FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako moze igrati kao napadac sto da ne...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
D.Hodzic , Serbecic vjerovatno nece biti nas na proljece(a vala u ove 4 se bas i nije osjetilo puno) , Oremusu istice ugovor, imat ce 33 god.,
Rahmana i Tatara treba do kraja vikenda rijesiti. Sta i kako dalje ?
Pokusati zadrzati Milicevica , a i Ahmu bi rado gledao jos godinu, da da ono sto moze bar kao rezu. Ako bi se oslobodila sredstva za ovu 8-cu-10-toricu, vjerujem da bi ekipu mogli pojacati sa 3-4 bas dobra igraca i 1-2-cu iz PL. Samo moje misljenje

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Da je dovest kakvo krilo,a da je dobar spic 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ili ko adukor nedaj boze,a tek cruz ej,covjeka nema ni medju prvih 18 a opet tolike godine s nama,to mora da je ljubav
-
- Kontakt:
Ovom frajeru svaka cast kako nas je zapratio, bukvalno igramo koliko nam trebaMortemHz je napisao/la: ↑10 sep 2020, 17:58Dobra ''analiza''. Nadam se da će biti nešto slično i sutra, sa Astanom igramo tek za dvije sedmice tako da se ne moramo čuvati. Borac ima ok ekipu, pretenduju na sami vrh ali jedan gol u mreži Banjalučana i dosta, bitno je pobijediti sutra.Schlager je napisao/la: ↑10 sep 2020, 00:27Za ovih skoro 20 god,otkad pratim PLBH,FK Sarajevo je definitvno najjači i najzajebaniji domačin.....nikad se ne radujem gostovanju tamo,rekao bih čak,naprotiv...ne igraju na način kao mi,da od početka prave pritisak na gosta,dok se ne dadne gol ..niti kao Švabe,koje gaze 90 minuta,i daće 8 golova ako mogu...ne....skoro uvijek krenu u laganom ritmu....ako im se otvori u toj opuštenoj igri da daju gol,skoro u 90 posto to rutinski privedu kraju,daju još jedan ili nijedan,onako bez pretjeranog zamaranja,trošenja,kartona .. ako im ne krene kako treba,ili prvi prime gol,e tek onda protivnik osjeti njihovu snagu...u najmanju ruku izjednače,a najčešče i preokrenu... U zadnje 2 god,mislim da su pobjedili svakog na Koševu,osim derbija sa Željezničarem,i ova zadnja 1-1 sa Veležom,gdje su se čuvali za LŠ.....ovo pišem samo kao upozorenje našim igračima ili stručnom štabu,ako neko slučajno pročita....znači,zaboli me ona stvar "kako smo počeli" ili "dobro i bolje stojimo na terenu"...zaboli me i ako povedemo...skoro svaki,iole ozbiljniji protivnik,ispočetka djeluje da je "bolji od Sarajeva" ...drugo poluvrijeme me zanima!...kad se lomi,kad sarajevo obično postane SARAJEVO,i kad skoro svakog protivnika slome,ako im rez ne odgovara....tad sve dolazi do izražaja,i kompleks gostujućih ekipa od stadiona,čiji samo Zapad prima 18 000 ljudi,i sudije,i ime,kvalitet,tradicija kluba,gdje malo ko odoli...u Sarajevu se mjenjalo stotinu trenera,ali otkad znam za njih,uvijek je ovako bilo.......znači,drugo poluvrijeme me zanima,i tad ću vidjeti od kakvog smo materijala satkani....naravno,ako rez u prvom pol bude aktivan,što se nadam da hoće....srećno Borcu!
Igraj bordo-bijeli!

- belosevic23
- Kontakt:
Imal kakva peticija da se ukine ova Nivea reklama sa ss.ba slupat cu telefon 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas igra Bordeaux. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Matchday 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Večeras ponoviti igru iz Bjelorusija.
I Marinkovic je izjavio da se ekipe osvježila,odmorila,a motiv je tu, da preuzmemo konačno lidersku poziciju.
Nadam se kad povedemo da nećemo povuči ručnu kao na početku prvenstva, već nastaviti da napadamo i da meljemo protivnika svih 90 minuta.
Svi igrači spremni ,odmorni krenuti odmah u kost i pokazati ko je šampion.
Ebat im nanu, naninu.
I Marinkovic je izjavio da se ekipe osvježila,odmorila,a motiv je tu, da preuzmemo konačno lidersku poziciju.
Nadam se kad povedemo da nećemo povuči ručnu kao na početku prvenstva, već nastaviti da napadamo i da meljemo protivnika svih 90 minuta.
Svi igrači spremni ,odmorni krenuti odmah u kost i pokazati ko je šampion.
Ebat im nanu, naninu.
Slažem se sa tobomSamozdravlje je napisao/la: ↑11 sep 2020, 00:08
D.Hodzic , Serbecic vjerovatno nece biti nas na proljece(a vala u ove 4 se bas i nije osjetilo puno) , Oremusu istice ugovor, imat ce 33 god.,
Rahmana i Tatara treba do kraja vikenda rijesiti. Sta i kako dalje ?
Pokusati zadrzati Milicevica , a i Ahmu bi rado gledao jos godinu, da da ono sto moze bar kao rezu. Ako bi se oslobodila sredstva za ovu 8-cu-10-toricu, vjerujem da bi ekipu mogli pojacati sa 3-4 bas dobra igraca i 1-2-cu iz PL. Samo moje misljenje![]()

FKS
-
- Kontakt:
Zna li se da li je Adukor rijesio papire ?
Zuka ima li ga u Cometu ?
Zuka ima li ga u Cometu ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma kakav Aduka kako kod nas ide sporo sa papirima daj Bože da zaigra i iduce kolo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Danas Adukor trebao igrati protiv Lyona
Nema ga jos u Cometu.
Joj Koljića, čuj Borac i Željezničar glavni favoriti za osvajanje lige

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Polovinom oktobra ce Aduka zaigrat dok dobije papire i uhoda se malo. 

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Neka, nek se nadaju

Sto se mene tice nek svi kazu da mi nismo favoriti, a zna se ko ce dizati titulu u maju

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kova
Oremuš Šerbečić Miličević Hodžić
Pejović Sušić(Đokanović)
Fanimo Rahmanović Tatar
Ahmetović
Salčina i Pidru će možda odmoriti jer su u ovoj pauzi igrali dvije utakmice po 90 minuta. A vjerovatno će Jukić imati prednost u odnosu na Fanima. To bi večeras moglo izgledati ovako: Kova, Oremuš, Besim (Dupovac), Miličević, Hodžić, Pejović, Đokanović, Tatar, Rahman, Jukić, Ahmet. A prvi sastav je moja želja, ovaj drugi je realniji.
3:1 večeras za nas.
Oremuš Šerbečić Miličević Hodžić
Pejović Sušić(Đokanović)
Fanimo Rahmanović Tatar
Ahmetović
Salčina i Pidru će možda odmoriti jer su u ovoj pauzi igrali dvije utakmice po 90 minuta. A vjerovatno će Jukić imati prednost u odnosu na Fanima. To bi večeras moglo izgledati ovako: Kova, Oremuš, Besim (Dupovac), Miličević, Hodžić, Pejović, Đokanović, Tatar, Rahman, Jukić, Ahmet. A prvi sastav je moja želja, ovaj drugi je realniji.
3:1 večeras za nas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!