Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pa sada Fiorentina uopste nije medju deset ekipa, to je stos
Evo malca Camporesea, nijednu tekmu nije zakazao otkako je debitovao u Serie A, ali eto, mi cemo POJACATI odbranu klincem koji ima 17 godina i VELIIIIKO MEDJUNARDONO ISKUSTVO, placenim veoma masno, a ovamo se patimo sa ekipama koje bi realno trebali uzimati sa pola snage...Moj Corvino, da barem nesto odradimo kako treba...

Support Velez, It's logical! ★
Ma mislio sam u 10 kvalitetom, ne na tabeli. Jbga ni Inter nije ni po cemu 7. ekipa u Italiji, sem po tabeli.
Realno, mnogo gresaka je napravio Corvino. Nije trebalo da pusti Kuzmu na racun Zanettija, Mela je morao da zameni, LB - Insua ili bilo ko drugi (sve je bolje od Gulana) i jedan vrh stoper je morao da bude kupljen. Mozda i 2jica, jer su i Racic (Gamberini) i Kroldrup losi, a Felipe je kataklizmatican.
Frey
De Silvestri - XY - XY - XY
Montolivo - Donadel - D`Agostino
Jovetic (u odsustvu Ljajic)
Mutu - Gilardino
Pa da se prica o necemu. Ovako vas odbrana unisti.
Realno, mnogo gresaka je napravio Corvino. Nije trebalo da pusti Kuzmu na racun Zanettija, Mela je morao da zameni, LB - Insua ili bilo ko drugi (sve je bolje od Gulana) i jedan vrh stoper je morao da bude kupljen. Mozda i 2jica, jer su i Racic (Gamberini) i Kroldrup losi, a Felipe je kataklizmatican.
Frey
De Silvestri - XY - XY - XY
Montolivo - Donadel - D`Agostino
Jovetic (u odsustvu Ljajic)
Mutu - Gilardino
Pa da se prica o necemu. Ovako vas odbrana unisti.
Mihajlovic ce prezivjeti jer ima dugacak ugovor (a na pocetku je istog), ako ga puste, morace mu isplatiti sve sta je trebao da zaradi, mlad je i perspektivan, i to ce ga odrzati ovu sezonu barem. Sa druge strane, ima peh da mu se povrijede najbolji igraci u timu, nije nijednom imao sve igrace, pa ga vjerovatno i zato trpe.MaGiCa je napisao/la: Mihajlovic ce preziveti samo zbog neambicioznosti brace Della Valle i zbog (trenutno) lose ponude trenera na trzistu. Ali ovo prvo je vaznije.
Koji je on dunster spram Prandellija, ne mogu da verujem.
Njega i Mistera ne mozes porediti.

Support Velez, It's logical! ★
oni su itekako dobro zaradili od Mela, jer njegova vrijednost nije bila ni blizu 25 miliona.. a tada su dobili Zanetija i Marchionnija za male pare ako se dobro sjecam.. tako da su ustvari dobili pare i dva solidna igraca za 4-5 miliona..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- senad_flamin
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/serie-a/ ... b_IT1.html
evo malo statistike Serie A (igraci)
1.Strijelac Di Natale 10
1.Asistent Ibrahimovic 8
evo malo statistike Serie A (igraci)
1.Strijelac Di Natale 10
1.Asistent Ibrahimovic 8
-RIVALDO-
Viola je lepe pare uzela za Mela, jer je Secco bio taj koji ga je kupovao. Tesko da bi Marotta dao toliki novac za Melo dramu. Marchionni je hteo da ide zbog toga sto je sedeo na klupi, a Zanettija su dali jer je mator.Italia je napisao/la:oni su itekako dobro zaradili od Mela, jer njegova vrijednost nije bila ni blizu 25 miliona.. a tada su dobili Zanetija i Marchionnija za male pare ako se dobro sjecam.. tako da su ustvari dobili pare i dva solidna igraca za 4-5 miliona..
E sad, da li su Zanetti + Marchionni bolji od Kuzmanovica, Mela i Semiolija? To je Corvino uradio, prodao ovu trojicu, a doveo nikakve zamene.
Jeste da mu povrede kroje sastav, ali opet ne razumem neke njegove poteze.Mont0 je napisao/la: Mihajlovic ce prezivjeti jer ima dugacak ugovor (a na pocetku je istog), ako ga puste, morace mu isplatiti sve sta je trebao da zaradi, mlad je i perspektivan, i to ce ga odrzati ovu sezonu barem. Sa druge strane, ima peh da mu se povrijede najbolji igraci u timu, nije nijednom imao sve igrace, pa ga vjerovatno i zato trpe.
Njega i Mistera ne mozes porediti.
Naravno da je Prandelli trenercina, a Mihajlovic pocetnik.
Meni, ipak, najomiljeniji trener Viole je bio ucenik Abdullaha Gegica - Fatih "Il Imperatore" Terim.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kako je te sezone igrala Fiorentina, magicno. 3-3 sa Juveom u Torinu, 4-0 protiv Milana u kupu.
uzela je itekako lijepe pare jer je juve prvo trazio Di Agostina, a Udine nisu davale ispod 18 miliona ako sam dobro.. i onda se Secco naljutio i kao "namjerno" nasao novo pojacanje.. naravno da nisu dobra pojacanja toliko Zanetti i Marchionni ali za rostera su ok igraci.. i dobili su ih jos jeftino.. a od para za Mela, kasnije je Viola uzela Di Agostina kojeg bi Juve uzeo.. tako da su Viole solidno prosle tu.. ali jbgaMaGiCa je napisao/la:Viola je lepe pare uzela za Mela, jer je Secco bio taj koji ga je kupovao. Tesko da bi Marotta dao toliki novac za Melo dramu. Marchionni je hteo da ide zbog toga sto je sedeo na klupi, a Zanettija su dali jer je mator.Italia je napisao/la:oni su itekako dobro zaradili od Mela, jer njegova vrijednost nije bila ni blizu 25 miliona.. a tada su dobili Zanetija i Marchionnija za male pare ako se dobro sjecam.. tako da su ustvari dobili pare i dva solidna igraca za 4-5 miliona..
E sad, da li su Zanetti + Marchionni bolji od Kuzmanovica, Mela i Semiolija? To je Corvino uradio, prodao ovu trojicu, a doveo nikakve zamene.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JuveSissoko
- Kontakt:
kako je samo Udinese popusio zbog pohlepnosti, jer je Real davao dobre pare za D'agostina, al opet nedovoljno , mislim da su Gaetanu sjebali priliku karijere svojim apetitom za milionima, momak stvarno ima lijepu lijevicu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Napoli spasava cast Serie A u posljednjoj minuti....
Ocekujemo izvjestaj od Magice

Ocekujemo izvjestaj od Magice

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Magica skače sad, slavi čovjek, možda i za Napulj spiči noćas...sarajlija89 je napisao/la:Napoli spasava cast Serie A u posljednjoj minuti....![]()
![]()
Ocekujemo izvjestaj od Magice![]()

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- muha milanez
- Kontakt:
TO NAPOLI... svaka cast..mislim da ce daleko dogurat..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ko i Reprezentacija, jedva u grupi, na kraju šampioni, priželjkujemo takav scenario...muha milanez je napisao/la:TO NAPOLI... svaka cast..mislim da ce daleko dogurat..
odlican napoli...
jos kad donesu stoju u zadnjoj minuti
postaju jos bolji
nadam se da ce daleko dogurati
jos kad donesu stoju u zadnjoj minuti

postaju jos bolji

nadam se da ce daleko dogurati

Ova utakmica neodoljivo podseca na onu legendarnu izmedju SFRJ i Bugarske u Splitu. Nama radi pobeda, njima sve drugo (doduse i Bugarima je radila tada samo pobeda), igra napeta i rastrzana, sanse na obe strane i onda....se nebo otvorilo.
De Sanctis - broj 1 golman u Italiji, mislim na domace (Buffonoljubci i Storarijevci, odyebite u trokoracima). 6,5
Cannavaro - kapitenski. 7
Aronica - nije kiksnuo kardinalno kao sto zna. 6.5
Campagnaro - dobar kao staro vino. 7
Maggio - kretao se kao leptir, ali nije ubadao kao pcela. Sva sreca da nije cuo sta sam sve izgovorio veceras na njegov racun. 6.5
Vitale - puno je radio, ali nije nista napravio. 6
Pazienza - neinventivan. Bez Gargana je los do bola. 5.5
Yebda - jeftinija varijanta Boatenga 5.5
Zuniga - ko muva bez glave, ali ima pluca ko Cafu. 6
Hamsik - lose vece Marekiara, ali nema veze. 6
Cavani - nemam reci za opisati ovog igraca. Da ima jos nekog tog kvaliteta uz sebe, mogao bi da izuje Nordalov rekord od 35 golova u sezoni + da se krlja za zlatne kopacke i sl. 7.5
Sosa - uneo dinamizam u ekipu. 6.5
Dossena - bolji od Vitale-a, ali nista posebno.6
Dumitru - /
Mazzarri - ocekivana postavka, hrabre i pravovremene izmene, nemogucnost da se osloni na Lavezzija i Gargana mu je skratila izbor - ali je u mecu karijere ipak pobedio. 8

De Sanctis - broj 1 golman u Italiji, mislim na domace (Buffonoljubci i Storarijevci, odyebite u trokoracima). 6,5
Cannavaro - kapitenski. 7
Aronica - nije kiksnuo kardinalno kao sto zna. 6.5
Campagnaro - dobar kao staro vino. 7
Maggio - kretao se kao leptir, ali nije ubadao kao pcela. Sva sreca da nije cuo sta sam sve izgovorio veceras na njegov racun. 6.5
Vitale - puno je radio, ali nije nista napravio. 6
Pazienza - neinventivan. Bez Gargana je los do bola. 5.5
Yebda - jeftinija varijanta Boatenga 5.5
Zuniga - ko muva bez glave, ali ima pluca ko Cafu. 6
Hamsik - lose vece Marekiara, ali nema veze. 6
Cavani - nemam reci za opisati ovog igraca. Da ima jos nekog tog kvaliteta uz sebe, mogao bi da izuje Nordalov rekord od 35 golova u sezoni + da se krlja za zlatne kopacke i sl. 7.5
Sosa - uneo dinamizam u ekipu. 6.5
Dossena - bolji od Vitale-a, ali nista posebno.6
Dumitru - /
Mazzarri - ocekivana postavka, hrabre i pravovremene izmene, nemogucnost da se osloni na Lavezzija i Gargana mu je skratila izbor - ali je u mecu karijere ipak pobedio. 8
Zadnji put kad je Napoli prezimio, uzeo je Kup UEFA.muXmania je napisao/la:ko i Reprezentacija, jedva u grupi, na kraju šampioni, priželjkujemo takav scenario...muha milanez je napisao/la:TO NAPOLI... svaka cast..mislim da ce daleko dogurat..

- sarajlija89
- Kontakt:
Mogu mislit odusevljena na stadionu
Nista,sad cete kiksat u prvenstvu..pa onda nastavak prvenstva 6.januara...i onda Juve dolazi po 3 boda u Napulj,9.januara..nismo dugo tamo pobjedili

Nista,sad cete kiksat u prvenstvu..pa onda nastavak prvenstva 6.januara...i onda Juve dolazi po 3 boda u Napulj,9.januara..nismo dugo tamo pobjedili

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
ma što ti kažeš u kazanu San Paula će se svi istopiti, niko gola više neće zabiti 

- Interista di cuore
- Kontakt:
puno ce im bit 2 poraza za redom ( 6. dolaze u Milano ) tako da ce remizirat sa Juvetom 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Sad gledam inter i ove korejance...ja sta ti je imenjak profulio
ma sta dva..tri zaredom ce izgubit
...sad ce ih lecce i di michele potopit..nezz jel se chevanton vraca u ekipu ...ne gine im poraz

ma sta dva..tri zaredom ce izgubit

Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 15 dec 2010, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.