Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Kakav si ti klosar. Idi dijete banuj sam sebe yebo te caca tvoj kad te tako okotio.
@igrajlopte 🐦
- BlaiseMatuidi
Tri novinara ga docekala na aerodromu, ja kurcevog doceka. Sramota od kluba. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Otišli ljudi kući da spavaju, valja sutra u nove radne pobjede. I on bezobrazan, mogao je poslije ponoći nekad sletitiBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:08Tri novinara ga docekala na aerodromu, ja kurcevog doceka. Sramota od kluba.![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Placi. Mozda najjaci veznjak Juventusa u zadnjih deset godina.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:08Tri novinara ga docekala na aerodromu, ja kurcevog doceka. Sramota od kluba.![]()
Sljedece sedmice ide predstavljanje.
Tekashi je napisao/la: ↑11 sep 2020, 03:32Placi. Mozda najjaci veznjak Juventusa u zadnjih deset godina.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:08Tri novinara ga docekala na aerodromu, ja kurcevog doceka. Sramota od kluba.![]()
![]()
To govori o kavom se igraču radi.Ima da hemeroide nažulja na skemliji.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:08Tri novinara ga docekala na aerodromu, ja kurcevog doceka. Sramota od kluba.![]()
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
Al ovaj drug Nalic im je fenomen kako stigne da bude i sa Dzekom i Pjanicem gdje se god pojave,evo ga i u Barcelonu došao gledam na ovom videu . Jes' mu kasika upala,samo hoda sa njima a sve na djabalesku. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mire naucice oni da si ti Bosanac.. Sretno u Barci
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ko je taj debeli lik? Gdje god se Pjanic pojavi on mu viri iz guzice.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mnogo si nam ti pametan.gigun je napisao/la: ↑11 sep 2020, 08:47To govori o kavom se igraču radi.Ima da hemeroide nažulja na skemliji.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:08Tri novinara ga docekala na aerodromu, ja kurcevog doceka. Sramota od kluba.![]()
![]()
U Španiji gdje je COVID-19 protokol podignut do maximuma i gdje nema navijaca na tribinama pri čemu klubovi gube ogromne novce ti si fakat očekivao da na aerodromu budu masa ljudi ?
To ne govori ama bas nista o Pjanicu, to govori o tebi.
Sretno Pjanke, zasluzio si.
Godinama jedan od naboljih veznjaka svijeta. Majstor ce se dokazati i u Barci.
- BlaiseMatuidi
Ljudima treba 15k potpisa da otjeraju Bartu i to ne mogu skupit. Nema Kineza, Singapuraca i Indonezana, nema ni Barcinih navijaca u Barceloni. Dosao u plastican klub. Jos se jadnik okrece po aerodromu, trazi navijace. 
hay ba ne jedi gofna, eto rijesio si ga se, ne igra vise za onaj odvratni klub i valjda si sretan.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑11 sep 2020, 10:49Ljudima treba 15k potpisa da otjeraju Bartu i to ne mogu skupit. Nema Kineza, Singapuraca i Indonezana, nema ni Barcinih navijaca u Barceloni. Dosao u plastican klub. Jos se jadnik okrece po aerodromu, trazi navijace.![]()
pusti nas da dalje patimo uz igre bezmudog, a hvala Bogu, rijesili ste se i bh navijaca na temama juventusa.
- BlaiseMatuidi
Lovim culese danas na glistu, Bosnjaci jedite planktone u medjuvremenu. 
Imas ustanove, liječi se. Mada tesko..BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑11 sep 2020, 10:59Lovim culese danas na glistu, Bosnjaci jedite planktone u medjuvremenu.![]()
- BlaiseMatuidi
Jesi luckast, Haso.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 11:15Imas ustanove, liječi se. Mada tesko..BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑11 sep 2020, 10:59Lovim culese danas na glistu, Bosnjaci jedite planktone u medjuvremenu.![]()

Koja je svrha tvog pisanja na ovoj temi ?BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑11 sep 2020, 11:18Jesi luckast, Haso.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 11:15Imas ustanove, liječi se. Mada tesko..BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑11 sep 2020, 10:59Lovim culese danas na glistu, Bosnjaci jedite planktone u medjuvremenu.![]()
![]()
![]()
Hoces da pokazes kako si ti pametan i primjecujes detalje kod covjeka koji vrijedi desetine miliona eura ? Tj da budemo precizniji, neko je za njegove sposobnosti SPREMAN platiti preko 50 miliona eura.
Uz to nemas pojma ni o cemu pricas, niti si upucen.
Sta mislis za koju od tvojih vjestina bi neko bio spreman platiti neke novce ? Loši sarkazam, upakovani šovinizam nisu vjestine.
I šta ces ti na pecanju, ti si svakako som.
- BlaiseMatuidi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.