FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Riziko
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Riziko » 27 avg 2020, 22:29

Ali najjači su ovi naši navijači što kritikuju igru, teraju trenera nakon pobjeda, to samo kod nas ima.

Do uprave je, tim treba pojačati.
Vladi bi tu našao zamjerku, traži igrača, ako i mi laici vidimo da klupe nemamo, a i prvih 11 je diskutabilno.

Treba u pon Krupu dobiti kako znamo i umijemo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 avg 2020, 15:28

Ja to opraštam na godine...i ja sam prije 15-20 god mislio da sam najpametniji....da najbolje znam kakva formacija treba biti biti,koliko ofanzivni ili defanzivni trebamo biti.....ko treba igrati,ko nema pojma..koja Uprava je dobra,koja je losa,koga volim,koga mrzim...ali nekako ,otkad sam ostario,shvatio sam da sam ja jedan obični navijač,nisam ni revizorska kuća,da gledam kakvo nam je poslovanje..kako finansijski stojimo,kome smo dužni,kome nismo..da nemam ni položene licence da sam neki stručnjak,da ne mogu na terenu prepoznat dal je 4-4-2,ili 3-5-2,a kamoli šta više :( ..da se treneri mjenjaju ko na traci (nažalost :( ).po čemu više ličimo na seosku zadrugu,nego na klub.....samo Palermo je imao u Evropi više smjenjenih trenera nego mi...znamo gdje su sad :( ..da čak ni sa političke strane ,ne treba da se zamaram time,jer već 25 god su tu u klubu neki koji mi nimalo politički nisu bliski...mogu i skapati da ne dočekam nekoga koga bih volio sa političke strane....Otkad sam to spoznao prije par godina,otad samo navijanje...ljubav...pametovanje i strategije me ne zanimaju uopšte!

jedanjeborac
Kontakt:

Post Postao/la jedanjeborac » 30 avg 2020, 21:27

Cilje je ostvaren.
Srce puno.
Ekipa će napredovati u tom sam siguran.
Malo i sreće da pogleda sutra.
Za Srbiju!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 31 avg 2020, 13:26

Rio Ave u Banja Luci.

Prvo dobiti večeras Krupu, pojčati se na pauzi, pa pokušati bar bod na "koševu" a onda ćemo se pozabaviti sa simpatičnim brazilcima iz portugala.
[/quote]

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 31 avg 2020, 20:35

Ima li igdje stream neki ? Hvala
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 31 avg 2020, 21:01

Meni ovaj Cruz izgleda sasvim korektno sa Markom na štoperu, dosta sigurnije nego sa Janičićem ili Milojevićem.
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 sep 2020, 19:07

Fighter1926 je napisao/la:
31 avg 2020, 21:01
Meni ovaj Cruz izgleda sasvim korektno sa Markom na štoperu, dosta sigurnije nego sa Janičićem ili Milojevićem.
Za Cruza nemam pojma,nisam stekao nikakav stav,ni pozitivan,ni negativan.....do neke jace utakmice...Protiv Krupe na nasem stadionu,vjerujem da bih i ja u paru sa velemajstorom Jovanovicem ostavio dobar utisak :cool:

Sto se ostalog tice,meni ovo djeluje savrseno!
Sa sasvim prosjecnim timom,i tri vanserijska igraca,prvi smo na tabeli..cak i ubjedljivo najefikasniji u Ligi.....prosli pretkolo u Evropi.....BRAVO!!!

Ne treba ni pred ovim Portugalcima skidati gace,ni slucajno!
Dobro se sjecam da je Zrinjski,prije 2,3 godine igrao protiv Brage,koja je institucija za ove...Braga je zadnjih 10-15 god,stalno medju prve tri tamo,uvali se izmedju Benfice,Sportinga,Porta.....a ovi dva puta u istoriji bili peti.......i to dvije utakmice je Zrinjski igrao protiv Brage.....I da je samo jedan gol odlucivao,cini mi se...a ovdje jedna utakmica,i to u BL!
..Ni slucajno se ne predavati!!!!!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 sep 2020, 19:15

Schlager je napisao/la:
01 sep 2020, 19:07
Fighter1926 je napisao/la:
31 avg 2020, 21:01
Za Cruza nemam pojma,nisam stekao nikakav stav,ni pozitivan,ni negativan.....do neke jace utakmice...Protiv Krupe na nasem stadionu,vjerujem da bih i ja u paru sa velemajstorom Jovanovicem ostavio dobar utisak :cool:

Sto se ostalog tice,meni ovo djeluje savrseno!
Sa sasvim prosjecnim timom,i tri vanserijska igraca,prvi smo na tabeli..cak i ubjedljivo najefikasniji u Ligi.....prosli pretkolo u Evropi.....BRAVO!!!

Ne treba ni pred ovim Portugalcima skidati gace,ni slucajno!
Dobro se sjecam da je Zrinjski,prije 2,3 godine igrao protiv Brage,koja je institucija za ove...Braga je zadnjih 10-15 god,stalno medju prve tri tamo,uvali se izmedju Benfice,Sportinga,Porta.....a ovi dva puta u istoriji bili peti.......i to dvije utakmice je Zrinjski igrao protiv Brage.....I da je samo jedan gol odlucivao,cini mi se...a ovdje jedna utakmica,i to u BL!
..Ni slucajno se ne predavati!!!!!
Da si živ i zdrav prije 12 godina :mrgreen:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 sep 2020, 20:33

Evo vam jedna provjerena Boban Georgiev iz Radnika Surdulica u banjalučki Borac

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 sep 2020, 10:40

Više bi me obradovalo da dođe Marin Ljubičić...Deficitarnija je pozicija,a ima vrhunski CV za igrača koji dolazi u ovu Ligu.Pritom mislim da je i prošlu sezonu odigrao vrhunski,mislim čak i grupnu fazu Evrolige sve utakmice,a ne da je nekad bio dobar igrač,kao Mirić,Vujaklija ili Đilas :D

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 02 sep 2020, 11:11

Valjda se pregovara i sa njim opet...

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 04 sep 2020, 09:23

Što se tiče Cruza, ti ljevonogi štoperi su na cijeni po evropi. Uz rad sa njim, malo iskustva, utakmica u nogama, mogao bi se tu klub solidno opraiti.
Biće ga zanimljivo gledati protiv jačih ekipa, pogotovo kad se branimo jer tu su štoperi na udaru.
Na prvu, ima fin pas, to je veliki plus kod njega. Loše se postavlja. Dobar skok ima.
Mislim da bi mogao biti pogodak ispod radara, i to dobar.

Georgijev je vjerovatno umjesto Žaloa.

Da hoće Ljubibič doći i igrajmo. Mislim da neće napadača dovoditi.
[/quote]

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 10 sep 2020, 00:27

Za ovih skoro 20 god,otkad pratim PLBH,FK Sarajevo je definitvno najjači i najzajebaniji domačin.....nikad se ne radujem gostovanju tamo,rekao bih čak,naprotiv...ne igraju na način kao mi,da od početka prave pritisak na gosta,dok se ne dadne gol ..niti kao Švabe,koje gaze 90 minuta,i daće 8 golova ako mogu...ne....skoro uvijek krenu u laganom ritmu....ako im se otvori u toj opuštenoj igri da daju gol,skoro u 90 posto to rutinski privedu kraju,daju još jedan ili nijedan,onako bez pretjeranog zamaranja,trošenja,kartona .. ako im ne krene kako treba,ili prvi prime gol,e tek onda protivnik osjeti njihovu snagu...u najmanju ruku izjednače,a najčešče i preokrenu... U zadnje 2 god,mislim da su pobjedili svakog na Koševu,osim derbija sa Željezničarem,i ova zadnja 1-1 sa Veležom,gdje su se čuvali za LŠ.....ovo pišem samo kao upozorenje našim igračima ili stručnom štabu,ako neko slučajno pročita....znači,zaboli me ona stvar "kako smo počeli" ili "dobro i bolje stojimo na terenu"...zaboli me i ako povedemo...skoro svaki,iole ozbiljniji protivnik,ispočetka djeluje da je "bolji od Sarajeva" ...drugo poluvrijeme me zanima!...kad se lomi,kad sarajevo obično postane SARAJEVO,i kad skoro svakog protivnika slome,ako im rez ne odgovara....tad sve dolazi do izražaja,i kompleks gostujućih ekipa od stadiona,čiji samo Zapad prima 18 000 ljudi,i sudije,i ime,kvalitet,tradicija kluba,gdje malo ko odoli...u Sarajevu se mjenjalo stotinu trenera,ali otkad znam za njih,uvijek je ovako bilo.......znači,drugo poluvrijeme me zanima,i tad ću vidjeti od kakvog smo materijala satkani....naravno,ako rez u prvom pol bude aktivan,što se nadam da hoće....srećno Borcu!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 11 sep 2020, 16:54

Treba izaći i pokušati odigrati kao da se u Banja Luci igra, pa šta bude.
Nije ni sramota izgubiti ako se ljudski potučemo, ipak je Sarajevo kvalitetnije od nas u ovom trenutku.

Kod nas je dilema lijevi štoper, Kruz ill Ćosić, lično očekujem Ćosića. Desno će Aco. Brtan uz Vladana, dok bi gore napad trebao biti isti. Mada bi možda volio da sa Markovićem proba.
[/quote]

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 sep 2020, 17:24

Sarajevo uopste nije uslo dobro u sezonu. Velez je mozda i zasluzio pobjedu, Tuzla C sigurno jeste. Njima su cesto ova otvaranja sezona i nastavci na pola teski, ne izgledaju mi ni sada sampionski,gladno ili kao favorit protiv bilo koga. A sigurno ih se ne treba plasiti ekipa koja ima Vranjesa, Zakarica ili Ziljkica u napadu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 11 sep 2020, 17:33

Gledao sam ja i Velež i TC i odlični su bili, naročito Tuzla.
Fora je što su te ekipe brže od nas, možda nisu kvalitetnije pojedničano, ali imaju brzinu, i obe ekipe imaju boljeg klasičnog napadača, što je u ovoj ligi i dalje maltene primarno.
Naši napadači ne mogu dati gol, gotovo ni slučajno. Mladi jesu, iz lige RS obojica (Kajkuta ne računam), ali morali bi biti produktivniji.
Vidjećemo večeras, bod je meni super, sva tri bi bila baš premija i u ovom ranom dijelu sezonu.

Volio bi da odigramo dobru utakmicu, lli bar veći dio.
[/quote]

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 sep 2020, 19:14

Riziko je napisao/la:
11 sep 2020, 16:54
Treba izaći i pokušati odigrati kao da se u Banja Luci igra, pa šta bude.
Nije ni sramota izgubiti ako se ljudski potučemo, ipak je Sarajevo kvalitetnije od nas u ovom trenutku.

Kod nas je dilema lijevi štoper, Kruz ill Ćosić, lično očekujem Ćosića. Desno će Aco. Brtan uz Vladana, dok bi gore napad trebao biti isti. Mada bi možda volio da sa Markovićem proba.
Druze.hebe mi se za utisak....Sarajevo 4,5 puta vise izdvaja na plate,nego Borac,i sad ja da tu nesto patim za tika takom,posjedom...boli me ona stvar....Daj nesto slicno kao lani,ali samo sa drugim ishodom :D ...Da podsjetim,na Kosevu smo se momacki drzali....Sarajevo nam nista nije napravilo,apsolutno..osim onog penala nedosudjenog nad Milanovicem,ono bih ja svirao :lolno: :lolno: ....Znaci,nijednu polusansu nam nisu stvorili citavu utakmicu...i u 75 min,Sale pogadja stativu...kod 0-0...i to paralelno sa linijom se lopta odbija :( :( ....i ,naravno,stize kazna oko 90 minute,neki odbijanac,Ahmetovic....
Daj istu igru,isti odnos snaga,samo sa drugacijim ishodom!!

Bod ko kuca....Pobjeda-DOCEK! :cool:

AJ BORAC!!!

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 11 sep 2020, 19:20

Gledam sastave sad, ima da nas pregaze ko plitak potok, kakav borovcanin i milojevic protiv ovakve ekipe...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 sep 2020, 19:22

jesu jaci,ali nije sportski se predavati...Nisu Mancester :D

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 11 sep 2020, 19:26

Ma znam, ali ti protiv one 4 ale guras klincee...pa prosle sezone Rahmanovic nas je sam pobjedio, ne ide mi Vlado u glavu, umjesto da stavi Acu desno i Vojnovica na stoper...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.