De ziv bio od sad napisi da i ne primimo nijedanrobertkosar je napisao/la: ↑11 sep 2020, 21:49på Da se citiramrobertkosar je napisao/la: ↑11 sep 2020, 10:49Sve ispod 4 gola u mrezi dodickovih cetalja smatram neuspijehom![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koe prvi
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Svaka cast momcima, nadam se samo da cemo se malo sabrati u odbrani, a svakako ce tome kumovati i skori povratak Serbecica (nadam se). Neko je spomenuo da Tatar i Rahmanovic treba da se prodaju, a ja se iskreno nadam da ce neko drugi otici jer su oni nasa osovina vec par godina.
P.S. Rahmanovic nije dobio zuti
P.S.S. Salcina treba malo odmoriti, momak je na ivici da pregori. Pidro mora odigrati svih 90 minuta protiv Olimpika.
P.S. Rahmanovic nije dobio zuti

P.S.S. Salcina treba malo odmoriti, momak je na ivici da pregori. Pidro mora odigrati svih 90 minuta protiv Olimpika.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
50 puta bolji od Hodžića, ma šta 50, 500...feniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 21:48Kako prije gola Mirko presjece i baci se na onu loptu.
Smiješno koja razlika, prvi put nakon 100 godina osjetiš da imaš beka u oba pravca, strašan meč Oremuša.
Benjo je suho zlato, lik ima finišing ko Ronaldo, ne sjećam se kad je promašio šta

Pejović, Rahmanović fantastični.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Kockoglavi
- Kontakt:
Rahmanu se bas nesto igralo protiv borca
-
- Kontakt:
Kroz onu spodobu bi prosla kao protiv veleza.feniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 21:48Kako prije gola Mirko presjece i baci se na onu loptu.
Lik je zilkica u dzep strpo
Odlično, ne znam zašto ali sam imao osjećaj da u svakom trenutku, možemo dati gol. Konačno imamo pravog beka, treba nam napadač dok nije kasno. Salčin slad danas, Ahmet takođe. Zato imamo Amara,Benju, Pejovića itd.
Meni je Djani bio skroz ok
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ElCartel11
- Kontakt:
Svaka čast momci!
Da sudiji opet yebem mater za onaj drugi gol Borca koji bi nas lako kostao. Danilovic zagrlio Oremusa jbt ovaj nista.
Da sudiji opet yebem mater za onaj drugi gol Borca koji bi nas lako kostao. Danilovic zagrlio Oremusa jbt ovaj nista.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Odbrana nas je*e samo tako. Prije svega prekidi, stalno se tu nekako pogubimo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Oremus, iako ni on nije najbolje rjesenje, je definitivno bolja opcija od Dusana.
Samo nam je definitivno neophodan kvalitetan napadac.
Samo nam je definitivno neophodan kvalitetan napadac.
I nedosuđen penal na 2-1ElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 21:52Svaka čast momci!
Ajd na tri boda, al sto smo dobili desnog beka 

-
- Kontakt:
Bravo, svaka cast, odlicno igramo.
Ko je najlosija karika
Jukic Ahmet
Nazalost Ahmo totalno van forme
Ko je najlosija karika
Jukic Ahmet
Nazalost Ahmo totalno van forme
-
- Kontakt:
Samo trebamo špica pod hitno ljudi, Babuka ne može sam sve stići a Hare mrtav konj, tek ušao a ni potrčati ne može, gg.
Nadam se da ce Oremus od sad redovno igrati desnog beka
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Vjerovatno penal, nisu prikazali ni usporeni poslije, al meni licilo na cist. Borac polako vuce svoje politicke veze u ligu, faul mrtvi nakav da ne smira na 2 2.tm01hzne je napisao/la: ↑11 sep 2020, 21:54I nedosuđen penal na 2-1ElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 21:52Svaka čast momci!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, budzak, laznokrilo, napoleon72, SHZ82, skoJaa, Tatamata1946 i 64 gosta.