I meni je mata prije bila draga no imam nastavnicu koja previše zahtjeva teoriju što bi se reklo,a fizike se zbog toga užasavam jedini problem iz kojeg mi neće biti 5 je fizika zbog teorije.Tako iz hemije teoriju ne znam,ali formule sve znam i dobra mi sad nastavnica više traži formule i bitno znanje nego štrebanje pa imam 5.Najbolji sam učenik u razredu,ali šta god treba štrebat tu zapnem
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Joj šta mali pitar ne zna
I meni je mata prije bila draga no imam nastavnicu koja previše zahtjeva teoriju što bi se reklo,a fizike se zbog toga užasavam jedini problem iz kojeg mi neće biti 5 je fizika zbog teorije.Tako iz hemije teoriju ne znam,ali formule sve znam i dobra mi sad nastavnica više traži formule i bitno znanje nego štrebanje pa imam 5.Najbolji sam učenik u razredu,ali šta god treba štrebat tu zapnem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Veoma jednostavno, izbrises na 3600 jednu nulu, tj. 360, a na drugom, po galileovom principu fotometrije brises 3 nule tj. ostane ti 1Samo F.K.S !! je napisao/la:Posto mi ovo skracivanje lose ide , ako skratim po dvije nule od 3600 i 1000 koliko ostane ?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Dobro profesore da mi ti ne rece da je logicno ne bih skontao nikadUnica_Liverpool_ je napisao/la:A tbjrb pa logičnoSamo F.K.S !! je napisao/la:Posto mi ovo skracivanje lose ide , ako skratim po dvije nule od 3600 i 1000 koliko ostane ?
Ma nema na čemu... Volim da pomognem
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma mogu ja sve znat samo sto volim da drugi razmisljaju umjesto mene 
Tako ćeš glup ostatSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma mogu ja sve znat samo sto volim da drugi razmisljaju umjesto mene
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- King Kenny
- Kontakt:
Jel ima neko link za skidanje klipova s youtuba u raznim formatima...da ne trazim sad po netu...
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
probaj sa youtube hd downloader koristim ga i pre pre zadovoljan samKing Kenny je napisao/la:Jel ima neko link za skidanje klipova s youtuba u raznim formatima...da ne trazim sad po netu...![]()
Hvala unaprijed
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:djeste šupci
Gdje si citizen pic.kin dime okle tebe ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Citizen se izgleda brine da ćemo svi preko granice, pa je sad češće na chatu.
Ne brini, nećemo/neću/ ti još u goste. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
dos'o u kontrolu da vidim sta bagra ovdje kenjaSamo F.K.S !! je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:djeste šupci
Gdje si citizen pic.kin dime okle tebe ?
i nemoj brate jos - jos uvijek sam u debelom minusuCitizen-X je napisao/la:Monolog je napisao/la:@Citizen se izgleda brine da ćemo svi preko granice, pa je sad češće na chatu.Ne brini, nećemo/neću/ ti još u goste.
razmisljam o šani lagano al dje cu to pod stare dane...
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 15 dec 2010, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam, zato ti i ne dolazim. Btw, sad ću ti biti bliže, možda ti se samo javim porukom:"Uključi bojler, a stavi pive nek' se hlade".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
da je kakih para da se zakuhamo zajednicki 'nako i zapijemo ko klosariMonolog je napisao/la:I ja sam, zato ti i ne dolazim. Btw, sad ću ti biti bliže, možda ti se samo javim porukom:"Uključi bojler, a stavi pive nek' se hlade".
sutra mi pravi firma megaparti pa cu da iskoristim priliku da se olješim momacki
al ima zaeb - radim nocnu pa cu morat dobro da povedem racuna
kontam šefa izgurat sa polit'čke govornice dok bude srao da ga gurnem i da kazem svima da imam himnu:
SEEEEEEJDEEEEFUUUUU MAAAAAJKAAAAA BUUUUDJAŠEEEEE
Kad je drustvo tu,i party na nivou,za sve ostalo me zaboli napoleonCitizen-X je napisao/la:ode jetra mladitju ode jetraharry_90 je napisao/la:Pijem !
Sta vi radite ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Laka vam noc i sretno mi sutra na kontrolnom !
ce iks znas da se samo zezam nemoj mi te price odma
ce iks znas da se samo zezam nemoj mi te price odma
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 16 dec 2010, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Citizen-X
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ybo ti sve kad mene balavurdija zove pitchkinim dimom cuj ode na kontrolni
Otelo se sve kontroli od kako vize ukinušeCitizen-X je napisao/la:ybo ti sve kad mene balavurdija zove pitchkinim dimom cuj ode na kontrolni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 160 gostiju.