Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Italia je napisao/la:Heroji, hrabro u nove pohode

..vise nas ni bager iz nje nece izvuci..
 ..vise nas ni bager iz nje nece izvuci..  

adnan_nanda je napisao/la:Jedno pitanje. Jedan igrač ne smije na svaku utakmicu stavit rezultat npr 2:1? Hajd potvrdite mi ovo pa da javim svom haveru da mjenja nešto, izgubit ćemo za zelenim stolom.
Nije toliki problem pročitati pravila.13. Zabranjeno je identicno tipovanje rezultata, naprimjer sve i jedna utakmica sa rezultatom 2:0.Ako se to dogodi ekipa tog igraca gubi utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0

Kapitenu jel on stavio sveadnan_nanda je napisao/la:Jedno pitanje. Jedan igrač ne smije na svaku utakmicu stavit rezultat npr 2:1? Hajd potvrdite mi ovo pa da javim svom haveru da mjenja nešto, izgubit ćemo za zelenim stolom.

Da ova druga varijanta je dozvoljena.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kapitenu jel on stavio sveadnan_nanda je napisao/la:Jedno pitanje. Jedan igrač ne smije na svaku utakmicu stavit rezultat npr 2:1? Hajd potvrdite mi ovo pa da javim svom haveru da mjenja nešto, izgubit ćemo za zelenim stolom.
2-1
2-1
2-1
ili je stavljao ovako
2-1
1-2
2-1
2-1

zato sto je sekretar nedavno rekao da je ova druga varijanta dozvoljena

)
 ) Mi smo svi tipovali a protivnik nijedan pa eto da nas poguraš malo
  Mi smo svi tipovali a protivnik nijedan pa eto da nas poguraš malo  
NoName je napisao/la:Hajd' bolan sekretaru odmah zaključaj utakmiceMi smo svi tipovali a protivnik nijedan pa eto da nas poguraš malo

123456 je napisao/la:NoName je napisao/la:Hajd' bolan sekretaru odmah zaključaj utakmiceMi smo svi tipovali a protivnik nijedan pa eto da nas poguraš malo
Bilo bi providno obrati se moderatorima neka ih banuje do nedjelje i gotova stvar

taktika ljudi , taktikasamir_tm87 je napisao/la:123456 je napisao/la:NoName je napisao/la:Hajd' bolan sekretaru odmah zaključaj utakmiceMi smo svi tipovali a protivnik nijedan pa eto da nas poguraš malo
Bilo bi providno obrati se moderatorima neka ih banuje do nedjelje i gotova stvar
ja sam odigra i na finale i ligu pa nek me banuju odma ako oce

Italia je napisao/la:ma sta zna mesanovic iltiga elninho.. ne zna hodati, a on ce nesto da tipuje

nemojte spamatsamir_tm87 je napisao/la:Italia je napisao/la:ma sta zna mesanovic iltiga elninho.. ne zna hodati, a on ce nesto da tipuje
nemoj mi mesu dirat :$ frajer nam golove pusto

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.