FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Nebitan transfer za budućnost što je najbitnije.A ove sezone kad je bal nek je maskenbal.Ionako je sve na Conteu od Black Tuesday sastanka.
Ostaje se na tri stopera + Danilo i Kolarov.Sada je valjda sigurno da Skriniar ne ide nigdje.I moralo bi biti sigurno da dolaze Acerbi/Kumbulla.Minimalno jedan.
Jedna stvar koja mi je nejasna je kako je Godin pristao otić u je*eni Cagliari i šta je sa njegovom plaćom sada?!
Ostaje se na tri stopera + Danilo i Kolarov.Sada je valjda sigurno da Skriniar ne ide nigdje.I moralo bi biti sigurno da dolaze Acerbi/Kumbulla.Minimalno jedan.
Jedna stvar koja mi je nejasna je kako je Godin pristao otić u je*eni Cagliari i šta je sa njegovom plaćom sada?!
Darmian

Joao Mario ove sezone isplaćuje onih €40milSky: "Every club's coffer is getting hit hard at the moment because they simply cannot sell anyone because there is no money out there. All directors have told me that it is not possible to sell because no one is buying."
#Ausilio OUT
Duplo bolji igrač od Gagliashita.
Rekoh ja jutros da neće više bit veceg trošenja.Doslovno nitko se ne usudi sad transfere radit jer tko zna šta će bit od nove sezone.Pa Liverpool u zadnje dvije godine uzeo LP i Premiership,a ne smiju potrošit na Alcantaru prije nego prodaju Wijnalduma.Sve je jasno tu.Eventualno moze jos ovih razmjena bit tipa da se Locatelli i Acerbi nekako dovedu što bi bilo odlično.
Darmian ce dobit ugovor na 4 godine
A otjerase Godina
iz dana u dan sve bolje i bolje
A otjerase Godina
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Conte bas ima fetis na tog Darmiana, mislim da ga je i u Juventusu zelio.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sve se otvara da Cmario preuzme ulogu vođe u vezi 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Gaglia, Vecino, Radja, JMario, Eriksen, Barella, Sensi, Broz...
Znaci oni se četvorice trebaju riješiti, a nema sanse...
Jos samo treba da Mariu ne nadju klub, pa da ga opet gledam onako glupog...
Znaci oni se četvorice trebaju riješiti, a nema sanse...
Jos samo treba da Mariu ne nadju klub, pa da ga opet gledam onako glupog...
Darmian je Danilo za siromašne.

Od Kantea nema ništa to bi valjda svakom trebalo bit jasno,a evo i alternative:
Od Kantea nema ništa to bi valjda svakom trebalo bit jasno,a evo i alternative:
Agent confirms Inter are interested in Jean Michael Seri.
"We've made first contact with Inter, we're working on it. He's very interested because he loves Italian football and Inter are first choice for him. He loves the Nerazzurri, Conte and his style.Seri would be happy to play for Conte because he believes that is an important coach & from whom he can learn a lot. Seri doesn't want to stay at Fullham & they also want to sell. No loan, just outright deal. The price is around €18M but because of Covid-19, it can go down."
MD - Barcelona have denied that they are planning to meet with Lautaro’s agents. Without sales to cut down wage bill and to make cash in general this operation is impossible.
Doslovno svi izvori,bitni ili nebitni,izvještavaju da ovi nemaju prebijene pare.Glavno da par standardnih pacijenata na forumu misle da imaju keša za uzet Lautara samo eto kada bi htjeliCdS - Barcelona still don't have **** to match Inter's €80M-€90M (plus one player) demand for Lautaro
taj mlakonja da je jedini vezni igrac u ekipi ne bi mogo preuzet ulogu vođe
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Godinov punac je bivši igrač Cagliaria, možda neka i legenda tamo, pa pretpostavljam da Godin tamo ima i poznanika, vjerujem da poznaje mjesto i grad i da ima mjesto za zivjeti, i sto je najbitnije njemu nije 20 godina, već je skoro penzioner i onda tako traži za sebe što mirnije mjesto i atmosferu.
Probat ce se sa Realom kakva posudba sa pravom otkupa za Reguilona. Uhhhhh kako bi nam taj sjeo... 
#Ausilio OUT
To ako mu Nicolo presadi jedno svoje jaje
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ništa ja ne izmišljam.. Traži se LWB po formuli loan+option to buy.. Par imena je u igri, a ovaj mi djeluje kao najrealnija opcija jer klub s Realom ima najbolje odnose.
#Ausilio OUT
Djeluje tebi,ne djeluje ovima u klubu 
- tutankamon1905
- Kontakt:
Skontaj samo da bi svi navijaci bili presretni s Reguilonom i odma znas da nikad nece doc..
#Ausilio OUT
Smiješno je pričati da Bayern nema 3-5 miliona da uzme Perišića i to nakon osvajanja LP, a još smješnije da bi Alaba igrao u Interu i da bi mu Inter dao platu koju Zahavi traži a to je 20-25 milona €.Denchi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:59Ja sam se nadao da ovi uzmu Perisica a mi tom lovom AlabuSiamoNoi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 12:05Bayern odustao i službeno od Perišita.Eto kakva je situacija kad oni nemaju 3-5 milja više da se postigne dogovor.Liverpool pak ne može Alcantaru dovest bez da Wijnalduma prodaju.Neće nitko doć više ni ovdje od ovih transfera preko 10ak M odmah da vam kažem.Pa eno i Barcelona koja se razbacivala na sve strane i glumila nekadašnji Real Madrid nema za kruh ovo ljeto.
Jbg sanja i nada umiru zadnje![]()
Liverpool je u dvije godine osvojio LP i Premiership pa moraju prodat Wijnalduma da bi mogli dovest Alcantaru.Tako da nikoga ne bi trebalo čudit ako Bayern važe oko 3-5 M.Takva je situacija u cijelom svijetu trenutno.Moš mislit kako City ne bi isplatio za Messija da se nije desilo to što se desilo.
Uglavnom,nije da nemaju nego je svaki milijon sada bitan i tri puta se razmisli prije nego se uloži nešto.A zašto bi i dali 3 M više za prosječnog igrača koji bi im bio backup i uz to traži veliku plaću jer je u svojoj imbecilnoj glavi nekakva kvazi zvijezda.

Uglavnom,nije da nemaju nego je svaki milijon sada bitan i tri puta se razmisli prije nego se uloži nešto.A zašto bi i dali 3 M više za prosječnog igrača koji bi im bio backup i uz to traži veliku plaću jer je u svojoj imbecilnoj glavi nekakva kvazi zvijezda.
Romano (Sky) on the rumor that Vidal is flying to Italy.
“We’ll let you know when he’s coming. This negotiation has been done for days now & Vidal will join Inter. No real news yet because the final details are being completed & will be done soon. Then he will travel to Milan.”
Tko je ovajBrazil - Santos president has authorized agent of Kaio Jorge (18 years old and massive talent) to start negotiation with Inter
Apparently earlier this year, Santos rejected €18M offer from Juventus for him.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.