar svakako djeluje osvježavajuće.
Tiče se naknade za samo učešće u prvom pretkolu Evropske lige, Plavi će na osnovu toga inkasirati 240.000 eura.
Također, UEFA bi trebala, kako je ranije saopšteno, refundirati bh. predstavniku troškove puta u Izrael – ali to se odnosi tek na prvi odlazak sarajevske ekipe u Haifu.
Drugo putovanje na ovo gostovanje, nakon što je prethodno meč odgođen zbog Željinih fudbalera s pozitivnim nalazima na Covid-19, u potpunosti će platiti klub s Grbavice.
Tiče se naknade za samo učešće u prvom pretkolu Evropske lige, Plavi će na osnovu toga inkasirati 240.000 eura.
Također, UEFA bi trebala, kako je ranije saopšteno, refundirati bh. predstavniku troškove puta u Izrael – ali to se odnosi tek na prvi odlazak sarajevske ekipe u Haifu.
Drugo putovanje na ovo gostovanje, nakon što je prethodno meč odgođen zbog Željinih fudbalera s pozitivnim nalazima na Covid-19, u potpunosti će platiti klub s Grbavice.
Ode nam ovaj europejac iščapljine.invincible1921 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 09:57Samo su namicatelji evropskij vrijednosti istinski stanovnici Evrope![]()

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ne zna se ko je gori bek, Stevanovic ili Hodzic. Onaj kloc sinoc pogrijesi, preda im loptu, i trckara nazad ko svi sretni. Levat 20m iza njega mu utrci i zabije gol.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Boli ih qurac, prvi put su dva dana bili u Izraelu, drugi put samo jedan.Zukanovic je napisao/la: ↑10 sep 2020, 10:13Nakon svega što se izdešavalo u vezi utakmice sa Maccabijem iz Haife, jedna lijepa vijest za FK Željezničar svakako djeluje osvježavajuće.
Mislim da ne zaslužujemo bolje. Navijač sam Želje I vrlo rijetko pišem na forumu. Slažem se da komentari vi primili 8, oni primili 6, mi primili 3, mi prošli Šerif, ovi prošli Cluj, Zrinjski primio 6, Borac primio 5..... nemaju smisla, po meni. Ja ću se osvrnuti na sinošnju utakmicu. Znači Makabi je svemirski brod za Želju (neću govoriti o drugim klubovima). Zašto??? Zato jer imaju jednog čovjeka koji ulaže svoj novac I koji to vidi kao biznis. Imaju stadion koji je prelijep, na kojem se mogu igrati grupne faze itd… Imju ekipu sastavljenu od igrača koji mogu trčati u istom ritmu 90 min. Taj ritam je za 2x jači od ritma kojim naši igrači mogu trčati. Mi imamo igrače koji ako istrče u kontru, treba im dva napada da se vrate nazad... Imaju igrače koji su iz 6 zemalja svjetskih, koji su igrali u Engleskoj isl. Šta mi imamo? Imamo udruženje građana I na spomen bilo kakve prodaje kluba javlja se milion upitnika??? Mi smo kao radnički klub, ne može se prodati isl. Bez ozbiljnog ulaganja, koje će generasiti profit (najlakše kroz prodaju igrača) nemamo se čemu nadati. Da bi neko uložio novac, očekuje da mu to donese profit. Šta treba potencijalni investitor uraditi konkretno kad je Željo u pitanju? Prije svega mora napraviti izuzetan kamp za proizvodnju igrača, te da u tom kampu rade vrhunski stručnjaci koji imaju za naše uslove izuzetne plate.(strani srručnjaci koji će se baviti primarnim poslom, a ne neki priučeni treneri koji će za 500 KM forsirati nekog antitalenta). Skupljati po cijelom svijetu mlade igrače (dječaka od 13,14 godina), koji će napredovati uz adekvatan rad. Forsirati te igrače sa 16,17 godina u prvi tim, te pokušati, za početak vratiti uloženo I nadograđivati ekipu. Dalje, treba prije svega napraviti stadion na kojem će se igrati grupne faze, ukoliko se nekad plasiramo. To za potencijalnog investitora znači da mora dati mito svim segmentima vlasti. Ukupna ulaganja u recimo Želju, koji je potencijalno dobra "udavača" je između 50 I 100 miliona eura. Mislim da nećemo imati u skorijoj budućnosti nekog ko će biti spreman na to. Što se tiče igrača šta imamo? skupinu polovnih igrača koji se ne mogu baviti ozbiljnim fudbalom. Par mladića koji nisu prošli adekvatnu školu fudbala, ne poznaju osnove: prijem, pas kretnja… Pa najbolji naš špic nije mogao igrati u Sloveniji??? O taktici I ideji ne bih ni da pričam. Sve se svodilo na to ako možemo dobaciti loptu Štiliću I da on nekim lucidnim pasom izbaci u priliko Lendrića. Usput Štilić jako loše igra odbranu, te dva zadnja vezna mogu pratiti uz najveće napore 60 minuta protivničke igrače. Jdednostavno Makabi nas je samljeo.
Po meni Zrinjski ima šanse najveće da prođe Olimpiju, Sarajevo 50/50 jer Astana nije ona sa kojom je Sarajevo igralo u Turskoj na pripremama, mada mislim da su ozbiljnija ekipa, dok Borac nema nikakve šanse da prođe ove Portugalce (opet može se desiti da Portugalci imaju 30 šuteva na gol, fulaju mrtve šanse a da Borac da gol I prođe, ali to je da se uzdaju u factor sreće na najvišem nivou). Naš fudbal općenito, Savez, A reprezentacija, U19, U17, klupski fudbal je jedna velika smijurija, a očekivanja su nerealna I velika.
Po meni Zrinjski ima šanse najveće da prođe Olimpiju, Sarajevo 50/50 jer Astana nije ona sa kojom je Sarajevo igralo u Turskoj na pripremama, mada mislim da su ozbiljnija ekipa, dok Borac nema nikakve šanse da prođe ove Portugalce (opet može se desiti da Portugalci imaju 30 šuteva na gol, fulaju mrtve šanse a da Borac da gol I prođe, ali to je da se uzdaju u factor sreće na najvišem nivou). Naš fudbal općenito, Savez, A reprezentacija, U19, U17, klupski fudbal je jedna velika smijurija, a očekivanja su nerealna I velika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.