9/10
Korektna partija od sve 3. Mogu oni bolje ali obzirom, da prvi put igraju zajedno, zato malo veca ocjena

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
9/10
Kakav bek? Pa dosao je adukor jer mirko idr na beka. Veceras smo vidjeli i zasto.
Sta ce ti bek?Mirko bez greske danas u oba smjera i za nase lige vrh, a i za europe je solidan..samo spic kvalitetan i to je to, ostalo nam je odlicno pokriveno
Nema sanse brt ova buducnost u ligi karastrofa al haj tako smo i protiv Bresta mislili
Ma nema sanse. Ja sam zaista bio i za Marinovica, moram priznati i sada da me nije dojmio, ali pregurao je krizu i nema sanse da ga sad iko smijeni, ali evo hipoteticki ako ga smijene, mora doci bolji, nikako Zeka (mozda je i bolji, ali ne smijemo rizikovati).belosevic28 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:38Eto sam si odgovorio, ovima sto ga guraju je to referenca. I da ne znam ni ja otkud im on, i mene je iznenadilo...ali to bi vec morao njih pitati...Napapijri je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:28Otkud sad Turkovic? Nemoj lupati Bgt, ko bi jos Zeku za trenera sada? Jeste legenda i mozda nije los trener, ali nemw sanse da bi on bio biran, cak i ako bi Vinko dobio otkaz.belosevic28 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:23Sta kae babin nemamo taktiku. Treba im g-din Vinko takticki yebavat mater da ih moralise? Proslo vrijeme stari...
Memara, sve i da ode g-din Vinko (a nece nit ima razloga za to) necete uhljebit Turkovica (citaj pijuna ulice) cisto da znate. Cuj srecko hahaha
Tako i treba.
Čovjeku sve odgovara, profesionalac pravi , na svakoj poziciji da max.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:47Oremušu izgleda bolje odgovara ova pozicija nego kada igra u vezi. Večeras je bio jako siguran i ovo mu je daleko najbolja partija u dresu Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Dave, enzo1, ErosViverosViv, HariTz, jurisicduska, MaroonBjelave, Napapijri, Sanfrancisco, Tarapi, Tatamata1946 i 73 gosta.