FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad da Olimpik protiv nas ne procepi i onda je,beno gostovanje u Tuzli..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
+1forgempp je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:10Ti kad Tatara gledaš, izgleda momak nekako "smotano". Čudna tehnika, čudno trčanje. Ali nevjerovatan osjećaj za igru, za gol. Pravi je ubica pred golom. Zna uputiti ključni pas, zna se naći u 100% šansi za gol, prati igru, čita je nevjerovatno. Dati onakav gol je samo po sebi izvanredno, ali dati ga nakon što je tvoj tim primio gol i možda psihički pao, to je savršeno. To samo mogu istinske vođe i pravi pobjednici.
Da ne zaboravim šta Benjo radi u odbrani i koliko pomaže "svom" beku. I sve to nekako radi u sjeni drugih igrača.
Ovakav koristan igrač se rijetko viđa u našoj ligi, pa sigurno ga nije bilo u zadnjoj deceniji.
- f0rest1946
- Kontakt:
Kraj tekme a brate ja jedva cekam sljedecu utakmicu, koliko lijepo igramo i kakvu ekipicu imamo boze
VOLIM TE SARAJEVO

VOLIM TE SARAJEVO

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Olimpik pada, svi na Otoku!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Najbolja ekipa od rata na ovamo. Sad samo uigravat i nadogradjivat
Ljudi, ovo je rutinski bgmi...
Ybte gledam tekmu, primamo golove ja nemam ona ruzni osjecaj "kako cemo sada"... Sekunde se nisam zabrinuo, samo pogledao na vrijeme i rekoh "ima vremena"....
Ybte gledam tekmu, primamo golove ja nemam ona ruzni osjecaj "kako cemo sada"... Sekunde se nisam zabrinuo, samo pogledao na vrijeme i rekoh "ima vremena"....
Dobro je ispalo na kraju sobzirom da nemamo neke taktike. Čestitke momcima, idemo po titulu!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pohvalio bi i Fanima za onu asistencijiu, fino usao, saceko Tatara, opusteno, bez panike.
- Kockoglavi
- Kontakt:
A jesu se deportovani raspisali o nama na njihovoj korona temi hahsha
- feniksptica
- Kontakt:
Pa kad nisi ni imo vremena da budes nervozan i da panicaris
Mi vec trecu godinu nemamo taktike pa igranmo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Samo ce biti yebeno ako ode Rahman ili tatar,definitivno prave razliku na terenu..
Najbolji tim nase lige ikada, ovo na kraju ako ne bude +15 bodova i to rutinski, bit ce sramota.
Napadac??????
Napadac??????
NEMA NAZAD
Vinko srećko ali neće još dugo.
Kod njihovog drugog gola faul u napadu 100%.Zagrlio Danilovic Oremusa i oborio ga,ali Mujic jednostavno nakon crvenog nije imao muda i to da uradi.
Najbolja reakcija kod gola Tatara,opali je,neko iz Borca se dere "nistaaaa" i onda samo scena za glavu se fataju
Oremus me odusevio.Definitivno eto beka za ubuduce.Totalna suprotnost od vecine bekova u ligi iz razloga jel ide direktno odmah na igraca,bez pardona,odma u tijelo se zalijece i ide na loptu.
Ove doktore(Benju i Amara) necu ni komentarisati,vjerujem da ce ih ostali pocastiti lijepim stvarima ,samo cu citati i uzivati.
Ako bi ufatili jos nekog jakog napadaca if,pa gdje bi nam kraj bio.
Bravo svima,tu smo gdje trebamo biti.Do kraja nemicemo!
Najbolja reakcija kod gola Tatara,opali je,neko iz Borca se dere "nistaaaa" i onda samo scena za glavu se fataju

Oremus me odusevio.Definitivno eto beka za ubuduce.Totalna suprotnost od vecine bekova u ligi iz razloga jel ide direktno odmah na igraca,bez pardona,odma u tijelo se zalijece i ide na loptu.
Ove doktore(Benju i Amara) necu ni komentarisati,vjerujem da ce ih ostali pocastiti lijepim stvarima ,samo cu citati i uzivati.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 sep 2020, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
E jesam li ono sa klupe cuo "Ne zna on" kad je Handze uzo loptu hahahmiky_hz je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:17Kod njihovog drugog gola faul u napadu 100%.Zagrlio Danilovic Oremusa i oborio ga,ali Mujic jednostavno nakon crvenog nije imao muda i to da uradi.
Najbolja reakcija kod gola Tatara,opali je,neko iz Borca se dere "nistaaaa" i onda samo scena za glavu se fataju![]()
Bogami ova ekipa moze u grupnu fazi,zreli smo...sad ili nikad bgm...nikad bolju ekipu nismo imali zadnjih 10 godina
- feniksptica
- Kontakt:
A de mi reci kako bi ti tek reagovo da covjek ima poraz u ligi ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sad mi jos vise zao glupog ispadanja od Bresta yebem ti i Evropu i Holeta i CFa
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Combattente87, Dave, drzgemboadislic, fera, Fudo, Google Adsense [Bot], Haksss, Hamagara, Hightower, HordeSaSjevera, HyperOS, Imamkarbarum, J1897, Jadnimi, JuricaSpindl, kogmagie46, Kyle88, laznokrilo, ledesma, Lokomotifa, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, pitara, Posejdon, Rodman, ronaldo99, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, Seipronto, Serha, Shategabri, siroliver69, StarmoCity, stokastoka23, strahmeipomisliti, UltraSa46, zagorski i 458 gostiju.