BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Ted Mosby
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Ted Mosby » 15 dec 2010, 23:02

Nadam se da ovo ispadanje neće se odraziti na sljedeću prvenstvenu utakmicu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 15 dec 2010, 23:03

Poserem se u usta onom ko Primeru Division smatra naboljom ligom na svijetu.Bruka za fudbal.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 15 dec 2010, 23:03

CRY ME A RIVER!!!

ALles ist vorbei, alles ist vorbei!!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 dec 2010, 23:03

neviđen ciganluk od strane španaca. da sam znao da ću ovako nešto gledati, sigurno ne bih ostao uz male ekrane.
pa zar je moguće da ih grčevi hvataju od polovice drugog poluvremena, svaki faul nad njima moraju da odboluju i da sačekaju da "hitna" dođe. fuj, fuj.
znao sam kakvi su, ali ovako nešto sam mogao ušparati sebi, naime ostao sam bez noktiju. :evil:
jedem im hljeb folirantski. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 dec 2010, 23:03

Treba cestitati igracima jer nije do njih nego do spanskih cigana...ljudi ja nezz kako vi na sve gledate al onaj Bender ce biti sjajan igrac,dugo mi se neko kao razarac nije svidio kao on veceras,svaka mu cast momak je odlican..
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 dec 2010, 23:04

BVB nije imao srece ove sezone u EL, nije imao iskustva i nije imao znanja. Kao sto sam rekao promasaj Lwandowskog ce BVB skupo kostati i to se na kraju dogodilo. Pisonju necu ni komentarisati.
Steta pa zabari dadose gol u 90.minuti.
Nemojte govoriti da je ono antifudbal ljudi, pa oni igraju najljepsi fudbal na svijetu, a mi po njima ne znamo sastaviti s loptom. Bilo bi dobro kada bi FIFA za ovaj ciganluk Italijana i Spanaca uvela kao neki vid kazne tj. da protivnik dobije korner, pa bi vidjeli kako bi odmah ustao na noge.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 dec 2010, 23:09

Dosta utakmica Premijer lige BiH sam pratio... ovaj CIGANLUK valjanje i sve to nisam bio u prilici da vidim.( u 93min. ja mislio ponovi se slucaj Puerta , pada neko na 35 m kao pokosen )...Za svo njihovo valjanje u drugom poluvremenu, kriv je sudija !---kakve im je samo prekrsaje sudio u skok igri , te onaj Lewandoskog :D to me stvarno iznerviralo....

Ispali smo jer se nismo valjali protiv PSG-a u Dortmundu !!!!!!!!!! nista od sad imamo iskustvo,ali pedantni Nijemci ja mislim da jos ne vjeruju sta ih je snaslo :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 dec 2010, 23:14

Ja samo ne kontam kako iz godine u godinu ovakve stvari prolaze korz sudija...hoce li se ikad rijesiti ovaj ciganluk...Palop 5 minuta ceka da mu sudija pokaze zuti karton...zar nije logicno u takvoj situaciji svirati indirekt pa ce razmisliti sljedeci put...
Razocarala me Sevilla maksimalno,gori su od italijanskih cigana...

@HzBvB

I drago mi je sto se nisu valjali protiv Psg-a...jbs. takav fudbal....zivila nama Bundesliga :D

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 dec 2010, 23:35

adnan24 je napisao/la:Ja samo ne kontam kako iz godine u godinu ovakve stvari prolaze korz sudija...hoce li se ikad rijesiti ovaj ciganluk...Palop 5 minuta ceka da mu sudija pokaze zuti karton...zar nije logicno u takvoj situaciji svirati indirekt pa ce razmisliti sljedeci put...
Razocarala me Sevilla maksimalno,gori su od italijanskih cigana...

@HzBvB

I drago mi je sto se nisu valjali protiv Psg-a...jbs. takav fudbal....zivila nama Bundesliga :D
Zivjela !!! :D :D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 dec 2010, 23:40

Ma možda im je i bolje što su ispali. Sad se mogu fokusirati na BL, jer ne vidim neku prejaku klupu koja bi mogla izdržati ovaj tempo na duže staze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 dec 2010, 23:41

Virtu4l je napisao/la:Ma možda im je i bolje što su ispali. Sad se mogu fokusirati na BL, jer ne vidim neku prejaku klupu koja bi mogla izdržati ovaj tempo na duže staze.
Mudro zboris !

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 15 dec 2010, 23:41

trenutno jedini cestit bundes klub u ligi - uvijek su igrali cestito i kad gube i kad dobijaju a ne ko ovi ostali klosari ne znas je l mirisu il smrde...

zao mi dortmunda bila bi to kruna strasne polusezone i kao klinac sam je volio samo za to sto je bio klub obicnih radnika koji zive za otic na vest falen u napuniti ga do kraja...

ostaje jos uvijek cista statistika koja kaze da nema poraza.... sto je jos uvijek fantazija...
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 15 dec 2010, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 dec 2010, 23:41

Aj tinks rezultat iz real. :evil:

Pratim fudbal preko 15 godina i moram priznati da ovakvu ciganiju i antifudbal nisam vidio za to vrjeme. Mislim da je vrijeme da se povuku neki radilkalni potezi u FIFI i UEFI po ovom pitanju. Palop je od 35. minute otezao sa svakim izbijanjem, a onaj majmun Zokora je 15 puta pao na travu od bolova. Koje smeće. Ovo je neviđeno. Čitavo drugo poluvrijeme igrači Seville su proveli u valjanju, foliranju, cigančenju, etc., i jednostavno nisu dali da se utkamica igra. Sudija je amater i ne znam ko njega postavi da sudi ovako bitan meč. Uvjeren sam, da su Klopp i igrači znali da ih nešto slično čeka, ne bi doputovali u Sevillu i puno bi im, kao i nama navijačima, lakše bilo da se tekma registrovala 3-0 za ovo smeće od kluba, igrača, i kompletene nacije, neg' da ovo večeras dožive. SRAMOTA za fudbal. :!:

Što se tiče same tekme, dobro smo krenuli, spretno zabili i igrali dobro u narednih 20-ak minuta. naša najveća slabost su visoke lopte, i radi toga smo večeras primili dva gola. Pišonja je amaterski odigrao i poklonio meč ovim ciganima sa onom katastrofalnom reakcijom. ****** su odigrali dobro u drugom dijelu prvog poluvremena i zasluženo su poveli, mada je Lucas morao bolje reagovati u onoj šansi nakon 1-1.

Drugo poluvrijeme smo odlično otvorili i Subotić je poravano rezultat nakon odlično izvedenog kornera Sahina, ali nisam ni slutio da je to kraj meča. Sudija je komotno mogao odsvirati kraj nakon tog momenta, jer do kraja nije više bilo fudbala. Loše smo igrali u drugom dijelu, mislim da je i Klopp prerano uveo Lewu i da smo izgubili kontrolu u veznom redu, pa smo samo išli na duge lopte, a koje nam nikad nisu donijele neki uspjeh u toku ove sezone. Gotze je odlično počeo, ali se izgubio nakon 20. minute i do kraja je izgubio tucet lopti. Ali moram naglasiti, da jednostavno i nismo mogli igrati nakon što su ****** počeli sa svojim antifudbalom. Pichke znaju igrati, ali jednostavno su odlučili da cigančenjem prođu dalje i u tome uspijevaju već godinama. Molim Boga da više nikad protiv sličnog smeća ne odigramo utakmicu, pa makar nikad više i ne vidjeli Europu dok UEFA ovakvo ponašanje na počne sankcionisati. :!:

Sudija je posebna priča, jer uvjeren sam da je 95% sudaca u PL BiH bolje od njega. Koliko je navlačio za ******, to je i Saša Matić primjetio. Par puta nam upropasti priliku za kontru ne poštujući prednost, nesankcionisanje igrača Seville radi grubih prekšaja, valjanja, glumatanja, otezanja prilikom svakom prekida i onaj šou na kraju kada je vratio loptu da se ponovo izvede gol-aut. :evil: :lol: Koja smijurija od čovjeka je onaj Palop. :evil: Smeće. :!:

Nismo imali sreće ni sa ovom grupom, ni u prvom meču sa Sevillom, gdje nas sudija unakazio, pa ni u dvomeči sa PSG-om, a ovo večeras je već dovoljno prokomentarisano. ****** su to, uvijek bili, i ostaće zauvijek. to se nikad neće promjeniti dok neko ne odluči da stane ovome ukraj.

Ako ništa, naši omladinci su stekli iskustvo za godine oje dolaze, i da se ne može pobjediti samo igrom. Poučeni večerašnjim cigančenjem, samo se nadam, da neće početi da uzimaju časove glume, jer je izgleda i ona potrebna da bi napravio uspjeh u današnjem fudbalu.

Sad se možemo koncentrisati samo na BL, a nadam se da su igrači izašli jači nakon večerašnjeg meča, i da ćemo nastavati sa dobrim igrama i rezultatima.

Koji je odmor gledati mečeve u BL, bilo kojih timova, nego ovako sramotu priređenu od kluba iz zemlje, koja tobože važi za perjanicu modernog i lijepog fudbala. :roll:

BVB :mrgreen:
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 16 dec 2010, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 15 dec 2010, 23:44

Pa sta ocekivati od Spanaca. Nema vece ciganije od njih i Portugalaca, sramota. U 80. minuti se Lewandowski okrece i krece sam prema golu a ovaj iz Seville pada ko pokosen. Pa jbm ti fudbal, ne moze ovo ovako dalje. Ovo se mora rijesiti. Al nema veze idemo dalje. Ostaje nam samo jedan front na proljece i velika zaliha i sve snage usmjeriti na osvajanje titule. Skupilo se nesto malo para, iskustva a i koeficijent se popravio.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 dec 2010, 23:46

Zamislite onako valjane u Bundesligi i Premiershipu. I još neko kaže Primera najbolja liga. Po meni Premiership je no1 a zatim slijedi Bundesliga
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 15 dec 2010, 23:46

Sta reci nakon ovog svega nije lahko stvarno nama navijacima Dortmunda :( ... Bezveze smo ispali u ovoj grupi smo imali kvaliteta proci dalje a ispali smo losiji od PSGA i SEVILLE, tako VELI rezultat a semafor no ko je pratio sve utakmice BvB zna da smo zasluzili prolaz al sto nam to sve sada vrijedi kada je prosao Antifudbal po ko zna koji put u evropi...

Danas se dokazalo da se tesko vaditi u zadnjim utakmicama i da stvari treba rjesiti kod kuce, gdje smo minimalno trebali jos 4 boda izboriti, a ne 2... U tim utakmicama nam se jednostavno nisu neke stvari poklopile i kao sto kaze drug HSV Lewin promasaj nas u crno zavio i na kraju krajeva ruku na srce NE ISKUSTVO u svim tim utakmicama je presudilo... No dobro ta ne sreca ce se u toku sezone vratiti u srecu i tako ce to biti izjednaceno ako izborimo ligu prvaka veliki uspjeh za BvB a o tituli da ne pricamo tad bi se napio od srece ko deva, jer to cekam od 2002 :D ...

Da se malo vratim na antifudbal da antifudbal hara evropom kad se samo sjetim koja je ekipa s kojim fudbalom prosle godine osvojila LP zlo mi je, da jedan Inter 90 minuta na Camp Nou predje jednom centar i izbaci Barcelonu koja ih kolje citavu utakmicu hebo onda fudbal... Ili taj isti Mourinho ove sezone naredi Ramosu i Alosnu da dobiju zute kartone na onakav nacin i Uefa to onako blago kazni, stvarno treba poduzeti nesto protiv tog jer to nema veze sa fudbalom... Hajde ok neka se ekipa brani neka igra defanzivno ali neka ne igra PRLJAVO ! To isto danas je radila SEVILLA, sa onakvim sastavom treba daa igraju eksplozivan fudbal atomski fudbal a oni igraju ko Laktasi ili Orasje ili Dinamo ( Bez uvrede DINAMO ali danas ste razocarli ), ono valjanje se mora pocet kaznjavati onako bezobrazne golmane kao Palopa ne znam kako god ANTIFUDBAL hara evropom to se danas vidjelo to se prosle sezone vidjelo.. Samo se nadam da ce Barca sve redom pregaziti i pokazati i ukazati cjelom svijetu da se moze osvajati i na fer nacin titule !
BvB Echte Liebe !!!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 15 dec 2010, 23:47

Ne cudi ovo od Spanaca,sjetimo se samo SP-a i utakmice s Cileom.Jednostavno,'rupe u zakonu' se koriste. ;)
Steta za BVB koja bi sigurno dogurala najmanje do polufinala ako ostanu u ovoj fenomenalnoj formi.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 dec 2010, 23:50

@ Virtu4l @ HzBvB

U neku ruku jeste bolje ali ipak ovo je ono za sta su se borili citavu proslu sezonu a vjerujem da su prosli da bi mogli daleko dogurati...a i novci su igri kao i europski koeficijent koji je usput sa 14,8 porastao na 23,8 ove sezone :D

@Hare

To mi i jest najgore od svega...ova Sevilla je odlican tim koji itekao zna igrati fudbal ali oni se odluce za ovaj ciganluk...hajde da ne znaju pa uredu,nemaju sta drugo a ovako su mi bas pali u ocima a bili su jedan od rijetkih spanskih klubova koji sam respektovao.

@Ted Mosby

Slabo ljudi cijene tako nesto...vazno je da se pobjedi pa kako god...sve je manje klubova koji cijene prave vrijednosti ovog sporta :D ...
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 15 dec 2010, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 15 dec 2010, 23:51

van gall je napisao/la:Treba cestitati igracima jer nije do njih nego do spanskih cigana...ljudi ja nezz kako vi na sve gledate al onaj Bender ce biti sjajan igrac,dugo mi se neko kao razarac nije svidio kao on veceras,svaka mu cast momak je odlican..
Bender i Sahin su najvaznije karike u BVB-u. A ovaj mali Bender ce moci birati klub gdje da igra. Uskoro ce uslijediti i poziv u reprezentaciju i mislim da ce u buducnosti potisnuti Khediru iz reprezentacije. Ja ga svaku utakmicu pomno pratim i gotovo da nema utakmice u kojoj je podbacio.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 dec 2010, 23:54

adnan24 je napisao/la:To mi i jest najgore od svega...ova Sevilla je odlican tim koji itekao zna igrati fudbal ali oni se odluce za ovaj ciganluk...hajde da ne znaju pa uredu,nemaju sta drugo a ovako su mi bas pali u ocima a bili su jedan od rijetkih spanskih klubova koji sam respektovao.
Sevillu sam gledao protiv Almerie, Villareala i Getafea, bili su toliko jadni da ne mogu povjerovati da im Borussia večeras nije utrpala 3-4 komada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.