Igrat cu keca na Napoli protiv Steaue,igrao sam protiv Liverpoola pa bilo 0:0,nece valjda me opet zafrkatMaGiCa je napisao/la:Bravo ragazzi, bravo Marekiaro. Vazna tri boda i trenutno 2. mesto na tabeli. Idemo na Steauu, pa na Lecce - i to je to za ovu godinu.
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To ce biti najveca utakmica ove generacije. Samo pobeda radi, jer je nereseno=poraz. Ako Napoli pobedi, uspece mu ono sto nisu uradili Palermo, Sampa i Juve - prezimiti u Evropi.Dylan Dog je napisao/la: Igrat cu keca na Napoli protiv Steaue,igrao sam protiv Liverpoola pa bilo 0:0,nece valjda me opet zafrkat
nisam gledo tekmu, ali vidim da su "naši" dobili, moram priznati da sam iznenađen ipak sam naslućivao podjelu bodova..
jbt mogli bi se boriti za Skudeto, sve je moguće, ovo je velika generacija...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ne moze se do scudetta. Kolje nas to sto igramo sa 3icom pozadi. To ce svaka jaca ekipa znati da kazni + nemamo destruktivca na sredini, a i ne dao Bog da se povredi neko od tria Lavezzi-Hamsik-Cavani. Mada, veceras Lavezzi nije igrao.muXmania je napisao/la:nisam gledo tekmu, ali vidim da su "naši" dobili, moram priznati da sam iznenađen ipak sam naslućivao podjelu bodova..
Bilo je zeznuto, poslednjih 30ak minuta su nas stisli, ali kapa dole svim igracima. Nekada sreca nagradi trud.
ma sve je moguće, čak i sa tricom pozadi, imamo klasu Wingove-bekove( Dossena, Maggio), ubitačan napad, najavio je prezidente pojačanja ako se prođe u EL, tad bi trebali zbaviti kakvog solidnog razbijača, pa onda šta bude, nadajmo se najboljemMaGiCa je napisao/la:Ne moze se do scudetta. Kolje nas to sto igramo sa 3icom pozadi. To ce svaka jaca ekipa znati da kazni + nemamo destruktivca na sredini, a i ne dao Bog da se povredi neko od tria Lavezzi-Hamsik-Cavani. Mada, veceras Lavezzi nije igrao.muXmania je napisao/la:nisam gledo tekmu, ali vidim da su "naši" dobili, moram priznati da sam iznenađen ipak sam naslućivao podjelu bodova..
Bilo je zeznuto, poslednjih 30ak minuta su nas stisli, ali kapa dole svim igracima. Nekada sreca nagradi trud.
IN MAZZARI WE TRUST, FORZA NAPOLI
Tesko ce to da bude. Trojica pozadi su izbacena iz upotrebe tamo negde 2002-03. A i nemamo Vidica, Terryja i Piquea nego Cannavara mladjeg, Campagnara, Aronicu, Santacrocea i Gravu. Jbga, tankoza. Mada bi fora bila da uzme Napoli, to bi verovatno bilo najvece iznenadjenje u istoriji Calcia, vece i od Verone iz 1985.muXmania je napisao/la: ma sve je moguće, čak i sa tricom pozadi, imamo klasu Wingove-bekove( Dossena, Maggio), ubitačan napad, najavio je prezidente pojačanja ako se prođe u EL, tad bi trebali zbaviti kakvog solidnog razbijača, pa onda šta bude, nadajmo se najboljem
IN MAZZARI WE TRUST, FORZA NAPOLI
In Mazzarri We Trust.
Uz Palermo moj najdrazi klub.Slazem se sa vama da Mazzari mora mijenjati formaciju.Na zimu treba dovest stopera poput Rannochie iskopat ga negdje,probat jos jednog spica dovest i teririjera u sredinu.Moja idealne zelje su Rannochia,Cassano i Makoun.GRANDE NAPOLI!
Za vas bi bilo bolje da izgubite u Europa ligi. Jer teško da će igrači moći izdržati Liga-Kup-EL, još povrede. Za Italijanski fudbal to naravno nije najbolja opcija. Čestitam na večerašnjoj pobjedi i nadam se da ste na drugoj poziciji do sutra kada Juve sa četvrte skače na drugu 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
nebi bilo baš iznenađenje, previše polovnjaka trenutno igra u Calciu, mi ih imamo samo u odbrani, vodeće ekipe ne ulažu mnogo novca u ekipu, za razliku od Napolija, koji je u poslijednje dvije godine ponajviše uložio i spremni su i dalje ulagati, samo da momci sad pobijede Steauu pa da prezidente dovede ta obećana pojačanja...
S eventualno dvije prinove u Januaru bi bilo još konkurentniji
S eventualno dvije prinove u Januaru bi bilo još konkurentniji
Ova pobjeda je bila jako bitna na nezgodnom gostujućem terenu i vazno je da se nastavio taj pozitivan niz. Vjerujem da će biti paklena atmosfera protiv Steaue u europa ligi
Što se Serie A tiče pitanje je do kada će se pobjeđivati jer bez malo jače klupe ne može se ni razmisljati o prve tri pozicije a pitanje je kada će i Inter krenuti da diže formu.
Što se Serie A tiče pitanje je do kada će se pobjeđivati jer bez malo jače klupe ne može se ni razmisljati o prve tri pozicije a pitanje je kada će i Inter krenuti da diže formu.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Iznenadjujuce dobra igra, tri boda veoma bitna, Napoli ide lagano do lige prvaka. Forza Napoli.
Big club, great history, Nottm Forest.
Večeras najavljeno bez Lavezzija i Gargana ali očekujem pobjedu na San Paolo. Iskreno ako večeras ne slavimo ovaj tim nije ni zasluzio proljece u Evropi.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
+1Napoli je napisao/la:Večeras najavljeno bez Lavezzija i Gargana ali očekujem pobjedu na San Paolo. Iskreno ako večeras ne slavimo ovaj tim nije ni zasluzio proljece u Evropi.
Lavezzi ce nedostajati, ali tu je El Matador:
[youtube][/youtube]
.................................................Morgan De Santics.................................................
..................Hugo Campagnaro..........Paolo Canavaro..........Salvatore Aronica..........
.........Christian Maggio..........Hassan Yebda..........Michelle Pazienza.........Gigi Vitale..........
.......................Juan C. Zuniga..........Edison Cavani..........Marek Hamsik..........
Idemo do pobjede, SRETNO MOMCI!!!!!
FORZA NAPOLI!
..................Hugo Campagnaro..........Paolo Canavaro..........Salvatore Aronica..........
.........Christian Maggio..........Hassan Yebda..........Michelle Pazienza.........Gigi Vitale..........
.......................Juan C. Zuniga..........Edison Cavani..........Marek Hamsik..........
Idemo do pobjede, SRETNO MOMCI!!!!!
FORZA NAPOLI!
još uvijek 0-0, valjda će ga zabiti do poluvremena, da poslije nebi bilo nervoze...
imal barem nagovjestaja za gol, kakva je igra
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Joj losa igra, ali ipak samo jedan gol fali
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
ravnopravna Steaua, bilo je nekih prilika, ali ništa konkretno, imala je i Steaua par...vuvu_zzz je napisao/la:imal barem nagovjestaja za gol, kakva je igra
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Valjanje, valjanje, valjanje.... Steaua gora od Travnika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.