GDJHE me nadje sa tom pjeshom,bemm ti sunce... da vidis ddugarica oko mene,ja mereka jbt.. op opCitizen-X je napisao/la:RADOOO
[youtube][/youtube]
ybo ti sve kad mene balavurdija zove pitchkinim dimom cuj ode na kontrolni
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Citizen-X
- Kontakt:
pusti im ovo i ima sve da ubadas ko lebron dzejms veceras 

jašta naljepi flakat u sobi od bahama napravi milksejk i kaze divi nime sa pinjakoladomVirtu4l je napisao/la:Otelo se sve kontroli od kako vize ukinušeCitizen-X je napisao/la:ybo ti sve kad mene balavurdija zove pitchkinim dimom cuj ode na kontrolniSamo čekam da se harishp javi sa Bahama.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 16 dec 2010, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa kani se tastature, uleti klizeći s dvije noge tim "drugaricama". Nije valjda da ti treba neki savjet? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ovaj chat postao savjetovaliste...Monolog je napisao/la:Pa kani se tastature, uleti klizeći s dvije noge tim "drugaricama". Nije valjda da ti treba neki savjet?
jos malo pa ce i narkomani dolazi po savjet...kako da prestanu
inace,volim sto mi mittal ovako (ne)grije...jedno -33 mi u stanu....
oce da im udbase saljem....bagra lopovska
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Citizen-X
- Kontakt:
ja mislim ipak da mu treba hokejaska asistencijaMonolog je napisao/la:Pa kani se tastature, uleti klizeći s dvije noge tim "drugaricama". Nije valjda da ti treba neki savjet?
nemre on to sam podnijet
pa otidji u energetiku parkiraj se kod kotlova i to je toPost Postao/la T-MAC dana 16 dec 2010, 00:09
Monolog je napisao/la:Pa kani se tastature, uleti klizeći s dvije noge tim "drugaricama". Nije valjda da ti treba neki savjet?
ovaj chat postao savjetovaliste...
jos malo pa ce i narkomani dolazi po savjet...kako da prestanu
inace,volim sto mi mittal ovako (ne)grije...jedno -33 mi u stanu....
oce da im udbase saljem....bagra lopovska
Uletio sam ja davno,jes da je zauzetaa,al ko njega heebe,cuara ja toop ... ima li ista sladje nego tudjeMonolog je napisao/la:Pa kani se tastature, uleti klizeći s dvije noge tim "drugaricama". Nije valjda da ti treba neki savjet?
[youtube][/youtube]
http://www.****/artikal/807757/lambor ... ta=pitanja hahahahhah koja je legenda ovaj lik tačnije obojica su legende. Za one što slabije kontaju nek obrate pažnju prvo na pitanje a onda na sliku 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
šta je ovo sve se kladioničari sabrali na ovoj temi ,čudno
koliko ste večeras na dobitku
koliko ste večeras na dobitku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nemozes dobiti da si pita
nesto se sjetih, gdje je onaj alfarouq, ne vidjam ga nesto
nesto se sjetih, gdje je onaj alfarouq, ne vidjam ga nesto
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- legenda reala
- Kontakt:
ma biće bolje
hej igro sam danas onaj Bingo u petici dobio 3 marke nije ono loše ,moram češće probati
moram potrefiti vala 6 brojeva
hej igro sam danas onaj Bingo u petici dobio 3 marke nije ono loše ,moram češće probati
moram potrefiti vala 6 brojeva
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne možeš uvezati listić da si pita.
Hrpa listića, na svakom na jednom paru padneš. Ko je dobar na kladionici ja mu kapu skidam a malo ih
je, možda ih i nema.
Ide ide ide, stane stane stane stane stane,.... Ide ide, ..... i sve tako.
Hrpa listića, na svakom na jednom paru padneš. Ko je dobar na kladionici ja mu kapu skidam a malo ih
je, možda ih i nema.
- legenda reala
- Kontakt:
e što je u svakog tako ,ali ovaj Kup uefa ja samo nako igram dobitak nikad ne očekujem večeras na jednom Dortmund ,na drugom sveOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne možeš uvezati listić da si pita.![]()
je, možda ih i nema.
samo mi žao što Caju ne stavi kp2 ,to bi valjda prošo ,ali jbg ne da se čovjeku
a bogami onaj Bingo dobar ,a i jesu narod navukli
- Citizen-X
- Kontakt:
pokusajte promijenit sistem
izanalizirajte si 3-4 para dnevno koja mogu proci sa kvotom 4-5 puknes po petaka na single i to je to...
ljudi svaki dan bude bruka velikih kvota i rekao bih vise nego prodju nego ove male mizerne
trosis istu energiju da skontas sta da odigras...
izanalizirajte si 3-4 para dnevno koja mogu proci sa kvotom 4-5 puknes po petaka na single i to je to...
ljudi svaki dan bude bruka velikih kvota i rekao bih vise nego prodju nego ove male mizerne
trosis istu energiju da skontas sta da odigras...
Europa liga je najbolja za odigrati dvoznake jer su povelike kvote a tako je i lakše dobiti, barem menilegenda reala je napisao/la:e što je u svakog tako ,ali ovaj Kup uefa ja samo nako igram dobitak nikad ne očekujem večeras na jednom Dortmund ,na drugom sveOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne možeš uvezati listić da si pita.![]()
je, možda ih i nema.
samo mi žao što Caju ne stavi kp2 ,to bi valjda prošo ,ali jbg ne da se čovjeku
a bogami onaj Bingo dobar ,a i jesu narod navukli
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.