Otkud sad Turkovic? Nemoj lupati Bgt, ko bi jos Zeku za trenera sada? Jeste legenda i mozda nije los trener, ali nemw sanse da bi on bio biran, cak i ako bi Vinko dobio otkaz.belosevic28 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:23Sta kae babin nemamo taktiku. Treba im g-din Vinko takticki yebavat mater da ih moralise? Proslo vrijeme stari...
Memara, sve i da ode g-din Vinko (a nece nit ima razloga za to) necete uhljebit Turkovica (citaj pijuna ulice) cisto da znate. Cuj srecko hahaha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mene iskreno brine odbrana, puno ispadamo, al mislim Besim kad se vrati bit ce to dobro.f0rest1946 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:25Bas brate to ni Real Madrid ne radi i oni protiv osrednje ekipe prime po 2,3 gola ..
I to igrali smo protiv odlicnog Borca, mah zakunit se mogu da nema gorih i nezahvalnijih navijaca od nasih
Ovako jedino na kog cu se zalit je Susic, ide mi na k odavno.
Sredina, napad, beton je to.
Pojacanja, Pejovic, covjek se uklopio vec u ekipu, a tek je dosao, mozemo ocekivati jos bolje od njega. Fanimo se trudi, al i on ce uskoro da zaigra bas, mada i sad nije lose.
Borac je jaka ekipa mnogo, dobili smo ih bez nervoze.
Kazem jedino na sta se zalim je Susic, ostalo je super, jos kad bi dosao neko da Ahmeta mjenja, to je to, nema nam niko ni prismrdit.
A i Hebiba mozemo ocekivat za jedno mjesec dana, naravno dok se vrati u formu, al moze se idalje racun an njega da sa klupe udje.
- RajaBa1983
- Kontakt:
tako je zunDoo

- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma da mu je menadzer Mino Raiola, jok
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Naravno da treba, Susica pokusat prodat zbog imena, prevarit nekog. Ne igra se covjeku i to je to. Starta u prvoj, mjesto da se dokaze za mjesto, on osim jednog poteza nista nije pokazo veceras. Gadi mi se frajer odavno.kraljlavova je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:31Sve je super samo djokanovic jednostavno mora igrati i tacka
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
+1kraljlavova je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:31Sve je super samo djokanovic jednostavno mora igrati i tacka
Ne bi ja trazio previse zamjerki danas ipak igrali smo protiv tima koji je bio prvi na tabeli do ove utakmice, jedino ono sto i vecina vidi da nam treba samo mrvica vise neke zelje i ozbiljnosti u igri.
Razigramo se i zabijemo gol kad hocemo i danas se to vidjelo.
Sad do kraja sezone zadrzati ovo prvo mjesto. Za ligu je ovaj tim sasvim dobar za europu nazalost bar tog beka il napadaca da se dovelo imali bi bas fine sanse.
Iz utakmice u utakmicu igra sve bolje izgleda.
Pa da imamo koncentraciju svih 90 minuta, onda bi sigurno igrali u grupama EL ili LP.f0rest1946 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:25Bas brate to ni Real Madrid ne radi i oni protiv osrednje ekipe prime po 2,3 gola ..
I to igrali smo protiv odlicnog Borca, mah zakunit se mogu da nema gorih i nezahvalnijih navijaca od nasih
Odlican tim za nase lige, pa cak i nesta vise... Rutinski.
Nas cilj je titula, i ona ce se uzeti aBd. Samo jako
- feniksptica
- Kontakt:
Zena ga sikira

mozda je mogao mjesto kruza na klupu al i to mu je puno. Probat ga prodat odmah i vratit koliko toliko ulozeno
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
place dijete po noci pa nije se naspavaofeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:35Zena ga sikira![]()
mozda je mogao mjesto kruza na klupu al i to mu je puno. Probat ga prodat odmah i vratit koliko toliko ulozeno
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma vala da je fantastican, realno nije. Ali da je daleko bolja opcija od Dusana definitivno jeste i treba da nastavi da igra ovu poziciju, iz utakmice u utakmicu ce biti sve bolji tu, jer Mirko je profesionalac i zaista ce dati sve od sebe da odradi ono sto trener trazi od njega pa na bilo kojoj poziciji.mirzatele je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:27Oremuš fantastičan na beku, Hodzic vise minute ne bi trebao dobiti. S druge strane Salčin jako los veceras, kriv za oba gola, treba ga sljedecu malo odmoriti a Pidro da igra.
Amara i Benju ne treba komentarisati- 2 najbolja igrača lige.
Mali Andrej oduševi svaki put koliko god minuta da igra
Nama je trenutno neophodan samo kvalitetan špic kao dugorocno rjesenje, a Ahmo moze sa klupe.
-
- Kontakt:
Eto sam si odgovorio, ovima sto ga guraju je to referenca. I da ne znam ni ja otkud im on, i mene je iznenadilo...ali to bi vec morao njih pitati...Napapijri je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:28Otkud sad Turkovic? Nemoj lupati Bgt, ko bi jos Zeku za trenera sada? Jeste legenda i mozda nije los trener, ali nemw sanse da bi on bio biran, cak i ako bi Vinko dobio otkaz.belosevic28 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:23Sta kae babin nemamo taktiku. Treba im g-din Vinko takticki yebavat mater da ih moralise? Proslo vrijeme stari...
Memara, sve i da ode g-din Vinko (a nece nit ima razloga za to) necete uhljebit Turkovica (citaj pijuna ulice) cisto da znate. Cuj srecko hahaha
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Arhitekt, Beli98, Bing [Bot], boki86, bordobijeli, bordospartanac, bosnas_, CentarsutNaClanak921, Direktorcic, fera, Ferrante071, Fudo, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Grk1234, Haksss, Hamagara, head88, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, InatSilniBosanski, Jadnimi, James1987, JuricaSpindl, kanarinac, keli, Konzerva, laznokrilo, ledesma, macahz, mnon46, mosarajvosa83, n0dix, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, nokee, Pantelija, pinki, pitara, Posejdon, relativizam, ronaldo99, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Serha, Shategabri, siroliver69, StarmoCity, strahmeipomisliti, Tarapi, UltraSa46, USB, VolimoSarajevo, voltron30 i 657 gostiju.