Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zna li neko kakav je kvalitet ovaj Husein Balic iz LASK? Je li igrac koji bi mogao dici nivo nase igre, ili je isti nivo ko igraci koje trenutno imamo na njegovoj poziciji? Nisam nikad imao priliku ga gledati.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno nije - ako bi morao porediti nesto u rangu Denija Milosevica bi nam trenurno bio. Ali tek je stigao u LASK, sigurno da ce napredovati i puno ce ovisiti od njegove sljedece sezone kako ce ici dalje s njim, potencijala ima.
Lik igra u austriji ne u bundesligi
Bilo bi zanimljivo vidjeti ga u reprezentaciji,ali i nije neka igracina
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Najbolji igrač prvaka Celja i slovenske lige u prošloj sezoni Vizinger danas je prešao u Wolfsberger. Igrač koji još uvijek ima pravo igrati za U21 reprezentaciju, u prošloj sezoni 35 utakmica, 23 gola, 12 asistencija, i nije mogao bolje od Wolfsbergera. Ne može se ni od Kadušića očekivati posebno dobar transfer iz Celja.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 12:30Prije ovog spiska neko je spomenuo Advana Kadušića u kontekstu poziva u A tim.
Znam da sam ja tada napisao da ga ne treba zvati jer nije dobro odigrao onu kljucnu utakmicu protiv Rumuna za U-21.
I nakon sinosnje utakmice se moglo vidjeti sta znaci kada igraci igraju na svojim neprirodnim pozicijama. A i Advan je tada igrao na suprotnoj strani od svoje koju normalno igra.
Zbog slabe konkurencije u reprezentaciji na njegovoj poziciji mislim da momak zasluzuje poziv. Ipak je bio šampion Slovenije.
Odkud erhan masovic ima bh drzavljanstvo
Ne bi on trebao da ima neki kvalitet da dodje u kontekstu BiH reprezentacije. Dvije posudbe iz Club Brugge. Na zadnjoj u Danskoj nije bio standardan i to u slabom klubu. Relativno je jos mlad, samo ne mislim da je to neki potencijal ako ne mozes da budes standardan u Ac Horsens. Da on sad dobiva neku minutazu za Brugge onda bi trebao da bude relevantan.
Gigović na klupi Helsingborga.
- Chapman1886
- Kontakt:
pao je neki apdejt na tm,kursadžije bordo večernje škole nove milionske cifre uzeli,nema veze što ne znaju centrirati
Samo Sloboda | COYG
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Razbacao se Zukan naš brojkama ko da bingo tiket igra.Chapman1886 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 19:46pao je neki apdejt na tm,kursadžije bordo večernje škole nove milionske cifre uzeli,nema veze što ne znaju centrirati
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 sep 2020, 23:26Razbacao se Zukan naš brojkama ko da bingo tiket igra.Chapman1886 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 19:46pao je neki apdejt na tm,kursadžije bordo večernje škole nove milionske cifre uzeli,nema veze što ne znaju centrirati

@igrajlopte 🐦
To nije bitno nego interesuje odkud mu nase drzavljanstvo...rodzen je u np i ne mislim da je ikad zivio u bosniTristan10 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:55Ne bi on trebao da ima neki kvalitet da dodje u kontekstu BiH reprezentacije. Dvije posudbe iz Club Brugge. Na zadnjoj u Danskoj nije bio standardan i to u slabom klubu. Relativno je jos mlad, samo ne mislim da je to neki potencijal ako ne mozes da budes standardan u Ac Horsens. Da on sad dobiva neku minutazu za Brugge onda bi trebao da bude relevantan.
Mladi reprezentativac Srbije.gruezi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 04:36To nije bitno nego interesuje odkud mu nase drzavljanstvo...rodzen je u np i ne mislim da je ikad zivio u bosniTristan10 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:55Ne bi on trebao da ima neki kvalitet da dodje u kontekstu BiH reprezentacije. Dvije posudbe iz Club Brugge. Na zadnjoj u Danskoj nije bio standardan i to u slabom klubu. Relativno je jos mlad, samo ne mislim da je to neki potencijal ako ne mozes da budes standardan u Ac Horsens. Da on sad dobiva neku minutazu za Brugge onda bi trebao da bude relevantan.
tz tz tz tz tz tz
A gdje pise da ima bh drzavljanstvo?gruezi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 04:36To nije bitno nego interesuje odkud mu nase drzavljanstvo...rodzen je u np i ne mislim da je ikad zivio u bosniTristan10 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 10:55Ne bi on trebao da ima neki kvalitet da dodje u kontekstu BiH reprezentacije. Dvije posudbe iz Club Brugge. Na zadnjoj u Danskoj nije bio standardan i to u slabom klubu. Relativno je jos mlad, samo ne mislim da je to neki potencijal ako ne mozes da budes standardan u Ac Horsens. Da on sad dobiva neku minutazu za Brugge onda bi trebao da bude relevantan.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pise na transfermarketu...
Prijavi se na transfermarkt i mozes igracima dodavati pasos. Nije transfermarkt nikakav izvor.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne znam što ste se njega ufatili?
Hem 90% ne može igrat za nas, hem nije nikakvo pojačanje za seniore.
Da se podsjetimo, Gigović, Burnić, Bešić, Husković, Marešić ako je horan...ima da se radi.
Hem 90% ne može igrat za nas, hem nije nikakvo pojačanje za seniore.
Da se podsjetimo, Gigović, Burnić, Bešić, Husković, Marešić ako je horan...ima da se radi.
Pa nije ni da mu konkurencija na desnom beku u reprezentaciji igra u Realu, Interu, Liverpulu...Drape je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:48Najbolji igrač prvaka Celja i slovenske lige u prošloj sezoni Vizinger danas je prešao u Wolfsberger. Igrač koji još uvijek ima pravo igrati za U21 reprezentaciju, u prošloj sezoni 35 utakmica, 23 gola, 12 asistencija, i nije mogao bolje od Wolfsbergera. Ne može se ni od Kadušića očekivati posebno dobar transfer iz Celja.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 12:30Prije ovog spiska neko je spomenuo Advana Kadušića u kontekstu poziva u A tim.
Znam da sam ja tada napisao da ga ne treba zvati jer nije dobro odigrao onu kljucnu utakmicu protiv Rumuna za U-21.
I nakon sinosnje utakmice se moglo vidjeti sta znaci kada igraci igraju na svojim neprirodnim pozicijama. A i Advan je tada igrao na suprotnoj strani od svoje koju normalno igra.
Zbog slabe konkurencije u reprezentaciji na njegovoj poziciji mislim da momak zasluzuje poziv. Ipak je bio šampion Slovenije.
Treba ga probati, to je sve.
Ima isto godina kao i Darko Todorovic, ali izgleda da ima bolju "glavu" i radnu etiku.To se neki od razloga koji ga kvalifikuju za poziv.
Ove dvije godine dok je Darko bio "kralj nocnog života" i igrao svaku trecu utakmcu, Advan je bio konstantan u svojim klubovima.
I da se razumijemo Wolfsberger je ozbiljan klub u ozbiljnoj ligi. Ipak je otisao u ligu jaču od slovenske, a ne slabiju.
Poenta je da cim neki nas mladi igrac zaradi dovoljno novca da kupi iznadprosjecno auto, tu se fudbalske ambicije tog igraca zavrsavaju
Tačno, vecina se tako ponasa. Ali ima i izuzetaka, neko se uvijek odluci da ide na duge staze.
Šta je sa Gigovica, to mene zanima, što se Miske zaustavio na dvojici Šveđana ?
Gigovica odmah zvat u A reprezentaciju, nema potrebe ga razvlacit po mlađim.
To bi bilo 6 respektabilnih igrača u veznom redu. Sasvim dovoljno da se bude pristojna reprezentacija.
Pjanic, Cimirot, Gojak, Krunic, Hadziahmetovic, Gigovic.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
nego imal kakvihh1a2s3o4 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 12:39Tačno, vecina se tako ponasa. Ali ima i izuzetaka, neko se uvijek odluci da ide na duge staze.
Šta je sa Gigovica, to mene zanima, što se Miske zaustavio na dvojici Šveđana ?
Gigovica odmah zvat u A reprezentaciju, nema potrebe ga razvlacit po mlađim.
To bi bilo 6 respektabilnih igrača u veznom redu. Sasvim dovoljno da se bude pristojna reprezentacija.
Pjanic, Cimirot, Gojak, Krunic, Hadziahmetovic, Gigovic.

⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.